Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διαπιστώσεις για την ήττα

Δύο μήνες χωρίς νίκη στην Τούμπα σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ αποτελεί ασφαλώς το μεγάλο θέμα συζήτησης. Ειδικά όταν η ομάδα έχει να επιδείξει θετικές εμφανίσεις και νίκες εκτός έδρας. Αυτό το αντιφατικό, αυτό το οξύμωρο, αλλά άκρως ποδοσφαιρικό στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αυτό που συζητούν οι φίλαθλοι τις τελευταίες ημέρες, επιχείρησαν να αναλύσουν οι επιτελείς του Δικέφαλου. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει στην Τούμπα από τις 21 Ιανουαρίου όταν επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 1-0 με γκολ του Αθανασιάδη. Αντιθέτως εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος για περισσότερο από τέσσερις μήνες. Η ήττα από τον Αστέρα προκάλεσε συζητήσεις για το θέμα.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης που είναι κοντά στην ομάδα, τις τελευταίες ημέρες συζητά με τον Μπόλονι όλα τα θέματα. Και μετά τον αγώνα (αλλά και χθες) έγινε μια σύντομη συζήτηση των δύο ανδρών για το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάστηκε αγνώριστη στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης με τον Αστέρα και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχθεί τρία γκολ μέχρι το 17ο λεπτό. Διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε αντίδραση από την ομάδα στα πρώτα λεπτά. Και έπρεπε να αλλάξουν κάποιοι παίκτες ρόλους (για παράδειγμα ο Τσιρίλο πέρασε αριστερός στόπερ και ο Μπαλάφας δεξιός) για να διορθωθεί η κατάσταση στην άμυνα μετά το 0-3. Δεν ήταν όμως μόνο η απόδοση του ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Τούμπας (κυρίως στα πρώτα 20 λεπτά) που υποδεικνύει την ανάγκη για να αλλάξει η νοοτροπία μέσα στα αποδυτήρια.
Ήταν και οι δύο πανομοιότυπες ήττες από την Ουντινέζε και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Η ομάδα δέχθηκε γρήγορα γκολ, χωρίς να έχει μπει δυναμικά στα παιχνίδια και αυτό το γεγονός της κόστισε. Πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να μιλήσουν ακόμη και σήμερα αναλυτικά με τον Μπόλονι για το θέμα που είναι επίκαιρο και στο οποίο αναζητούνται λύσεις. Να μη χάνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με “κάτω τα χέρια”, να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι, αυτή είναι η ουσία Και άμεσες λύσεις βεβαίως για να μην την “ξαναπατήσει” ο ΠΑΟΚ και χάσει κι άλλους βαθμούς στη φυσική του έδρα.

Έτσι έχασε το πέναλτι!

Απίστευτο παρασκήνιο έχει το χαμένο πέναλτι του Λίνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τα ΣΠΟΡ σας το παρουσιάζουν. Ο Βραζιλιάνος, εντελώς συμπτωματικά, είχε μία συζήτηση με φίλους του τρεις μέρες πριν το παιχνίδι, για τις εκτελέσεις των πέναλτι.
Τότε είχε πει ότι δεν θα εκτελέσει ξανά πέναλτι στην ίδια γωνία (και πλευρά) που είχε χάσει πέναλτι, πέρσι με την Κέρκυρα και φέτος με την Τότεναμ. Δηλαδή στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα και δεξιά δική του. Απόδειξη ήταν το γεγονός, ότι το πέναλτι στο ΟΑΚΑ το εκτέλεσε στην δεξιά γωνία του Καρνέζη, ο οποίος έπεσε αριστερά και δέχτηκε το γκολ.
Ο Λίνο όμως άλλαξε γνώμη ακριβώς πριν την εκτέλεση, γιατί πίστευε ότι ο Μπαντής θα πέσει δεξιά, όπως και τελικά έγινε! Κι ενώ γλίτωσε την πλευρά που έπεσε ο Μπαντής, έστειλε την μπάλα άουτ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα τρία χαμένα πέναλτι του Λίνο στην ίδια εστία, ο ΠΑΟΚ έφερε τρία διαφορετικά αποτελέσματα. Πέρσι, κέρδισε 2-0 την Κέρκυρα, φέτος 0-0 με την Τότεναμ και 2-3 με τον Αστέρα.

Πάει για την πρωτιά ο Κλάους Αθανασιάδης
Το πανέμορφο γκολ του Αθανασιάδη κόντρα στον Αστέρα, οδεύει ολοταχώς για την ανάδειξή του ως καλύτερο της αγωνιστικής. Η σχετική διορία της Σούπερ Λίγκα τελειώνει στις 15.00’ σήμερα και μέχρι χθες το βράδυ, το γκολ του 23χρονου επιθετικού συγκέντρωνε το 47,21% των ψήφων, με αυτό του Άγγελου Χαριστέα να είναι στο 29,06% και εκείνο του Λεάντρο Μπεσέρα στο 23,73%. Ωραία τα γκολ με δυνατά σουτ, αλλά η τεχνική στο γκολ του Κλάους είναι απαράμιλλη.

Το κρύο καλά κρατεί ακόμα και στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία ήταν έντονο. Αυτό ανάγκασε τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη, τον γενικό αρχηγό Κώστα Ιωσηφίδη και τον υπεύθυνο τύπου Κυριάκο Κυριάκο, να δούνε την προπόνηση μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Ο Ράντε Πάπριτσα πιστεύει ότι ο Κώστας Παναγιωτούδης, είναι ό,τι καλύτερο έχουν αναδείξει τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Τον είχε ακόμα πιο μικρό και κάτι ξέρει καλύτερα

ΜΠΟΡΕΙ κάποιες στιγμές ο Λάσλο Μπόλονι να έδειχνε κακόκεφος στη χθεσινή προπόνηση, αλλά είχε και τις καλές του στιγμές. Στην προθέρμανση έπαιζε με δύο σκυλιά. Αυτός ήταν μέσα στην περίφραξη, ενώ τα ζώα απ’ έξω…

Τέσσερις Κύπριοι
Με την μεσολάβηση του Νίκου Κολομπούρδα, στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν χθες 4 νεαροί Κύπριοι προπονητές, οι οποίοι στο πλαίσιο της απόκτησης διπλώματος “UEFApro”, μία από τις υποχρεώσεις που έχουν, είναι να βλέπουν προπονήσεις επαγγελματικών ομάδων. Το παρελθόν του Νίκου Κολομπούρδα που ήταν προπονητής στην Κύπρο, ήταν αυτό που τους συνέδεσε και βοήθησε τους νεαρούς τεχνικούς να δούνε από κοντά μία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

ΒΡΕΘΗΚΕ λύση για να είναι σχετικά ξεκούραστη η μετάβαση της αποστολής στο Αγρίνιο. Η ομάδα θα πάει αεροπορικώς με το ασπρόμαυρο τσάρτερ της “Astra” στο Άκτιο και από εκεί οδικώς με λεωφορείο στο Αγρίνιο (που απέχει 110 χιλιόμετρα).

Καλύτερο γκολ του Αθανασιάδη

Οι Ελληνες φίλαθλοι ψήφισαν το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη ως το καλύτερο της αγωνιστικής, όπως ανακοίνωσαν η Super League και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) για την 24η αγωνιστική της Super League. Αναλυτικά:
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP
Εμάνουελ Περόνε (Αστ. Τρίπολης) 55,36%
Περέιρα Λεονάρντο (ΑΕΚ) 29,87%
Τζαμάλ Αμπντούν (Ολυμπιακός) 14,77%
• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal
Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ) 50,51%
Άγγελος Χαριστέας (Παναιτωλικός) 27,18%
Λεάντρο Μπεσέρα (ΠΑΣ Γιάννινα) 22,31%

Ξεκούρασε πέντε παίκτες ο Μπόλονι

Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνέχισε ο ΠΑΟΚ σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.
Βέβαια από το απογευματινό πρόγραμμα απουσίασαν πέντε παίκτες καθώς ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε μισό ρεπό στους Γκαρσία, Τσιρίλο, Αθανασιάδη, Φωτάκη και Σαλπιγγίδης για να τους έχει πιο φρέσκους.
Το πρόγραμμα πάντως εκτός από ασκήσεις φυσικής κατάστασης περιείχε και ασκήσεις τακτικής.
Έτο,  Κατσικάς, Ίβιτς, Σνάουτσνερ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα. Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε και αυτός πρόγραμμα θεραπείας λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον ώμο. Ο Κρέσιτς έχει πολύ περισσότερο δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά
Ο μοναδικός από τους τραυματίες που έχει ελπίδες να επιστρέψει για το ματς με τον Παναιτωλικό είναι ο Σνάουτσνερ, καθώς ο Ίβιτς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και δεν φαίνεται να προλαβαίνει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.
Το απογευματινό πρόγραμμα  περιείχε γυμναστήριο και βάρη συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από πέντε (Γκαρσία, Τσιρίλο, Αθανασιάδης, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης) που αναφέραμε και παραπάνω.