Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση με τον Ρόμι Γκάι στο Ούντινε!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αποκαλύψει μέσα από το αναλυτικό ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ, τις επαφές των εκπροσώπων της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Ρόμι Γκάι, που είχε διατελέσει επί σειρά ετών εμπορικός διευθυντής στη Γιουβέντους. Ο Ρόμι Γκάι αυτή τη χρονική περίοδο, εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει πετύχει πολλές και σημαντικές συμφωνίες με χορηγούς που διαφημίζονται στη Λίγκα του Κατάρ. Παράλληλα ο Ρόμι Γκάι, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Γιουβέντους και έχει άριστη γνώση του θέματος με τις εμπορικές συμφωνίες που επιδιώκουν ομάδες, για να ενισχύσουν τα έσοδά τους. Είχαμε ακόμη αναφέρει στο ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ, πως πρόθεση των διοικητικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι, μέσα από τις επαφές με τον Ρόμι Γκάι, που είναι αυθεντία στο είδος του, να επιτευχθεί μια συνεργασία με μεγάλη εταιρία από το εξωτερικό, η οποία θα διαφημιστεί στον ΠΑΟΚ.

Το νέο στοιχείο που θα προσθέσουμε σήμερα στο ρεπορτάζ, είναι πως έχει κλειστεί ραντεβού των επιτελών του ΠΑΟΚ με τον Ρόμι Γκάι. Και αυτή η συνάντηση θα γίνει στην Ιταλία, κατά πάσα πιθανότητα στο Ούντινε. Την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, αεροπορικώς με προορισμό το Ούντινε. Και η ομάδα, μαζί με τους διοικητικούς εκπροσώπους, θα παραμείνουν επί ιταλικού εδάφους, από το απόγευμα της Τρίτης, έως το βράδυ της Πέμπτης. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί και παρόντες θα είναι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαχπατζίδης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου και από την άλλη πλευρά, ο Ρόμι Γκάι.

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι βασικές λεπτομέρειες για την επίτευξη μιας συνεργασίας, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του ΠΑΟΚ, κυρίως σε εμπορικό επίπεδο. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Πολύ απλά, διότι στο προτελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, είχε αποφασιστεί να γίνει μια προσπάθεια για την εξεύρεση ξένης εταιρίας, η οποία θα αναζητήσει χορηγούς από το εξωτερικό που θα διαφημιστούν στον ΠΑΟΚ. Επειδή η εσωτερική αγορά δεν είναι σε άνθιση, κυρίως λόγω της κρίσης, η προσέγγιση με ξένους χορηγούς, είναι επιβεβλημένη την παρούσα χρονική στιγμή. Το ραντεβού των Βρύζα – Δημήτρη Σαχπατζίδη – Γιώργου Σαχπατζίδη με τον Ρόμι Γκάι, θα αποτελέσει μια συνέχεια των τηλεφωνικών επαφών που είχαν οι δύο πλευρές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να καθοριστούν και οι λεπτομέρειες για τη συνάντηση ενώ δεν αποκλείεται πολύ πρόωρα να προκύψει κάτι θετικό για τον ΠΑΟΚ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αναζήτηση χορηγιών από το εξωτερικό, μπαίνει σε μια λογική βάση, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί μέσα από τις συζητήσεις που θα έχουν οι δύο πλευρές. Αξίζει πάλι να επαναλάβουμε πως ο Ρόμι Γκάι, είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις που είχαν κάνει πριν από πολλά χρόνια, οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ με τις ευρωπαϊκές ομάδες για την ανάπτυξη του Τσάμπιονς Λιγκ και την αξιοποίηση των χορηγιών. Από τις οποίες, όπως είναι γνωστό,  εκατομμύρια ευρώ εισρέουν στα ταμεία των ομάδων, ανάλογα φυσικά με την πορεία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου