Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Με Σάλκε ο ΠΑΟΚ εφόσον…

Με την πρώην ομάδα του Χουμπ Στέφενς θα «διασταυρωθεί» ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον η ΟΥΕΦΑ τιμωρήσει την Τρίτη τη Μέταλιστ και ανάψει το «πράσινο φως» για τη αντικατάστασή της με τον Δικέφαλο.
 
 
Η ομάδα του Χάρκοβο κληρώθηκε να αγωνιστεί με την Σάλκε, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Γερμανία είτε στις 20 είτε στις 21 Αυγούστου και τον επαναληπτικό στο «Metalist Stadium» είτε στις 27 είτε στις 28 του ίδιου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και κατά τη διάρκεια της κλήρωσης τονίστηκε το ότι τόσο η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε όσο και αυτή της Μέταλιστ βρίσκονται υπό κρίση, ενώ συνοπτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ως εξής:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αούστρια Βιέννης
Λουντογκόρετς – Βασιλεία
Βικτόρια Πλζεν – Μάριμπορ
Σαχτάρ Καραγκάντι - Σέλτικ
Στεάουα Βουκουρεστίου – Λέγκια
Λιόν – Σοσιεδάδ
Σάλκε - Μέταλιστ*(ΠΑΟΚ)
Πάκος Φερέιρα – Ζενίτ
Αϊντχόφεν - Μίλαν
Φενέρμπαχτσε *- Αρσεναλ

Υπέγραψε ο Μίροσλαβ Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει… «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ο Μίροσλαβ Στοχ ανήκει από σήμερα και τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πέρασε χθες ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο, υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ σήμερα επισφραγίστηκε επισήμως και η συμφωνία δανεισμού με τη Φενέρμπαχτσε. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή μετά το πέρας του χρόνου. Ο Μίροσλαβ Στοχ θα συμμετάσχει στην σημερινή προπόνηση της ομάδας (18:30) στη Νέα Μεσημβρία».

ΠΑΟΚ – Μακάμπι, 9 χρόνια μετά

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ λοιπόν στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Και πάλι, όπως και πριν από εννιά χρόνια. Τότε, το 2004 ήταν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ,. Τώρα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Ισραήλ για να είναι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 
Βεβαίως υπάρχει και το θέμα της απόφασης της ΟΥΕΦΑ την ερχόμενη Τρίτη για την Μέταλιστ, αλλά αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι αυτό που έχει σίγουρα μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Μακάρι το σενάριο να αλλάξει, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά μία δύσκολη κλήρωση και γίνεται πιο δύσκολη, με δεδομένο ότι το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα γίνει χωρίς κόσμο, λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2004, έχει μείνει στην ιστορία για άσχημο λόγο, αφού ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας τον τιμωρημένο Λιάσο Λουκά, βρέθηκε ουσιαστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, από ένα τραγικό λάθος.

Στα ασπρόμαυρα ο Στοχ

Την ώρα που το ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ ήταν στη Νιόν και στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μίσροσλαβ Στοχ ήταν στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και υπέγραφε το συμβόλαιό του. Και αμέσως μετά φόρεσε την ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Σλοβάκος φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ και έκανε μία βόλτα στα αποδυτήρια της ομάδας (από όπου και η φωτογραφία, από τον λογαριασμό της ΠΑΕ στο Twitter) και ενθουσιάστηκε μάλιστα από αυτό που αντίκρισε. Ο Στοχ θα είναι το απόγευμα και στην προπόνηση της ομάδας.