Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το αήττητο στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην παρουσιάζεται όπως πρέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσζω του έναν άσχημο Οκτώβριο, έχοντας δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όμως παραμένει αήττητος στο Γιουρόπα Λιγκ.
Στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος, έχει κερδίσει τα τέσσερα και στα άλλα τρία πήρε το «Χ». Στο ματς με τη Σάμροκ όλοι θέλουν να διατηρηθεί το αήττητο και γι΄αυτό θα κάνουν τα πάντα, αφήνοντας πίσω τους την περίοδο ντεφορμαρίσματος στη Σούπερ Λίγκ.
Οι παίκτες του Μπόλονι μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα (0-2 και 3-0), το ένα με την Καρπάτι (2-0 στην Τούμπα) και το πρόσφατο εντός έδρας ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς (2-1).
Οι τρεις ισοπαλίες ήρθαν στους αγώνες με την Καρπάτι στο Λβιβ (1-1), με την Τότεναμ στην Τούμπα (0-0 με το χαμένο πέναλτι του Λίνο) και με την Ρούμπιν στο Καζάν (2-2).
Στο αυριανό ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς η νίκη είναι επιβεβλημένη. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με επικράτηση της Τότεναμ επί της Ρούμπιν. ακόμα καλύτερα για το Δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου