Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


Οι τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου

Τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας γνωστοποίησε την Παρασκευή, μέσω ανακοίνωσής της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«1. Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:

1. Καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2012-2013, το εύρος των οποίων είναι από 10 ευρώ έως 30 ευρώ.

2. Να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της ΕΟΕ η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ.

3. Να παραταθεί μέχρι τις 19 Ιουνίου 2013 η αγωνιστική περίοδος της Football League, κατόπιν σχετικού αιτήματος της διοργανώτριας.

4. Να πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτητών Super League το διάστημα 5-7 Ιουλίου 2013 (ο τόπος του θα προσδιοριστεί προσεχώς) και σεμινάρια διαιτητών και παρατηρητών Football League, Football League 2, Δ’ Εθνικής, βοηθών διαιτητών Football League και Football League 2 και υποψήφιων νέων παρατηρητών-εκπαιδευτών στην Ερέτρια (10 Ιουνίου - 19 Ιουνίου για της ΕΠΣ Νότιας Ελλάδας) και στην Βέροια (23 Ιουνίου - 1 Ιουλίου για τις ΕΠΣ Βόρεια Ελλάδας).

5. Να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στην Αθήνα φιλικός αγώνας προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας κάτω των 20 ετών εναντίον της Σερβίας, ενόψει της συμμετοχής της στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Ο Αστέρας θα παίξει πλήρης, όλοι πανέτοιμοι

 
Πολλές πληροφορίες... αλά ράδιο αρβύλα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες κι αφορούσαν τους παίκτες τού Αστέρα που δε θα έπαιζαν στον αγώνα... τελικό με τον ΠΑΟΚ. Ομως η πραγματικότητά είναι διαφορετική. Ποια είναι τα δεδομένα για τους Αρκάδες;
 
 

Οι δεδομένες απουσίες είναι συγκεκριμένες: ο τραυματίας Φούλοπ που αναμένεται να αποθεραπευτεί πλήρως λίγο μετά την έναρξη των πλέι οφ, αλλά κι ο Φορμίκα που είχε σοβαρό ατύχημα στον αυχένα, στο Ναύπλιο και χάνει (στην καλύτερη περίπτωση) τη σεζόν.

Αντίθετα όλοι οι... αμφίβολοι θα παίξουν κανονικά αύριο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», μια και στην χθεσινή προπόνηση οι Περόνε, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις και Μπαρτολίνι έδειξαν πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν βασικοί.

Το... ντόπινγκ του ΠΑΟΚ!

Η εφευρετικότητα των ΠΑΟΚτσήδων είναι μνημειώδης.

Τα “ασπρόμαυρα” συνθήματα και μηνύματα μέσω πανό έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ακόμη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας βρήκαν τρόπο και χώρο για να γράψουν συνθήματα!

Πίσω από μία διαφημιστική πινακίδα μπήκαν και έγραψαν: “Εμείς είμαστε η Θεσσαλονίκη” και το φωτογράφησαν!

Και επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για το αντιντόπινγκ, ο κόσμος θυμήθηκε και ένα άλλο ξεχωριστό πανό που είχε αναρτηθεί στην Τούμπα και έγραφε: “Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ντόπινγκ έχει εμάς. Θύρα 4”.

«Δεν ξεχνιέται ο Σπάθας!»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ όταν έγινε η «σφαγή» του «Δικέφαλου» από τον Ηλία Σπάθα στο Χαριλάου στις 14 Μαρτίου 2010. Ο Ιταλός βρίσκεται, πλέον, στη γαλλική Μετς, αλλά, όπως εξομολογήθηκε στα ΣΠΟΡ, εκείνη τη διαιτησία δεν την ξεχνάει με τίποτα!

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το αξέχαστο ματς στο Χαριλάου, όπου ο Ηλίας Σπάθας χωρίς ντροπή κατακρεούργησε τον ΠΑΟΚ. «Ήμουν στον πάγκο και έβλεπα καλύτερα όλα όσα έγιναν…», τόνισε στα ΣΠΟΡ ο Ιταλός. Ο «Δικέφαλος» είχε χάσει με 2-0 σε ένα ματς παρωδία στο οποίο ο Άρης πήρε όλα τα σφυρίγματα για να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός τον οποίο κυνηγούσε ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ήμασταν σε εκείνο το ματς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι έγινε εκείνη τη μέρα», επισημαίνει ο Τσιρίλο. «Από την αρχή φάνηκε τι θα γίνονταν όταν ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία στα πρώτα 45 δευτερόλεπτα του αγώνα και χωρίς να κάνει κάτι ο Πάμπλο», τόνισε εμφατικά ο Ιταλός. Η αλήθεια είναι ότι την κίτρινη την έφαγε ο Γκαρσία στο 1:23…

«Θυμάμαι ότι όλοι είχαμε πολλά νεύρα! Ακόμη και ο πάντα ήρεμος Σάντος! Και ο μίστερ ήταν πολύ νευριασμένος…», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός γυρίζοντας τρία χρόνια πίσω.

«Καταλάβαμε ότι θα είχαμε πρόβλημα… Έπαιξα πέντε χρόνια στην Ελλάδα και πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη τόσο κακή διαιτησία. Όλα τα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας. Αν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Δεν μας άφησαν. Και δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν μία πολύ παράξενη διαιτησία…» είπε, για να προσθέσει: «Μπορεί να ορίστηκε ξανά σε ένα σημαντικό ματς του ΠΑΟΚ ο Σπάθας, αλλά τώρα είναι μία άλλη ιστορία. Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να πάει στον τελικό του Κυπέλλου. Έχει το αβαντάζ, καθώς κέρδισε με 2-1 στην Τούμπα. Πρέπει να αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη και να παίξει πολύ συγκεντρωμένα για να πάει στον τελικό.

Καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον Σπάθα. Ανάλογα πράγματα νιώθουμε και οι παίκτες. Πιστεύω ότι αυτός ο διαιτητής δεν μπορεί να ξανακάνει τα ίδια λάθη. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι στο ματς και να μην αποσπαστεί η προσοχή τους από τίποτα”, είπε ο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός στα 36 του μετά τον Ιανουάριο μετακόμισε στη γαλλική Μετς, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γαλλίας, αλλά και με τη βοήθειά του θα βρίσκεται του χρόνου στη β’ εθνική. Ο Ιταλός, πάντως, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα της επόμενη σεζόν, αφού η γυναίκα του και η κόρη του μένουν στην Αθήνα.

Ο τελικός στον ΑΝΤ 1…

Περά από την OTE TV που θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου, στις 11 Μαΐου, σήμερα έγινε γνωστό ότι το ελεύθερο κανάλι που θα πράξει κάτι ανάλογο (σύμφωνα με τα όσα επιτάσσει η ΕΠΟ) είναι ο ΑΝΤ 1, για πρώτη φορά στην ιστορία…
Ο τελικός του ΟΑΚΑ, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, θα μεταδοθεί παράλληλα τόσο από την OTE TV που έχει μέχρι τώρα τα δικαιώματα όλων των αγώνων, αλλά και του τελικού, όπως κι από ένα ελεύθερο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε ότι αυτό το κανάλι, είναι ο ΑΝΤ 1 που φέτος δείχνει το Γιουρόπα Λιγκ και θα κλείσει τη σεζόν και με έναν τελικό Κυπέλλου, που μπορεί να σπάσει ταμεία, αν βρεθούν αντιμέτωποι ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Το κανάλι του Αμαρουσίου διαδέχεται τον ΣΚΑΙ που έδειξε πέρυσι το Ολυμπιακός - Ατρόμητος και τη ΝΕΤ, η οποία μετέδωσε το 2011 το ΑΕΚ - Ατρόμητος.

Καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, με Ατρόμητο στην πρεμιέρα

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των αγώνων για τα φετινά πλέι οφ κι ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του, στην πρεμιέρα της διαδικασίας (15 Μαΐου) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αναλυτικά το πρόγραμμα...

1η Αγωνιστική (Τετάρτη 15/5/2013)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. -Π.Α.Ο.Κ.

2η Αγωνιστική (Κυριακή 19/5/2013)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Π.Α.Ο.Κ. -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

3η Αγωνιστική (Τετάρτη 22/5/2013)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ -Π.Α.Ο.Κ.

4η Αγωνιστική (Κυριακή 26/5/2013)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Π.Α.Ο.Κ. -ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5η Αγωνιστική (Τετάρτη 29/5/2013)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Π.Α.Ο.Κ. -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

6η Αγωνιστική (Κυριακή 2/6/2013)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -Π.Α.Ο.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. -ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θυμίζουμε ότι η βαθμολογία των πλέι οφ είναι η παρακάτω:

1. ΠΑΟΚ 4
2. Αστέρας Τρίπολης 2
3. Ατρόμητος 0
4. ΠΑΣ Γιάννινα 0

Μίνι διαρκείας για πλέι οφ!





Σημερα (Παρασκευή 26/4) στις 14.00, στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, πρόκειται να γίνει η κλήρωση των πλέι οφ. Μπορεί όλοι στον ΠΑΟΚ να κινούνται στο ρυθμό του αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν μπορεί παρά να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και στην αυριανή κλήρωση, οπότε και θα γίνει γνωστή η σειρά των αγώνων, με την οποία ο Δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα.



Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει έναν ξεκάθαρο στόχο ενόψει των πλέι οφ, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της συμμετοχής του το ερχόμενο καλοκαίρι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ πρόκειται ν’ αρχίσει την προσπάθειά του με το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών, έναντι δύο βαθμών του Αστέρα Τρίπολης και κανενός βαθμού του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα. Και αυτή είναι μια καλή βάση εκκίνησης, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φθάσει στον τελικό στόχο του. Θα χρειαστεί, βέβαια, περισσότερο από καθετί άλλο, η ομάδα του Δώνη να παρουσιαστεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων που αρχίζουν την Τετάρτη 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου.

ΜΙΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γεμάτη Τούμπα και στους τρεις αγώνες για τα πλέι οφ θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και, γι’ αυτό τον λόγο, πρόκειται να οριστούν προσιτές τιμές για το ευρύ φίλαθλο κοινό της ομάδας του Δικέφαλου στα μίνι εισιτήρια διαρκείας

Οπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να διαθέσει στο φίλαθλο κοινό της μίνι εισιτήρια διαρκείας ενόψει των τριών εντός έδρας αγώνων για τα πλέι οφ. Αποφάσεις για το ύψος των τιμών, που θα έχουν, δεν έχουν ληφθεί ακόμη, ωστόσο το πνεύμα θα είναι όμοιο με αυτό του πρώτου ημιτελικού αγώνα με τον Αστέρα. Με άλλα λόγια, βασική επιδίωξη του μεγαλομετόχου και της διοίκησης της ΠΑΕ είναι μια γεμάτη Τούμπα, που θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα για να κάνει το 3Χ3 και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, που τη θέλουν φαβορί για την πρώτη θέση. Πάντως, οριστικές αποφάσεις για τις τιμές των μίνι διαρκείας πρόκειται να ληφθούν μετά και τον αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα για τα ημιτελικά του κυπέλλο

Οι 22 μαχητές της ρεβάνς

Με 22 παίκτες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για την Τρίπολη καθώς ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου όλους όσους είχε διαθέσιμους! Εκτός έμειναν μόνο οι τραυματίες, Βούκιτς, Κατσικάς και Σταφυλίδης. Τρεις ημέρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με προπόνηση στην Τούμπα η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην ανάπτυξη. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην ανάπτυξη από τα πλάγια και από τον άξονα, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων. Η προπόνηση συνεχίστηκε με διπλό στο μισό γήπεδο, όπου δουλεύτηκαν κυρίως οι τοποθετήσεις σε θέση άμυνας. Ο Χρήστος Ιντζίδης που χθες αποχώρησε μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε, συμμετείχε σήμερα κανονικά στην προπόνηση, ενώ από το τελευταίο κομμάτι της οποίας αποχώρησε προληπτικά ο Κωνσταντινίδης. Οι Κατσικάς, Σταφυλίδης και Βούκιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας (13:00) και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη. Ωστόσο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα στις 17:00 και συμμετέχουν 22 ποδοσφαιριστές, καθώς αποκλείστηκαν οι τραυματίες Βούκιτς, Κατσικάς και Σταφυλίδης. Έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Ιτάντζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του



Ξάφνιασε η απόφαση τουΙβάν Σαββίδη να δώσει 12000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης και να πληρώσει ο ίδιος τα 1200 εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ και μοιράστηκαν στους οπαδούς του (κυρίως τους οργανωμένους) για την κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου.
Αποτελεί, όμως. ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των στενών σχέσεων που επιδιώκει το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της ομάδας. Ο 54χρονος επιχειρηματίας είχε αρχικά υιοθετήσει ένα αυστηρό προφίλ που από αρκετούς είχε παρεξηγηθεί.
Πλέον, όμως, ακολουθεί μία άλλη τακτική, θέλοντας να δείξει ότι για εκείνον τον κομμάτι του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ποιες κινήσεις συνθέτουν την... φιλολαϊκή πολιτική Σαββίδη; Είναι το αίτημά του να ζητήσει από τους οργανωμένους να επικοινωνήσουν με δύο συγκεκριμένα στελέχη της ΠΑΕ προκειμένου να γίνει μία καταγραφή των ενεργών συνδέσμων και να αρχίσει επικοινωνία μαζί τους.
Επιπλέον, η επίσκεψη του μέλους της διοίκησης, Ηλία Γεροντίδη στους φυλακισμένους οπαδούς προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις περιπτώσεις τους και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει αδικία σε βάρος τους, να γίνουν ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να πάψει να υφίσταται. Η πιο φρέσκια κίνηση είναι η αγορά των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα που αποτελεί ένα μήνυμα ότι θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να περιφρουρήσει την ομάδα και να της δώσει ώθηση να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια την πρωτιά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος