Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από το "διαζύγιο" του Πάμπλο Γκαρσία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών του ΠΑΟΚ βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του! Στη Ντιναμό Μινσκ θα αγωνίζεται λοιπόν για τους υπόλοιπους 3 μήνες, αφού σκοπός του είναι να ξαναγυρίσει τον Ιούνιο στη χώρα μας. Όπως γράφει και η επίσημη ανακοίνωση της Ντιναμό  ο 35χρονος άσος αναμένεται στο Μινσκ την Πέμπτη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα θα υπογράψει. Προπονητής της ομάδας της Λευκορωσίας είναι ο Όλεγκ Προτάσοφ, στην οποία αγωνίζονται και δύο συμπατριώτες του Γκαρσία, οι Ντανίλο Κοκάρο και Ερνάν Φιγκερέδο. Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο (30/3 & 31/3), ενώ την περασμένη σεζόν η Ντιναμό Μινσκ ήταν τρίτη, πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάτε Μπορίσοφ και τη Σαχτέρ Σολίγκορσκ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Europa League Εμείς θα ευχηθούμε τα καλύτερα στον Παυλάρα και τον Ιούνιο να επιστρέψει -με τις τιμές που του αξίζουν- στην ομάδα της καρδιάς του, όταν αυτοί που του "έσκαψαν τον λάκκο" θα αποτελούν παρελθόν...

Η βράβευση του Camara

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι η βράβευση του Abdoul Razzagui Camara ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (MVP) της 26ης αγωνιστικής, στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/3/2013 στις 15:15 στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, συγκέντρωσε το 78,6% των ψήφων στη σχετική ψηφοφορία.

Δεκτή η έφεση, παίζει στο Καραϊσκάκης ο "Σάλπι"!

Δεκτή έγινε η έφεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την Επιτροπή εφέσεων και η ποινή του μειώθηκε σε μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Έτσι, ο διεθνής επιθετικός τίθεται και πάλι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη και φορτσάρει για να παίξει στο Καραϊσκάκης την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 
"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.
Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ."