Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Άρνήθηκε η Ουντινέζε να δώσει τα έξτρα 300 εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από επιθυμία των συνδέσμων είχε ζητήσει επιπλέον 300 εισιτήρια από τη Ουντινέζε για τον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε πως η Ιταλική ομάδα είχε συναινέσει θετικά (μετά το Ο.Κ. της αστυνομίας) για επιπλέον 2000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ τα οποία και έστειλε στη Θεσσαλονίκη. Για τα 300 επιπλέον όμως, οι Ιταλοί ήταν αρνητικοί. Ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που θα έχει στη διάθεση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Φρίουλι, είναι 3800.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Εισιτήρια μόνο στους συνδέσμους"

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με αφορμή τον πανζουρλισμό που επικρατεί για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ουντινέζε στη Ιταλία, εξέδωσε ανακοίνωση, στη οποία επισημαίνει πως δεν έχει προμηθεύσει εισιτήρια σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, όπως εντέχνως διαδόθηκε τις τελευταίες ημέρες. Όπως τονίζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στη επίσημη ανακοίνωση της, εισιτήρια για το πρώτο ματς με τους Ιταλούς, πήραν μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και κανείς ταξιδιωτικός οργανισμός. Η ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε καθώς είχε διαδοθεί πως η ΠΑΕ μοίρασε εισιτήρια "δεξιά και αριστερά" και αυτή η φημολογία προκάλεσε μια αναστάτωση.

Στη ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι δεν έδωσε σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή οπουδήποτε αλλού οργανωμένα, εκτός από τους Συνδέσμους Φιλάθλων της, εισιτήρια για τον αγώνα Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. την Πέμπτη, 16.Φεβ.2012.

Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι προσφέρει εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, το κάνει με δική του ευθύνη και χωρίς να έχει έρθει σε συνεννόηση με την ΠΑΕ”.

Μοιράστηκαν εισιτήρια οι σύνδεσμοι

χθες στη Τούμπα, εκτός από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων με τους διοικητικούς επιτελείς του ΠΑΟΚ, για το θέμα της προστασίας της Τούμπας και της αναγκαιότητας να ληφθούν μέτρα για να περιοριστούν τα κρούσματα της βίας, δόθηκαν και τα εισιτήρια στους επικεφαλής των συνδέσμων για το ταξίδι στη Ιταλία. Ουσιαστικά οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πήραν το  70% των εισιτηρίων που αντιστοιχεί στη ΠΑΕ από τη αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Δηλαδή, από τα 3800 εισιτήρια, τα 2700 πήγαν στους οργανωμένους οπαδούς.

Συνάντηση με τον Ρόμι Γκάι στο Ούντινε!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αποκαλύψει μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ, τις επαφές των εκπροσώπων της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Ρόμι Γκάι, που είχε διατελέσει επί σειρά ετών εμπορικός διευθυντής στη Γιουβέντους. Ο Ρόμι Γκάι αυτή τη χρονική περίοδο, εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει πετύχει πολλές και σημαντικές συμφωνίες με χορηγούς που διαφημίζονται στη Λίγκα του Κατάρ. Παράλληλα ο Ρόμι Γκάι, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Γιουβέντους και έχει άριστη γνώση του θέματος με τις εμπορικές συμφωνίες που επιδιώκουν ομάδες, για να ενισχύσουν τα έσοδά τους. Είχαμε ακόμη αναφέρει στο ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ, πως πρόθεση των διοικητικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι, μέσα από τις επαφές με τον Ρόμι Γκάι, που είναι αυθεντία στο είδος του, να επιτευχθεί μια συνεργασία με μεγάλη εταιρία από το εξωτερικό, η οποία θα διαφημιστεί στον ΠΑΟΚ.

Το νέο στοιχείο που θα προσθέσουμε σήμερα στο ρεπορτάζ, είναι πως έχει κλειστεί ραντεβού των επιτελών του ΠΑΟΚ με τον Ρόμι Γκάι. Και αυτή η συνάντηση θα γίνει στην Ιταλία, κατά πάσα πιθανότητα στο Ούντινε. Την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, αεροπορικώς με προορισμό το Ούντινε. Και η ομάδα, μαζί με τους διοικητικούς εκπροσώπους, θα παραμείνουν επί ιταλικού εδάφους, από το απόγευμα της Τρίτης, έως το βράδυ της Πέμπτης. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί και παρόντες θα είναι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαχπατζίδης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου και από την άλλη πλευρά, ο Ρόμι Γκάι.

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι βασικές λεπτομέρειες για την επίτευξη μιας συνεργασίας, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του ΠΑΟΚ, κυρίως σε εμπορικό επίπεδο. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Πολύ απλά, διότι στο προτελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, είχε αποφασιστεί να γίνει μια προσπάθεια για την εξεύρεση ξένης εταιρίας, η οποία θα αναζητήσει χορηγούς από το εξωτερικό που θα διαφημιστούν στον ΠΑΟΚ. Επειδή η εσωτερική αγορά δεν είναι σε άνθιση, κυρίως λόγω της κρίσης, η προσέγγιση με ξένους χορηγούς, είναι επιβεβλημένη την παρούσα χρονική στιγμή. Το ραντεβού των Βρύζα – Δημήτρη Σαχπατζίδη – Γιώργου Σαχπατζίδη με τον Ρόμι Γκάι, θα αποτελέσει μια συνέχεια των τηλεφωνικών επαφών που είχαν οι δύο πλευρές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να καθοριστούν και οι λεπτομέρειες για τη συνάντηση ενώ δεν αποκλείεται πολύ πρόωρα να προκύψει κάτι θετικό για τον ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αναζήτηση χορηγιών από το εξωτερικό, μπαίνει σε μια λογική βάση, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί μέσα από τις συζητήσεις που θα έχουν οι δύο πλευρές. Αξίζει πάλι να επαναλάβουμε πως ο Ρόμι Γκάι, είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις που είχαν κάνει πριν από πολλά χρόνια, οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ με τις ευρωπαϊκές ομάδες για την ανάπτυξη του Τσάμπιονς Λιγκ και την αξιοποίηση των χορηγιών. Από τις οποίες, όπως είναι γνωστό,  εκατομμύρια ευρώ εισρέουν στα ταμεία των ομάδων, ανάλογα φυσικά με την πορεία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι σκέψεις του Μπόλονι για τη "μάχη" της Κρήτης

Απόλυτα επικεντρωμένοι στο δύσκολο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, τις δεδομένες απουσίες βασικών παικτών, τα προβλήματα που προέκυψαν στο πρόσφατο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, η επιθυμία όλων, είναι να κερδίσουν τον ΟΦΗ στη Κρήτη και να επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ σε τελική ανάλυση, δεν ξέφυγε από τους στόχους του, έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και το βασικό είναι να συμμετέχει στα πλέι οφ, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Και χθες, η προπόνηση των παικτών, υπό τη επίβλεψη του Μπόλονι, έγινε στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή. Στη Νέα Μεσημβρία είναι αδύνατο να προπονηθεί η ομάδα, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα ενώ και η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη εξαιτίας του παγετού. Το σημαντικό είναι πως παρά τη αλλαγή που έγινε στο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία γίνεται απρόσκοπτα.



Όπως είχαμε αναφέρει στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ, οι Τσιρίλο και Σνάουτσνερ συμμετείχαν στο πρόγραμμα και αύξησαν τους ρυθμούς. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και χθες, καθώς έβγαλαν τις ασκήσεις, συμμετείχαν στο οικογενειακό “διπλό” και δεν ένιωσαν τη παραμικρή ενόχληση. Αυτό το γεγονός χαροποίησε τον Μπόλονι, ο οποίος βλέπει πως θα έχει δύο πολύ σημαντικούς και έμπειρους παίκτες στη διάθεση του.

Παρών και ο Μαλεζάς

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο από τη χθεσινή προπόνηση, είναι πως συμμετείχε σε αυτήν και ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ μπόρεσε και φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια και έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Προχθές, δεν μπορούσε να φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια, καθώς είχε αιμάτωμα στα δύο μεγάλα δάκτυλα των ποδιών του. Με τη θεραπεία όμως που ακολούθησε, χθες αισθανόταν καλύτερα και έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Φυσικά υπό αυτές τις συνθήκες, θα μπορέσει να αγωνιστεί και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τα πλάνα για την 11άδα

Ο Μπόλονι έδειξε τις προθέσεις του όσον αφορά τη ενδεκάδα, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι οριστικό, καθώς στη σημερινή προπόνηση, ενδέχεται να διαφοροποιήσει κάποιες από τις χθεσινές του επιλογές. Ποιοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα ; Έχουμε και λέμε:  Κάτω από τα δοκάρια, “παίζεται μια θέση ανάμεσα στους Κρέσιτς και Χαλκιά με τον Κροάτη να έχει ένα προβάδισμα. Αυτό κυρίως φάνηκε χθες. Στο δεξί άκρο της άμυνας επιλέχθηκε ο Σνάουτσνερ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Τσιρίλο και Μαλεζά. Αριστερά στη άμυνα έπαιξε ο Σταφυλλίδης που επανήλθε σε μια θέση τη οποία γνωρίζει πολύ καλά.

Στα χάφ επιλέχθηκαν οι Γκαρσία – Φωτάκης και Ιβιτς ενώ στη επίθεση είχαμε διαφοροποιήσεις. Με δεδομένη τη απουσία του Αθανασιάδη (εκτός από τραυματίας που ακολουθεί θεραπεία είναι και τιμωρημένος) ο Απόστολος Γιάννου έπαιξε στη κορυφή της επίθεσης. Ο Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε δεξιά και ο Νιμανί αριστερά. Όμως παρά τα όσα δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι καθόλου βέβαιο πως αυτό που προαναφέραμε, θα είναι το τελικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει.

Τριπλή προπόνηση για Νιμανί

Ο Φρεντερίκ Νιμανί προορίζεται για το βασικό σχήμα κυρίως διότι ο Γεωργιάδης αισθάνεται βαριά τα πόδια του από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε. Ο  Νιμανί προέρχεται από συνεχόμενες προπονήσεις. Αρκεί να αναφέρουμε πως προχθές, ο Νιμανί έκανε τριπλή προπόνηση. Μια μαζί με τη ομάδα, έκανε έξτρα πρόγραμμα μόνος του και επίσης έκανε πρόγραμμα με cybex. Ήταν επιβαρυντικό το πρόγραμμα, ωστόσο ο Γάλλος δείχνει πως έχει αντοχές.

Σήμερα η προπόνηση των παικτών θα γίνει το πρωί, ενώ το απόγευμα η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Πάει για αριστερά ο Νιμανί

Ο Μπόλονι φαίνεται πως καταλήγει στον Νιμανί για το αριστερό άκρο στα χάφ για ένα επιπρόσθετο λόγο. Ο Γεωργιάδης που έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, προερχόταν από τραυματισμό. Και από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια όπου συμμετείχε, χθες και προχθές, αισθανόταν βαριά τα πόδια του. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει κάτι σοβαρό, απλά χρειάζεται προφανώς ξεκούραση και εν όψει Ουντινέζε, είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί στο αυριανό παιχνίδι. Ο Μπόλονι συζήτησε με τον Γεωργιάδη ενώ θα αποφασίσει οριστικά σήμερα.

Βεζυρίδης: “Ο ΠΑΟΚ έρχεται για τη νίκη”

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, μίλησε στον “Sport103..fm” για το παιχνίδι του Σαββάτου. Και στις δηλώσεις του υποστήριξε:  “Στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ψαχνόμασταν. Είχαμε περισσότερο ενθουσιασμό. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ πιο πλήρης, είχε Βιεϊρίνια και Κοντρέρας και εκείνο το διάστημα ήταν από τα πρώτα φαβορί για το πρωτάθλημα”.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του υποστήριξε: “Με λίγη τύχη είχαμε πάρει την ισοπαλία. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά τα πράματα. Εμείς είπαμε πιο “ψημένοι” στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει αποδυναμωθεί, έχει μία πτώση στην απόδοσή του και είναι μία ευκαιρία για εμάς να το εκμεταλλευτούμε.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ο ΠΑΟΚ δε θα έρθει σκεπτόμενος το παιχνίδι με την Ουντινέζε, θα θέλει τους τρεις βαθμούς για να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα. Ξέρουμε πως είναι η πίεση στον ΠΑΟΚ και είναι κάτι που περνάει στην ομάδα. Δεν επιτρέπεται στον ΠΑΟΚ να έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θα είναι συγκεντρωμένος για να κερδίσει. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το επιβεβαιώνουμε αγωνιστική με αγωνιστική”.



Ο Βεζυρίδης είχε δηλώσει στο παρελθόν πως όταν Ήταν μικρός, υποστήριζε τον ΠΑΟΚ. Ρωτήθηκε για αυτό ενώ στις δηλώσεις του πρόσθεσε: “Μ’ αρέσει να είμαι προσγειωμένος και να κοιτάζω περισσότερο το παρόν. Το πίστευα και αυτό δείχνει και η προσπάθεια που κάνω τώρα. Με χαροποιεί που αγωνίζομαι ακόμα σε υψηλό επίπεδο και θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πέρα από ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ έχουμε ζήσει πολλές καταστάσεις και έχουμε δεθεί με την ομάδα”.