Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η επιστροφή Γκαρσία και τι «πλήρωσε» νωρίτερα ο ΠΑΟΚ


Ο Πάμπλο Γκαρσία θα επιστρέψει στη δράση σήμερα, μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (16 Οκτωβρίου). Το χρονικό διάστημα των 35 περίπου ημερών που ο Ουρουγουανός έμεινε μακριά από την ομάδα, στοίχισε στον ΠΑΟΚ. Αυτό φάνηκε στα παιχνίδι με τον Άρη, με τον Παναθηναϊκό και με τον Αστέρα Τρίπολης. Απολογισμός; Μόλις ένας βαθμό.

Ο Γκαρσία, παρ΄ όλο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις είχε βγάλει όλον τον αγώνα με τον ΟΦΗ, κάτι που επιβάρυνε τον τραυματισμό του και ήρθε η θλάση β βαθμού στον ορθό μηριαίο. Το διάστημα που έμεινε μακριά από τους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αγώνων στοίχισε στην ομάδα του. Εξάλλου είναι γνωστό ότι είναι ο μεγάλος ηγέτης αυτής της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ έλειψε πολύ από το κέντρο της ομάδας. Αυτό φάνηκε πολύ στο εκτός έδρας με τον Άρη (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο), στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου το κέντρο είχε πάει... περίπατο, αλλά και στο ματς της Τρίπολης. Με τον Γκαρσία στη σύνθεση του, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα έπαιρνε μόλις έναν βαθμό από αυτά τα τρία παιχνίδια.

Με Κοντρέρας στην αποστολή!


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και ο Λάσλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Πάμπλο Κοντρέρας που συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση. Αναλυτικά η αποστολή:
Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Σπαντάσιο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιρίλο, Ετο, Γιάννου και Κατσικάς.