Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός και ο Τσιρίλο και ο Λαζαλ..........

Ανέτοιμος κρίθηκε από τον Λάζλο Μπόλονι ο  Μπρούνο Τσιρίλο, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η απουσία του Ιταλού μπακ προστέθηκε σε εκείνες των Λαζάρ (επίσης ανέτοιμος) και Γεωργιάδη (τραυματίας), ενώ εκτός επιλογών του Ρουμάνου τεχνικού είναι και ο Σπαντάτσιο, καθώς δεν έχει δηλωθεί στην UEFA.



Η 18μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Κοντρέρας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Τότεναμ… calling!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει Τότεναμ κορυφώθηκε με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας κι εκείνο που πλέον παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι τη σέντρα, είναι το πώς θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος» στην πρεμιέρα του Europa League. Ποιες οι δοκιμές του Μπόλονι και πως συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Ρομπέρ.

Δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις διαμορφώθηκε η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές καθώς πλην των ανέτοιμων Λαζάρ, Τσιρίλο, Γεωργιάδη δεν υπάρχουν άλλα ερωτηματικά.

Έτσι, λοιπόν με βάση τις υπάρχουσες λύσεις και τα όσα «έδειξε» σήμερα ο Μπόλονι μια πιθανή σύνθεση είναι η εξής: Με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά-Κοντρέρας, μπροστά τους Πάμπλο Γκαρσία και Φωτάκη, σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Ίβιτς, αριστερό χαφ τον Βιεϊρίνια, δεξί τον Ρομπέρ και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

Γουόκερ: «Καυτή έδρα η Τούμπα»

Τους παίκτες της Τότεναμ στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, εκπροσώπησε ο νεαρός αμυντικός, Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού, ενώ έδειξε να γνωρίζει για «την καυτή έδρα της Τούμπας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια ονειρική σεζόν για μένα, έχω υπογράψει για να παίζω, θέλω να μαθαίνω συνεχώς από αυτή την ομάδα. Ξεκίνησα από ένα σπίτι με δυσκολίες αλλά παρόλα αυτά θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Θέλω να κάνω μικρά βήματα και όπου με βγάλει.

Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια πολύ δύσκολα στο αγγλικό πρωτάθλημα και αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μας ενδιαφέρει και αυτό με την Λίβερπουλ την Κυριακή και αυτό με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Είμαι 21 ετών αλλά θα προσπαθήσω να καθοδηγήσω τους συμπαίκτες μου.

Είναι καυτή έδρα η Τούμπα αλλά θα παίξουμε όπως διδαχτήκαμε και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Ρέντναπ: «Για ποιά αλαζονεία μιλάτε»;

Στους τραυματισμούς και τις βεβαρυμμένες υποχρεώσεις με παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη και όχι λόγω υπεροπτικής στάσης, απέδωσε την «κουτσουρεμένη» αποστολή της Τότεναμ, ο τεχνικός της, Χάρι Ρέντναπ.

Μιλώντας εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa League, αρνήθηκε τα περί αλαζονείας από πλευράς «σπιρουνιών», ενώ έχρισε φαβορί τον «Δικέφαλο».


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο ματς αλλά ανυπομονούμε για αυτό. Θα παίξει μια νέα ομάδα, είναι μια νέα εμπειρία για αυτούς αλλά ελπίζω να το απολαύσουν. Δεν έχω μιλήσει ακόμη στους παίκτες μου, απλά δουλέψαμε και περιμένω να δω τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Ήταν πολύ δύσκολο να φτιάξω ομάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είχαμε εννιά τραυματισμούς. Παρόλα αυτά έχω φέρει και έμπειρους μαζί μου όπως ο Παβλιουτσένκο. Είναι και ο Γουόκερ ο οποίος είναι νέος και αντέχει. Περιμένω πολλά και από τον Ντος Σάντος, ο οποίος κοστίζει αρκετά χρήματα και πρέπει ένα καλό παιχνίδι την Πέμπτη.

Από τότε που έγινε η κλήρωση είδαμε τον ΠΑΟΚ, έχει καλούς δυνατούς παίκτες και είναι καλή ομάδα. Δεν θα ήθελα να διαλέξω κάποιον παίκτη, έχει καλούς αμυντικούς αλλά και καλούς επιθετικούς.

Δεν υπάρχει υπεροψία και αλαζονεία, απλά θέλαμε να προπονηθούμε στο σπίτι μας, πολλές αγγλικές ομάδες το κάνουν αυτό. Ελπίζω απλώς αύριο να παίξουμε καλά, εμείς θα αγωνιστούμε με πολλούς νέους, φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ».

Του χρόνου με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Λάσλο Μπόλονι τόνισε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σχήμα για το αυριανό παιχνίδι, είπε ότι η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από την ήττα στην Κρήτη και δεν έκρυψε τη θέληση του για τη νέα χρονιά βλέποντας προς... Champions League!
Για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες από την ήττα από τον Εργοτέλη: "Οχι."

Για το αν αλλάζουν τα πλάνα του με τις αλλαγές της Τότεναμ: "Γιατί είναι δεδομένο τι θα χρησιμοποιήσω εγώ αύριο; Αφενός δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε όλους τους παίκτες και δεν είναι και καλό. Δε θα βάλω ας πούμε τον Μαλεζά αύριο αριστερό εξτρέμ..."

Για το ροτέισον που έχει στο μυαλό του: "Μιλάμε ότι το ροτέισον που πρέπει να γίνει με προϋποθέσεις. Εχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών και το επίπεδο τους. Ισως να ζητήσω κάποιους παίκτες από την Τότεναμ... Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στην ομοσπονδία. Αν δείτε το πρόγραμμα που έχουμε οταν παίζουμε στο Καζάν θα το καταλάβετε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα πρέπει να παίζουμε μόνο το Σαββατοκύριακο ενώ σε άλλα πρωταθλήματα γίνονται αγώνες και μεσοβδόμαδα. Πρέπει να το συζητήσω με τη διοίκηση". 

Για το που ρίχνει το βάρος του ο ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι ο προπονητής είπε κάτι τέτοιο για αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Αργότερα όταν η ομάδα του θα είναι στις πρώτες θέσεις και θα διακρίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Κατά τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και ελπίζω του χρόνου να αντιμετωπίσω τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για τις προσδοκίες του με τον ΠΑΟΚ: "Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στους ομίλους γιατί θέλαμε να το δώσουμε σαν δώρο στους φιλάθλους. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα". 

Για τη διαφορά στην ταχύτητα και στον ρυθμό των δύο ομάδων σε συνδυασμό με τις απουσίες του ΠΑΟΚ: "Είναι ένα πρόβλημα. Ολοι οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα. Αν δούμε ποιοι έχουν πρόβλημα, είναι ο Λάζαρ που δεν έχει κάτι μυϊκό και ο Αθανασιάδης που έχει ένα μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε πως θα πάνε". 

Για το πως πιστεύει ότι θα ανταποκριθούν οι νεαροί της Τότεναμ στην ατμόσφαιρα της Τούμπας:  "Αυτό είναι το παιχνίδι τους για να αποδείξουν. Για τον ΠΑΟΚ αύριο είναι Κυριακή γιατί την Κυριακή όλοι πάνε στην εκκλησία και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έτσι πάνε στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα μου θα έχει μία καλή... λειτουργία". 
 

Εκπληξη με Ρομπέρ........


Η προπόνηση του ΠΑΟΚ τελείωσε και με βάση τις δοκιμές που έκανε ο Λάζλο Μπόλονι, προκύπτουν μερικά συμπεράσματα όσον αφορά αυτά που σκέφτεται για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση.
 
 
Μέσα από τις ασκήσεις που έκανες η ομάδα, αλλά και μέσα από ένα διπλό στα 3/4 του γηπέδου, φάνηκε πιο είναι το σχήμα που σκέφτεται περισσότερο ο Ρουμάνος.

Στην άμυνα δεν αναμένονται αλλαγές. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του Μαλεζά – Κοντρέρας. Δεξιά θα είναι ο Έτο και αριστερά ο Λίνο.

Στο κέντρο ο Γκαρσία θεωρείται σίγουρος, ενώ στην σημερινή προπόνηση παρτενέρ του ήταν ο Φωτάκης. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας μέσος υπολογίζεται κανονικά ως βασικός.

Το διπλό ήταν δέκα εναντίον δέκα και από τους βασικούς έλειπε ο επιτελικός μέσος. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκονταν κανονικά ο Αθανασιάδης που προφανώς είναι πανέτοιμος να παίξει. Αριστερά ήταν ο Βιεϊρίνια και η έκπληξη αφορά τον δεξιό χαφ – εξτρέμ, εκεί όπου σε όλες τις ασκήσεις δοκιμάστηκε ο Ρομπέρ.

Αυτές ήταν οι σημερινές δοκιμές του Μπόλονι, ο οποίος προφανώς υπολογίζει ως επιτελικό τον Ίβιτς. Αυτό είναι ένα πιθανό σχήμα. Τι θα αποφασίσει τελικά, θα φανεί αύριο πριν τον αγώνα.

Ο πλανήτης βλέπει ΠΑΟΚ


Η μάχη του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ και εικόνα της Τούμπας θα φτάσει αύριο το βράδυ σε όλη την Ευρώπη, και όχι μόνο. Το παιχνίδι της Τούμπας, είναι το πιο ελκυστικό της πρώτης ζώνης των 8μμ.
ο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Τότεναμ θα μεταδοθεί ζωντανά σε πολλές χώρες της Ευρώπης, που το έχουν επιλέξει από τα υπόλοιπα 11 παιχνίδια, που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα.

Στην Αγγλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το βρετανικό ESPN (όχι το αμερικάνικο), ζωντανή μετάδοση θα υπάρχει από το κρατικό κανάλι της Κροατίας, όπως και (μεταξύ άλλων) από κανάλια σε Σερβία, Ουγγαρία, Βοσνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Αλβανία, Νορβηγία, Σουηδία και Ολλανδία.

Μέσω του αράβικου Al Jazzera +6, η εικόνα από την Τούμπα θα φτάσει σε όλο τον κόσμο, ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά και στη Νότιο Αφρική.

Η ριγέ εμφάνιση ήταν απαίτηση του κόσμου του ΠΑΟΚ..........