Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η... επιχείρηση Ατρόμητος!

Μία ανάσα από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις πήραν χθες παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό που αποφάσισε να δώσει σε όλους ο Λάσλο Μπόλονι. Ηταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε έξι μέρες (Κυριακή – Τετάρτη – Σάββατο) έδωσαν τρεις αγώνες, οι οποίοι ευτυχώς κύλησαν καλά για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε Εργοτέλη, ΑΕΚ και Πανιώνιο.
Ταυτόχρονα, στην 18η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χθες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μειώσει την απόσταση από τον δεύτερο πλέον Ολυμπιακό στους 8 βαθμούς (έχει 32 έναντι 40) και μόλις 2 από την ΑΕΚ που έχει 34. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα επόμενα δύο ματς είναι κόντρα σε αυτές τις δύο ομάδες, την Κυριακή στο Ολυμπιακό στάδιο με την ΑΕΚ και την μεθεπόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Το βαρύ πρόγραμμα του Δικεφάλου πάντως δεν σταματάει, καθώς μεθαύριο το απόγευμα στις 17.00 ακολουθεί ο κρίσιμος νοκ άουτ προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, που απέδειξε και χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο Ολυμπιακό στάδιο, ότι είναι σκληρό καρύδι.

Το σημερινό ραντεβού λοιπόν του Ρουμάνου τεχνικού με τους παίκτες του, είναι για τις 10.30’ στη Νέα Μεσημβρία, στη μία από τις δύο προπονήσεις που προλαβαίνει να κάνει ο ΠΑΟΚ για το ματς. Ίσως μάλιστα ο Μπόλονι να δώσει και ένα στίγμα των προθέσεών του για το παιχνίδι, αν και θεωρείται βέβαιο ότι στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Μπρούνο Τσιρίλο.

“Θέλω τίτλο καί να μείνω στον ΠΑΟΚ”

Ο Λίνο πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν παρότι είναι πλέον 34,5 ετών! Σε 23 ματς που έχει αγωνιστεί, έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ έχει φτάσει ήδη και στις πέντε ασίστ, μαζί με την τελική πάσα που έδωσε το Σάββατο στον Αθανασιάδη στο 1-0 με τον Πανιώνιο…

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε στα ΣΠΟΡ για τη φετινή του παρουσία στην ομάδα, για την τεράστια θέληση που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για τη δική του επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον “Δικέφαλο”.
-Σε 23 ματς φέτος έχεις τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ. Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας σου;
-“Όντως, είναι μία από τις καλύτερες σεζόν μου. Και ελπίζω να πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν καλό ρυθμό και συνεχίζει με νίκες”
-Είσαι πλέον 34,5. Μέχρι πόσο μπορείς να παίζεις στο καλό επίπεδο που είσαι φέτος;
-“Δεν ξέρω πόσο. Το σώμα μου είμαι πολύ καλά και θέλω να παίζω όσο αντέχει. Πιστεύω ότι στα 34 και κάτι που είμαι τώρα είναι νωρίς να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Έχω πολλά να προσφέρω ακόμη”
-Νιώθεις νεότερος;
-“Σίγουρα! Μέσα στο γήπεδο δε νιώθω ότι είμαι 34,5…”.
-Ίσως σε βοηθάει και το γεγονός ότι πλέον έχεις πολλούς νεαρούς συμπαίκτες στην ομάδα…
-“Ίσως παίζει κι αυτό τον ρόλο του. Αλλά έχω την εμπειρία και την ωριμότητα να καλύπτω κάποιες αδυναμίες μου και να μη φαίνεται η ηλικία μου…”.
-Φοβήθηκες πέρσι με τον σοβαρό τραυματισμό που είχες (κάταγμα κοπώσεως) ότι μπορεί να τελειώσει πρόωρα η καριέρα σου;
-“Οχι, δε φοβήθηκα. Και ήξερα ότι θα επιστρέψω και θα παίξω πάλι σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε, δύο φίλοι μου είχαν περάσει το ίδιο πρόβλημα και επέστρεψαν δυνατοί: ο Μπόργκες της Σάντος και ο Νέι της Ιντερνασιονάλ. Έτσι ήξερα κι εγώ ότι θα επιστρέψω…”.
-Στον ΠΑΟΚ είσαι ήδη τρία χρόνια. Σε καμία άλλη ομάδα δεν έχεις μείνει τόσα χρόνια. Σημαίνει αυτό κάτι; Έχεις δεθεί περισσότερο με τον ΠΑΟΚ;
-“Υπάρχει μεγάλο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ. Τρία χρόνια είναι αρκετά… Στον ΠΑΟΚ βρήκα ξανά την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν. Και είχα χρόνο να δουλέψω καλύτερα. Με στήριξε πολύ ο κόσμος, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση. Και δέθηκα διαφορετικά από ό,τι με άλλες ομάδες…”.
-Αποτελεί ο ΠΑΟΚ ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου;
-“Ο ΠΑΟΚ είναι ένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου. Μαθαίνω κάθε μέρα πράγματα και τρία χρόνια ζω κάτι εξαιρετικό με τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου”.
-Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό σου. Θα το ανανεώσεις;
-“Έχουμε πολλά σημαντικά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε θέλω να μιλάω για την ανανέωση αλλά να συγκεντρωθώ στα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλα ματς μπροστά μας. Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε για την ανανέωση…”.
-Εσύ θέλεις να μείνεις;
-“Φυσικά και θέλω να μείνω εδώ. Έχω προσαρμοστεί καλά στην ομάδα. Νιώθω μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ…”.
-Επειτα από τρία χρόνια στην ομάδα, ήρθε η ώρα για να πάρετε και ένα Κύπελλο;

-“Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ετοιμαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φτάσουμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να πάμε μέχρι τον τελικό και εκεί να κερδίσουμε το τρόπαιο. Ο ΠΑΟΚ αξίζει έναν τίτλο...”.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ανοβέρου κοντά στο Βιεϊρίνια!

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Hannover "Βlack&White" έστειλε ένα κείμενο στο γνωστό ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ «paokmania» στο οποίο περιγράφεται η πρεμιέρα του Βιεϊρίνια στη Bundesliga.
Φίλοι του Δικεφάλου από τη Γερμανία βρέθηκαν στο πλευρό του Πορτογάλου άσου που συνεχίζει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ και τον κάλεσαν στην κοπή της πίτας τους.
Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Στην χτεσινή πρεμιέρα της Bundesliga για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πρεμιέρα είχε και ένα δικό μας παιδί στην Γερμανία! Ο Αντελίνο Βιερίνια αγωνίστηκε και επίσημα με την ομάδα της Wolfsburg. Στο ημίχρονο ο παίκτης αντικαταστάθηκε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν μπορέσαμε να τον χαρούμε σ΄ ολόκληρο τον αγώνα.
Ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ Ανοβέρου "Black&White" έδωσε βροντερό παρόν και οι ιαχές ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ να δονούν την ατμόσφαιρα του γηπέδου, με τους Γερμανούς φιλάθλους να παρατηρούν έκπληκτοι χωρίς να καταλαβαίνουν οι περισσότεροι τι συμβαίνει.
Ο Αντελίνο μας χαιρετούσε από τον αγωνιστικό χώρο και όσο αγωνίστηκε μας ένιωθε δίπλα του... Μετά την λήξη του αγώνα περιμέναμε τον Αντελίνο στον χώρο απ' όπου αποχωρούν οι παίκτες..έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής ο Αντελίνο εμφανίστηκε και το VW Arena έγινε....Τούμπα!
Επίσημα ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ του Ανοβέρου χάρισε στον παίκτη μια φανέλα του συνδέσμου (ειδική παραγγελία για τον Αντρέ) και ο παίκτης συγκινημένος να μας λέει...παιδιά την φανέλα δεν θα την βγάζω από πάνω μου! Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Αντελίνο υποσχέθηκε πως θα παραβρεθεί κοντά μας, στο χώρο όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας για την νέα χρονιά.
Φυσικά και υποσχόμαστε φωτογραφίες video από την εκδήλωση στην φωλιά των αετών στο Ανόβερο για να δουν οι ΠΑΟΚτσήδες σ ολόκληρο τον κόσμο για μια ακόμα φορά το δικό τους παιδί...
Εμείς κρατάμε αυτό που είπε ο Βιερίνια φεύγοντας δακρυσμένος από την Τούμπα: Μια μέρα θα επιστρέψω! Του ευχόμαστε μια λαμπρή καριέρα και διακρίσεις στην Ευρώπη και μια μέρα ... τον περιμένουμε ξανά στο σπίτι του..."

με εκτίμηση

Η Διοίκηση του Συνδέσμου
ΠΑΟΚ Hannover
Βlack&White»

Ο Κομίνης σφυρίζει στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Ο Γιώργος Κομίνης από την Ενωση Θεσπρωτίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο. Βοηθοί του θα είναι οι Καρατζίκας (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και τέταρτος διαιτητής ο Παπαπέτρου.
Αναλυτικά οι διαιτητές των δύο αγώνων Κυπέλλου έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (17:00):
Κομίνης (Θεσπρωτίας), Καρατζίκας (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας).
Ολυμπιακός - Πανιώνιος (20:00): Αρετόπουλος (Τρικάλων), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Καστοριάς).