Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μπήκε ο Σνάουτσνερ

Με μία επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μπήκε μετά από δύο εβδομάδες σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Ο Πολωνός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς και επέστρεψε μετά δύο εβδομάδες σε φουλ πρόγραμμα θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το προσεχές ματς του Δικέφαλου.
Από εκεί και πέρα το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν και σήμερα οι Γλύκος, Κατσικάς, Ίβιτς, Έτο, Κρέσιτς, που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά στην αγωνιστική δράση από βδομάδα.
Αύριο και μεθαύριο Σάββατο οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα γίνουν στην Τούμπα, για να αποφευχθεί και ο ισχυρός αέρα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στη Νέα Μεσημβρία.
Σε αυτές τις προπονήσεις ο Λάσλο Μπόλονι αναμένεται να κάνει και τις τελικές δοκιμές του για το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ήδη φαίνεται ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου