Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Φιλικό παιχνίδι στη Μεσημβρία

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δώνης περιμένει τους διεθνείς να επιστρέψουν από αύριο (Πέμπτη 7/2) στις προπονήσεις για να μπει η προετοιμασία στην τελική της ευθεία. Σήμερα (6/2) το απόγευμα στις 16:00 αναμένεται να γίνει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην επαγγελματική ομάδα και την αντίστοιχη των νέων. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει ρυθμό και ο Γκαρσία που συμμετέχει στις προπονήσεις.
* Χθες ο Κλάους Αθανασιάδης ήταν από τους τυχερούς που κέρδισε το φλουρί στην κοπή της βασιλόπιτας της Εθνικής ομάδας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στις 09 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:15. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 09:00 πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 35 ευρώ, Θύρες 2, 3: 25 ευρώ, Θύρες 5, 6: 15 ευρώ, Θύρες 4, 4α, 7, 7α, 8: 10 ευρώ, VIP 3ου: 120 ευρώ, VIP 4ου: 80 ευρώ”.

Οι εμπνεύσεις του Κλάους...



Φαίνεται ότι το Κλεάνθης Βικελίδης εμπνέει τον Στέφανο Αθανασιάδη για διαφόρων μορφών πανηγυρισμούς. Ηταν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν στο ίδιο γήπεδο, σε αγώνα ρεβάνς μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ για τη διοργάνωση του κυπέλλου, όταν ο 24χρονος διεθνής επιθετικός ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι και… κάλεσε στη συνέχεια την κερκίδα να σιγήσει, κάνοντας τη χαρακτηριστική χειρονομία. Και προχθές, αφού σκόραρε από τα… αποδυτήρια, λάνσαρε έναν νέο τύπο πανηγυρισμού, κλείνοντας με το χέρι τα μάτια του.
Ο Κλάους είχε… προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να σκοράρει και είχε σκεφθεί και τον τρόπο που θα πανηγύριζε την επιτυχία του. Και πολύ γρήγορα του δόθηκε η ευκαιρία στο ματς για να εκδηλωθεί.

Σκόραρε ξανά ο Καμαρά!



Ο Αμπντούλ Ραζαγκουί Καμαρά πριν έρθει στον ΠΑΟΚ είχε να σκοράρει σε επίσημο ματς από τον Νοέμβριο του 2011 όταν είχε πετύχει γκολ με τη Σοσό απέναντι στην Μονπελιέ. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου στο Χαριλάου πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ (είχε γράψει το 1-2 πριν έρθει το τελικό 2-2…) και πήρε φόρα.
Χθες βρήκε ξανά δίκτυα, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας! Η Γουινέα με την οποία είναι διεθνής βρέθηκε να χάνει με 1-0 (με γκολ του Μούσα Σόου στο 8’) από τη Σενεγάλη σε φιλικό που έγινε στα προάστια του Παρισιού, αλλά ο Καμαρά με γκολ στο 23’ ισοφάρισε στο τελικό 1-1!
Ο διεθνείς μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς ο Γιώργος Δώνης τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα του αγώνα με τον ΟΦΗ που ακολουθεί.

Τα ματς που χάνουν Κλάους και Λάζαρ!



Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Κοστίν Λάζαρ και ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσαν το όριο των καρτών στο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου. Ο Κλάους έφτασε στις 7 κίτρινες και ο Ρουμάνος στις 4, οπότε ο πρώτος πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών και ο δεύτερος μίας σε κάποια από τα επόμενα 4 παιχνίδια.
Χθες αποφασίστηκε να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ χωρίς τους Στέφανο Αθανασιάδη και Κοστίν Λάζαρ στο ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα την 24η αγωνιστική, ενώ ο Κλάους που πρέπει να λείψει και από ακόμη ένα παιχνίδι θα μείνει εκτός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την 22η αγωνιστική.

Ο τελικός στα γενέθλια του Πάμπλο!

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 11 Μαΐου 2013 στο ΟΑΚΑ. Εκείνη την ημέρα έχει τα γενέθλιά του ο Πάμπλο Γκαρσία! Θα κλείσει τα 36 του χρόνια, καθώς είναι γεννημένος στις 11/5 του 1977. Εχει κι αυτό το γεγονός τη δική του σημασία…
ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Εκτός του ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου πέφτει πάνω στα γενέθλια του Πάμπλο Γκαρσία (11/5), η φετινή διοργάνωση έχει κι άλλες ιδιαιτερότητες: οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών προέρχονται από οκτώ διαφορετικές πόλεις και ανάμεσα σ’ αυτές δεν υπάρχει εκπρόσωπος από την Αθήνα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι από τον Πειραιά! Οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών είναι οι: ΠΑΟΚ (Θεσσαλονίκη), Ολυμπιακός (Πειραιάς), Αστέρας Τρίπολης (Τρίπολη), Λεβαδειακός (Λιβαδειά), Πλατανιάς (Χανιά), Βέροια (Βέροια), ΠΑΣ Γιάννινα (Ιωάννινα) και Πανθρακικός (Κομοτηνή). Ο τελικός, πάντως, θα γίνει στο ΟΑΚΑ που είναι στην Αθήνα…

Best goal-άρα αυτή του Καμαρά

Το υπέροχο τέρμα του Αμπντούλ Καμαρά στον αγώνα επί του Άρη αναδείχτηκε ως το καλύτερο της 20ης αγωνιστικής. Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, συγκέντρωσε το 50,27% των ψήφων με αποτέλεσμα να βγει πρώτος στη "μάχη" για το best goal.
Άφησε λοιπόν πίσω του αυτό του Νταβίντ Αγκάνθο που είχε ποσοστό 46,54%. Τρίτο ήταν αυτό του Θανάση Καραγκούνη με 3,19%.