Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Με Παναγιωτούδη και πάλι!


Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε οδικώς για τη Λιβαδειά όπου θα αντιμετωπίσει αύριο το Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στην Τούμπα και ο Λάσλο Μπόλονι πήρε στην αποστολή και τον Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος ίσως κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Παρά την επιστροφή και του Λάζαρ και του Φωτάκη (από την τιμωρία τους), ο Μπόλονι φαίνεται να σκέφτεται να βάλει ξανά στο βασικό σχήμα τον Κώστα Παναγιωτούδη ως αμυντικό χαφ δίπλα από τον Γκαρσία, αφού ο Ρουμάνος ίσως παίξει πιο μπροστά και ο Φωτάκης δεξιά.
Ο Χαλκιάς θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, οι Μαλεζάς και Τσιρίλο στα στόπερ, ο Αποστολόπουλος δεξί μπακ αντί του τιμωρημένου Έτο, ο Λίνο στα αριστερά, οι Παναγιωτούδης και Γκαρσία θα αγωνιστούν μπροστά από τα στόπερ, ο Λάζαρ ως επιτελικός, ο Φωτάκης στη δεξιά πλευρά της επίθεσης (είναι τιμωρημένος ο Σαλπιγγίδης), ο Νιμανί στην αριστερή και ο Αθανασιάδης θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης και Ετο (έχουν τιμωρία για κίτρινες κάρτες) αλλά και οι Κατσικάς, Κρέσιτς, Τσουκαλάς και Ρομπέρ.

Και στην Κόλο – Κόλο προβλήματα για Κοντρέρας!


Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να βρει καλύτερο συμβόλαιο στην πατρίδα του, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα ούτε στην Κόλο – Κόλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Deportes.terra.cl”: “Ο Κοντρέρας έχει μία σπουδαία επιλογή να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κατάρ. Το οικονομικό μπορεί να υπερισχύσει στην απόφασή του έμπειρου αμυντικού να φύγει”. Εκτός από το όνομα του Κοντρέρας, αναφέρονται και τα ονόματα των Εστεμπάν Παρέδες, Κάρλος Μουνιόθ, Γκονζάλο Φιέρρο, Λούκας Βίλτσες, Οράσιο Καρντόζο και μάλιστα γράφεται ότι τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να τους οδηγήσει στην αποχώρηση από την Κόλο – Κόλο ακόμα και στα μέσα της περιόδου, όχι στο τέλος της.