Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του



Ξάφνιασε η απόφαση τουΙβάν Σαββίδη να δώσει 12000 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης και να πληρώσει ο ίδιος τα 1200 εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ και μοιράστηκαν στους οπαδούς του (κυρίως τους οργανωμένους) για την κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου.
Αποτελεί, όμως. ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των στενών σχέσεων που επιδιώκει το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της ομάδας. Ο 54χρονος επιχειρηματίας είχε αρχικά υιοθετήσει ένα αυστηρό προφίλ που από αρκετούς είχε παρεξηγηθεί.
Πλέον, όμως, ακολουθεί μία άλλη τακτική, θέλοντας να δείξει ότι για εκείνον τον κομμάτι του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ποιες κινήσεις συνθέτουν την... φιλολαϊκή πολιτική Σαββίδη; Είναι το αίτημά του να ζητήσει από τους οργανωμένους να επικοινωνήσουν με δύο συγκεκριμένα στελέχη της ΠΑΕ προκειμένου να γίνει μία καταγραφή των ενεργών συνδέσμων και να αρχίσει επικοινωνία μαζί τους.
Επιπλέον, η επίσκεψη του μέλους της διοίκησης, Ηλία Γεροντίδη στους φυλακισμένους οπαδούς προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τις περιπτώσεις τους και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει αδικία σε βάρος τους, να γίνουν ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να πάψει να υφίσταται. Η πιο φρέσκια κίνηση είναι η αγορά των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα που αποτελεί ένα μήνυμα ότι θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να περιφρουρήσει την ομάδα και να της δώσει ώθηση να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια την πρωτιά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου