Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Tαξίδια για παίκτες!

Η προεργασία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει, παρότι ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Ζήσης Βρύζας στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, το μπάτζετ θα φτάσει για την επόμενη σεζόν κοντά στα 7 εκ. ευρώ, αλλά τα ακριβή νούμερα θα καθοριστούν και από το νέο οικονομικό διευθυντή της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ετοιμάζεται από τώρα και για την επόμενη σεζόν, παρότι το βάρος τη δεδομένη χρονική στιγμή πέφτει στο τελευταίο κρίσιμο δίμηνο που έχει μείνει για να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται αγωνιστικά η φετινή χρονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ όμως ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του Μαρτίου ένα νέο κύκλο ταξιδιών στο εξωτερικό, προκειμένου να τσεκάρει παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ ενόψει του καλοκαιριού.
Για την ενίσχυση του Δικεφάλου έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους όμως τόσο ο Μπόλονι με τον Πρέτο, όσο και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος παρότι έχει αναλάβει την προεδρία της ομάδας ακόμη και στο πρόσφατο ταξίδι του στην Πορτογαλία για να διευθετηθεί το ζήτημα των δόσεων προς την Πόρτο από τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια, άνοιξε μία συζήτηση για δανεικούς στους ανθρώπους των “Δράκων”.
Ο Βρύζας επίσης έχει κάνει έναν κύκλο επαφών με ιταλικές ομάδες για πιθανές συνεργασίες (έχει μιλήσει με Ίντερ, με Γιουβέντους και πιο πρόσφατα και με Ουντινέζε).
Ο Μπόλονι με τον Πρέτο έχουν την προσοχή τους περισσότερο στραμμένη στη Γαλλία αλλά και στην Πορτογαλία εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις οι οποίες μπορεί να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ, ενώ βέβαια ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου παρακολουθεί και την ποδοσφαιρική αγορά της πατρίδας του, αναζητώντας κάποιους ακόμη… “Λάζαρ” για το Δικέφαλο.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κωνσταντινίδης είχε ακολουθήσει τον Μπόλονι σε ένα ταξίδι στη Ρουμανία για να παρακολουθήσουν κάποιους παίκτες, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου είχε βρεθεί κάποια στιγμή νωρίτερα της φετινή σεζόν και στην Αφρική για να τσεκάρει από κοντά ορισμένες περιπτώσεις.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας τις μεταγραφικές του αναζητήσεις θα στραφεί και σε πιο φθηνές αγορές από τον ευρωπαϊκό χώρο, ενώ τα πρώτα ταξίδια του Παντελή Κωνσταντινίδη για να δει παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι τα τέλη Μαρτίου…

Το γεύμα

Ο Λάσλο Μπόλονι προσκάλεσε χθες το βράδυ τους Βρύζα και Κωνσταντινίδη σε δείπνο. Ο λόγος ήταν τα γενέθλια του Ρουμάνου προπονητή, αλλά οι τρεις άνδρες δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα. Ενδεχομένως η κουβέντα που έγινε σε καλό κλίμα να περιστράφηκε και γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι προσλήψεις των δύο νέων στελεχών πάνε από Δευτέρα, εκτός από το θέμα της φανέλας για το οποίο υπάρχει σήμερα κλεισμένο ένα σημαντικό ραντεβού

Προλαβαίνει το ρεκόρ στα εκτός

Οι πέντε νίκες που έχει πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα, κι ενώ απομένουν άλλα τέσσερα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, του επιτρέπουν να αισιοδοξεί ότι μπορεί να φθάσει ή και να ξεπεράσει την προ τριετίας επίδοσή του.
Τη σεζόν 2008-2009 ο Δικέφαλος είχε πετύχει επτά εκτός έδρας νίκες, κάτι που του επέτρεψε να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης για την κανονική περίοδο.
Ένα χρόνο αργότερα, την περίοδο 2009-2010, σημείωσε έξι νίκες μακριά από την Τούμπα, επίδοση που θα ισοφαρίσει αν φύγει μεθαύριο νικητής από το Αγρίνιο. Όσο για την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ είχε περιοριστεί στα τέσσερα εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα.
Εκτός από το Αγρίνιο, ο Δικέφαλος έχει ακόμη να αγωνιστεί στις έδρες της Κέρκυρας, του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού, πριν αρχίσει, όπως αναμένεται, τη μάχη της διάκρισης στην έξτρα διαδικασία αγώνων στα πλέι οφ.

BILD: «Είναι σκληρή η Μπουτεσλίγκα για τον Βιεϊρίνια»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ από την ημέρα που πήγε στην Μπουντεσλίγκα και η απουσία του έγινε θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της BILD. «Η Μπουντεσλίγκα είναι ακόμη σκληρή για τον Βιείρίνια», τονίζεται στον τίτλο του κειμένου για τον 25χρονο μεσοπιθετικό, που αντιμετώπισε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.
«Είναι πολύ σκληρό για μένα να λείπω τόσο καιρό από την ομάδα. Είχα και στο παρελθόν προβλήματα με τους προσαγωγούς. Στην Ελλάδα, όμως, η επιβάρυνση από τους αγώνες δεν είναι τόσο μεγάλη και δεν είχα κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο Πορτογάλος, που επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι αμφίβολος για το ματς της Βόλφσμπουργκ με τη Νυρεμβέργη το Σάββατο.

Μπήκε ο Σνάουτσνερ

Με μία επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μπήκε μετά από δύο εβδομάδες σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Ο Πολωνός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς και επέστρεψε μετά δύο εβδομάδες σε φουλ πρόγραμμα θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το προσεχές ματς του Δικέφαλου.
Από εκεί και πέρα το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν και σήμερα οι Γλύκος, Κατσικάς, Ίβιτς, Έτο, Κρέσιτς, που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά στην αγωνιστική δράση από βδομάδα.
Αύριο και μεθαύριο Σάββατο οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα γίνουν στην Τούμπα, για να αποφευχθεί και ο ισχυρός αέρα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στη Νέα Μεσημβρία.
Σε αυτές τις προπονήσεις ο Λάσλο Μπόλονι αναμένεται να κάνει και τις τελικές δοκιμές του για το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ήδη φαίνεται ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ.