Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Εκτός με Πλατανιά ο Κατσουράνης

Μετά από απόφαση του τεχνικού τιμ της ομάδας αποφασίστηκε όπως ο Κώστας Κατσουράνης,  που στον ΠΑΟΚ – Κέρκυρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ.
Υπενθυμίζεται, ότι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, θα απουσιάσει και ο επίσης τιμωρημένος Liam Lawrence.

Η νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη!


Από το Σάββατο (23/2) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας μαζί με τους συνεργάτες του και ανθρώπους από το συγγενικό του περιβάλλον.
Ο Σαββίδης προσήλθε στην Τούμπα λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε αναλυτικά τόσο με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ όσο και με τον Ζήση Βρύζα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα και με χθεσινές πληροφορίες αναμένεται να παρακολουθήσει και τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο και τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα της παρουσίας του, λέγεται πως θα έχει σημαντικές συναντήσεις. Καταρχήν περιμένει την νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει η Κυβέρνηση για τα χρέη των ανωνύμων εταιριών στο δημόσιο. Οι εκπρόσωποι της Τρόικα αναμένονται στην Αθήνα την εβδομάδα που ακολουθεί και εφόσον εγκρίνουν το σχέδιο της κυβέρνησης για την ρύθμιση των χρεών, τότε θα κατατεθεί και η ανάλογη ρύθμιση προς ψήφιση στην βουλή των Ελλήνων. Είναι λογικό λοιπόν ο Σαββίδης να περιμένει αυτή καθεαυτή την εξέλιξη. Μόλις γίνει νόμος του κράτους, πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είναι να πληρώσει τα χρέη. Αυτό ανέφεραν και κυβερνητικές πηγές, στα ΣΠΟΡ.
Δεύτερη επιδίωξη του μεγαλομετόχου είναι να σφραγίσει τη συμφωνία για την αξιοποίηση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς. Ο Σαββίδης κέρδισε στον σχετικό διαγωνισμό για την 12μηνη μίσθωση του ξενοδοχείου. Και σύμφωνα με τον διαγωνισμό, πρέπει να καταβάλει στο ΙΚΑ όπου ανήκει το ξενοδοχείο το ποσό των 95.000 ευρώ. Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια. Και αυτό το θέμα αναμένεται να επιλυθεί εντός των ημερών όπου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Σαββίδης είναι βέβαιο πως θα συναντηθεί με κυβερνητικούς εκπροσώπους και θα επιδιώξει να “κλείσει” και άλλες συμφωνίες. Η ουσία είναι πως η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη συνδυάζεται και για θέματα του ΠΑΟΚ αλλά και για επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Ένας από τους βασικούς στόχους του Σαββίδη είναι η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ. Είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Παράλληλα όμως στις προθέσεις του είναι να συνεχίσει την έρευνα για έκταση που βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα επιδιώξει να κατασκευάσει το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές με δημάρχους, χωρίς όμως να θεωρείται κάτι οριστικό.

Το... παρελθόν του Σάλπι!



Η τελευταία φορά που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε σκοράρει δύο φορές σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος ήταν για τα πλέι οφ της σεζόν 2010-2011. Ειδικότερα, ο 31χρονος διεθνής επιθετικός είχε πετύχει δύο γκολ στον αγώνα της 25ης Μαίου 2011, όταν για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ είχε συντρίψει τον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 5-1.
Όσο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η τελευταία φορά που ο Σαλπιγγίδης είχε σκοράρει δύο φορές σε παιχνίδι της Τούμπας ήταν την αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Απριλίου 2006 είχε πετύχει δύο τέρματα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με σκορ 3-1.
Υπενθυμίζεται ότι στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε δύο γκολ και στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.