Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ανοβέρου κοντά στο Βιεϊρίνια!

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Hannover "Βlack&White" έστειλε ένα κείμενο στο γνωστό ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ «paokmania» στο οποίο περιγράφεται η πρεμιέρα του Βιεϊρίνια στη Bundesliga.
Φίλοι του Δικεφάλου από τη Γερμανία βρέθηκαν στο πλευρό του Πορτογάλου άσου που συνεχίζει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ και τον κάλεσαν στην κοπή της πίτας τους.
Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Στην χτεσινή πρεμιέρα της Bundesliga για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πρεμιέρα είχε και ένα δικό μας παιδί στην Γερμανία! Ο Αντελίνο Βιερίνια αγωνίστηκε και επίσημα με την ομάδα της Wolfsburg. Στο ημίχρονο ο παίκτης αντικαταστάθηκε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν μπορέσαμε να τον χαρούμε σ΄ ολόκληρο τον αγώνα.
Ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ Ανοβέρου "Black&White" έδωσε βροντερό παρόν και οι ιαχές ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ να δονούν την ατμόσφαιρα του γηπέδου, με τους Γερμανούς φιλάθλους να παρατηρούν έκπληκτοι χωρίς να καταλαβαίνουν οι περισσότεροι τι συμβαίνει.
Ο Αντελίνο μας χαιρετούσε από τον αγωνιστικό χώρο και όσο αγωνίστηκε μας ένιωθε δίπλα του... Μετά την λήξη του αγώνα περιμέναμε τον Αντελίνο στον χώρο απ' όπου αποχωρούν οι παίκτες..έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής ο Αντελίνο εμφανίστηκε και το VW Arena έγινε....Τούμπα!
Επίσημα ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ του Ανοβέρου χάρισε στον παίκτη μια φανέλα του συνδέσμου (ειδική παραγγελία για τον Αντρέ) και ο παίκτης συγκινημένος να μας λέει...παιδιά την φανέλα δεν θα την βγάζω από πάνω μου! Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Αντελίνο υποσχέθηκε πως θα παραβρεθεί κοντά μας, στο χώρο όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας για την νέα χρονιά.
Φυσικά και υποσχόμαστε φωτογραφίες video από την εκδήλωση στην φωλιά των αετών στο Ανόβερο για να δουν οι ΠΑΟΚτσήδες σ ολόκληρο τον κόσμο για μια ακόμα φορά το δικό τους παιδί...
Εμείς κρατάμε αυτό που είπε ο Βιερίνια φεύγοντας δακρυσμένος από την Τούμπα: Μια μέρα θα επιστρέψω! Του ευχόμαστε μια λαμπρή καριέρα και διακρίσεις στην Ευρώπη και μια μέρα ... τον περιμένουμε ξανά στο σπίτι του..."

με εκτίμηση

Η Διοίκηση του Συνδέσμου
ΠΑΟΚ Hannover
Βlack&White»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου