Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα η Ουντινέζε με Γιουβέντους

Τις υποχρεώσεις της για τον δεύτερο γύρο του καμπιονάτο αρχίζει σήμερα η Ουντινέζε, η οποία, μάλιστα, αντιμετωπίζει σε ντέρμπι κορυφής στις 21.45 εκτός έδρας την πρωτοπόρο Γιουβέντους.
Ο τεχνικός της Ουντινέζε Φρατζέσκο Γκουϊντολίν, μιλώντας για το σημερινό ματς στο Τορίνο, υπογράμμισε: “Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα απουσιών, είμαι όμως βέβαιος ότι αυτοί που θ’ αγωνιστούν, θα τα δώσουν όλα. Η Γιουβέντους είναι φέτος δυνατή, οπότε, σε κάθε περίπτωση, η αποστολή μας είναι δύσκολη. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι μας στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους, κι αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Πρέπει να πω ότι η Γιουβέντους του Κόντε μου θυμίζει την ομάδα του Λίπι, έχοντας ομαδικό πνεύμα, αλλά και τρεις-τέσσερις παίκτες μεγάλης κλάσης. Προκειμένου να έχουμε τύχη για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν κι από την απόδοση του αντιπάλου”.
Και ο Γκουϊντολίν κατέληξε: “Όπως ξέρετε, η δική μου φιλοσοφία δεν είναι να περιμένω τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Από την άλλη, βέβαια, παίζοντας εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, είναι ρίσκο να παίξεις ανοιχτά”.

ΧΑΝΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Η διοργάνωση του Παναφρικανικού κυπέλλου είναι πολύ πιθανό να στερήσει από τον τεχνικό της Ουντινέζε Φραντσέσκο Γκουϊντολίν δύο βασικά στελέχη της ιταλικής ομάδας ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον 24χρονο Μαροκινό στόπερ Μεντί Μπενάτια και για τον 23χρονο Γκανέζο αριστερό μεσοεπιθετικό Κβάντβο Ασαμόα.

Προβληματισμός για την κούραση

Ο Λάσλο Μπόλονι και οι συνεργάτες του είναι έντονα προβληματισμένοι για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μην ξεχνάτε ότι το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι το πέμπτο παιχνίδι μέσα σε δύο ακριβώς εβδομάδες, ενώ υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που αγωνίζεται συνεχόμενα από την αρχή του 2012.
Χθες, στην προπόνηση που έγινε το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έδειξε τις προθέσεις του για το σχήμα, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα φρεσκάρει την ομάδα, δίνοντας ενδεχομένως ανάσες σε κάποιους παίκτες. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει το πρωί (10.30’) στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών και στη συνέχεια το απόγευμα η αποστολή που θ’ ανακοινώσει ο Μπόλονι θα πετάξει για την Αθήνα.

Κρίνεται για Φωτάκη

Σε αντίθεση με τον Έτο, ο Φωτάκης δεν φαίνεται ότι έχει κάτι σοβαρό, αφού υπάρχει ενδεχόμενο ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ΟΑΚΑ. Χθες, ο διεθνής μέσος έκανε θεραπεία και σήμερα ανάλογα με την κατάσταση του θα κριθεί αν συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ακόμα, χθες ο Κώστας Σταφυλίδης δεν προπονήθηκε λόγω αιματώματος στο μετατάρσιο και ο Παπάζογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γεωργιάδης προπονήθηκε και πάλι κανονικά και όλα δείχνουν ότι μπορεί να πάρει και φανέλα βασικού αύριο το βράδυ.