Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προλαβαίνει το ρεκόρ στα εκτός

Οι πέντε νίκες που έχει πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα, κι ενώ απομένουν άλλα τέσσερα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, του επιτρέπουν να αισιοδοξεί ότι μπορεί να φθάσει ή και να ξεπεράσει την προ τριετίας επίδοσή του.
Τη σεζόν 2008-2009 ο Δικέφαλος είχε πετύχει επτά εκτός έδρας νίκες, κάτι που του επέτρεψε να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης για την κανονική περίοδο.
Ένα χρόνο αργότερα, την περίοδο 2009-2010, σημείωσε έξι νίκες μακριά από την Τούμπα, επίδοση που θα ισοφαρίσει αν φύγει μεθαύριο νικητής από το Αγρίνιο. Όσο για την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ είχε περιοριστεί στα τέσσερα εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα.
Εκτός από το Αγρίνιο, ο Δικέφαλος έχει ακόμη να αγωνιστεί στις έδρες της Κέρκυρας, του Ατρόμητου και του Λεβαδειακού, πριν αρχίσει, όπως αναμένεται, τη μάχη της διάκρισης στην έξτρα διαδικασία αγώνων στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου