Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Άρνήθηκε η Ουντινέζε να δώσει τα έξτρα 300 εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από επιθυμία των συνδέσμων είχε ζητήσει επιπλέον 300 εισιτήρια από τη Ουντινέζε για τον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε πως η Ιταλική ομάδα είχε συναινέσει θετικά (μετά το Ο.Κ. της αστυνομίας) για επιπλέον 2000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ τα οποία και έστειλε στη Θεσσαλονίκη. Για τα 300 επιπλέον όμως, οι Ιταλοί ήταν αρνητικοί. Ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που θα έχει στη διάθεση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Φρίουλι, είναι 3800.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Εισιτήρια μόνο στους συνδέσμους"

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ με αφορμή τον πανζουρλισμό που επικρατεί για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ουντινέζε στη Ιταλία, εξέδωσε ανακοίνωση, στη οποία επισημαίνει πως δεν έχει προμηθεύσει εισιτήρια σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, όπως εντέχνως διαδόθηκε τις τελευταίες ημέρες. Όπως τονίζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στη επίσημη ανακοίνωση της, εισιτήρια για το πρώτο ματς με τους Ιταλούς, πήραν μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και κανείς ταξιδιωτικός οργανισμός. Η ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε καθώς είχε διαδοθεί πως η ΠΑΕ μοίρασε εισιτήρια "δεξιά και αριστερά" και αυτή η φημολογία προκάλεσε μια αναστάτωση.

Στη ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι δεν έδωσε σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή οπουδήποτε αλλού οργανωμένα, εκτός από τους Συνδέσμους Φιλάθλων της, εισιτήρια για τον αγώνα Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. την Πέμπτη, 16.Φεβ.2012.

Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι προσφέρει εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, το κάνει με δική του ευθύνη και χωρίς να έχει έρθει σε συνεννόηση με την ΠΑΕ”.

Μοιράστηκαν εισιτήρια οι σύνδεσμοι

χθες στη Τούμπα, εκτός από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων με τους διοικητικούς επιτελείς του ΠΑΟΚ, για το θέμα της προστασίας της Τούμπας και της αναγκαιότητας να ληφθούν μέτρα για να περιοριστούν τα κρούσματα της βίας, δόθηκαν και τα εισιτήρια στους επικεφαλής των συνδέσμων για το ταξίδι στη Ιταλία. Ουσιαστικά οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πήραν το  70% των εισιτηρίων που αντιστοιχεί στη ΠΑΕ από τη αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Δηλαδή, από τα 3800 εισιτήρια, τα 2700 πήγαν στους οργανωμένους οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου