Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συν. Τύπου και προπόνηση στο Tallaght stadium

Η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στο Δουβλίνο μετά από μια πτήση διάρκειας τεσσάρων ωρών.  Η μοναδική προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με τους Ρόβερς, που είναι στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, είναι προγραμματισμένη για σήμερα (Τετάρτη 2/11), στις 20.00 ώρα Ελλάδας, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση δηλαδή το Tallaght Stadium.
Μισή ώρα πριν την προπόνηση θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπως γίνεται πριν από κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε αυτήν θα παραστούν ο Λάσλο Μπόλονι κι ένας παίκτης του "Δικέφαλου".
Νωρίτερα, στις 15.15' θα μιλήσει ο προπονητής των Ρόβερς, Μάικλ Ο' Νιλ, όπως κι ένας παίκτης της ιρλανδικής ομάδας. Η θερμοκρασία που συνάντησε ο ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο είναι 10 βαθμοί Κελσίου.

Το αήττητο στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην παρουσιάζεται όπως πρέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσζω του έναν άσχημο Οκτώβριο, έχοντας δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όμως παραμένει αήττητος στο Γιουρόπα Λιγκ.
Στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος, έχει κερδίσει τα τέσσερα και στα άλλα τρία πήρε το «Χ». Στο ματς με τη Σάμροκ όλοι θέλουν να διατηρηθεί το αήττητο και γι΄αυτό θα κάνουν τα πάντα, αφήνοντας πίσω τους την περίοδο ντεφορμαρίσματος στη Σούπερ Λίγκ.
Οι παίκτες του Μπόλονι μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα (0-2 και 3-0), το ένα με την Καρπάτι (2-0 στην Τούμπα) και το πρόσφατο εντός έδρας ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς (2-1).
Οι τρεις ισοπαλίες ήρθαν στους αγώνες με την Καρπάτι στο Λβιβ (1-1), με την Τότεναμ στην Τούμπα (0-0 με το χαμένο πέναλτι του Λίνο) και με την Ρούμπιν στο Καζάν (2-2).
Στο αυριανό ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς η νίκη είναι επιβεβλημένη. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με επικράτηση της Τότεναμ επί της Ρούμπιν. ακόμα καλύτερα για το Δικέφαλο.

Παπάζογλου: "Πάμε για το διπλό"

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Δουβλίνο τονίζοντας την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ: «Πάμε για τη νίκη. Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για μας. Αν κερδίσουμε, τότε θα κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωση.
Δε θα μας επηρεάσει η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Εκείνο το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα θέλαμε, όμως στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς θα κάνουμε μια νέα αρχή. Ετσι πράττουν οι μεγάλες ομάδες.
Συζητάμε καθημερινά με τον προπονητή μας για τα λάθη που έγιναν και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την ιρλανδική ομάδα.
Είμαστε καλύτερη ομάδα, με ποιότητα στο παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το διπλό».

Ο κουρασμένος Κοντρέρας

Πάμπλο Κοντρέρας. Για την αξία του ουδείς λόγος. Ο Χιλιανός είναι μεταξύ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως η εικόνα του προβληματίζει.
Ο Κοντρέρας αγωνίζεται αδιάκοπα από την αρχή της περασμένης σεζόν. Είχε 43 συμμετοχές και μετά ακολούθησε η προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα και φυσικά η συμμετοχή της εθνικής Χιλής στη διοργάνωση. Μην ξεχνάμε δε ότι δεν είναι πλέον 27-28 χρονών.
Ο Χιλιανός δεν μπόρεσε λοιπόν να ξεκουραστεί το καλοκαίρι, ήταν και άτυχος καθώς μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί, με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και να μην είναι αυτός που περιμένει ο κόσμος και ο προπονητής του.
Η πρώτη επί της ουσίας φετινή του συμμετοχή μετά τα 11 λεπτά κόντρα στη Βαλερένγκα ήταν αυτή με την Καρπάτι στην Τούμπα όπου και επιβεβαίωσε με την απόδοσή του πως δεν είναι ακόμα έτοιμος και γι' αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε.
Συνολικά φέτος έχει 9 συμμετοχές και είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν και τον Παναθηναϊκό αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων