Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν φοβάμαι ποτέ την αλήθεια…»

Με δηλώσεις του στην “Real News”, o Θόδωρος Ζαγοράκης αναφέρθηκε στην ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα: “Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου.
Αλίμονο αν έπειτα τόσα χρόνια αγάπης και πάθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανάται και η παραμικρή υποψία για μένα.
Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο κέντρο της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμο να πω τίποτα περισσότερο από όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου που θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ”.

Επιτέλους γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό πέτυχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά από εννιά συνεχόμενα φετινά παιχνίδια (τρία φιλικά και έξι επίσημα), με τελευταίο που συνέβη κάτι ανάλογο, να είναι το φιλικό με την Τσβόλε στις 18 Ιουλίου!!!
Σε επίσημα ματς πάντως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μετράει εννέα σερί αγώνες χωρίς τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας έξι φετινά ματς και άλλα τρία από πέρυσι στα πλέι οφ...
ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΧΑΚΟΜΠΟ
Τα μάτια όλων στο χθεσινό φιλικό της Τούμπας, ήταν αναμφισβήτητα στραμμένα πάνω στον Σανθ Χακόμπο. Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για την ενδεκάδα, με πολλά καλά στοιχεία στις εξόδους του. Ο Χακόμπο μιλούσε πολύ με τους αμυντικούς και έδειξε ότι διεκδικεί άμεσα την θέση στο βασικό σχήμα στα επίσημα ματς, από τον Παναγιώτη Γλύκο.
Το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι φαίνεται πως διαθέτει δύο αρκετά καλούς τερματοφύλακες, αφού πριν λίγες μέρες ο Γλύκος κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών και σε επίσημο μάλιστα παιχνίδι.
Ο Γιώργος Φωτάκης και ο Λίαμ Λόρενς ήταν βελτιωμένοι, χωρίς να φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά σαφώς καλύτεροι από προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ιρλανδός μάλιστα έκανε και πάλι ασίστ, όπως είχε κάνει και στα παιχνίδια με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα, αλλά και στο φιλικό με την Ξάνθη.
ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ…
Οι πολλές απουσίες βασικών παικτών του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό, “αποτυπωνόταν” και στον πάγκο της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τους παίκτες που καθόταν σε αυτόν, μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν ο Αστέριος Γιακουμής!
Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκλεισε τα 24 τον περασμένο Μάιο και μάλλον αισθανόταν μεγάλος, αφού όλοι οι υπόλοιποι που καθόταν δίπλα του ήταν κάτω από τα 20 (με μικρότερο τον Δεληγιαννίδη που έκλεισε τον προηγούμενο Αύγουστο τα 16).
Για πρώτη φορά σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας, έστω και σε φιλικό, βρέθηκε ο Κρίστιαν Κιόσε, ενώ μετά από αρκετό καιρό επανήλθαν τόσο ο Δερμιτζόγλου, όσο και ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Και οι δύο αρχικά ήταν στο γκρουπ των νεαρών που δοκιμάστηκαν για ένα πενθήμερο από τον Γιώργο Δώνη στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκαν ν’ ακολουθήσουν το βασικό στάδιο στην Ολλανδία.
Αντίθετα, τόσο ο Δεληγιαννίδης όσο και ο Πόποβιτς με τον Κίτσιου πήραν ευκαιρίες (άλλος πολλές άλλος λιγότερες) και ανήκουν στη νέα γενιά από την οποία περιμένει πολλά ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ
Ο Πανσερραϊκός άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Φούντμπολ Λιγκ. Εχει καλές προοπτικές ο Πανσερραϊκός διαθέτει και κάποιους έμπειρους παίκτες που του δίνουν ποιότητα και ορισμένα νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο (το αριστερό μπακ ο Τσαούσης ήταν εξαιρετικός...) και μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μία ομάδα με πολλά τρεξίματα που προσπάθησε να παίξει και με αντεπιθέσεις. Δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, αφού έφτασε δύο τρεις φορές επικίνδυνα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι από την εστία του Χακόμπο, ενώ αγωνίστηκε με πάθος μέχρι το τέλος του ματς.

Ο Σαββίδης τα είπε με Αντώνη Σαμαρά!

Τα ΣΠΟΡ είχαν προϊδεάσει για τις επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας από το χθεσινό ρεπορτάζ, το οποίο επιβεβαιώνεται.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες των ΣΠΟΡ από την Αθήνα, ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε αναλυτικά με τον Αντώνη Σαμαρά, τον πρωθυπουργό της χώρας. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά και ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και για την προσπάθεια που κάνει ο ομογενής επιχειρηματίας για την ανασυγκρότηση της λαοφιλούς ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Όπως είχαν αναφέρει τα ΣΠΟΡ πρόθεση του ομογενή επιχειρηματία είναι να προωθήσει το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ στο δημόσιο. Ακόμη συζήτησαν και άλλα βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και πιθανές επενδύσεις που θα γίνουν στο μέλλον, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται η τελευταία πληροφορία και από τις δύο πλευρές. Αντώνης Σαμαράς και Ιβάν Σαββίδης μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και είναι βέβαιο ότι θα συναντηθούν εκ νέου.
Το πιο σημαντικό από αυτή την συζήτηση που είχαν, είναι πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μιλά απευθείας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και αυτό το γεγονός από μόνο του, αποδεικνύει και την δυναμική του. Λόγω φόρτου εργασίας, δεν έγινε χθες η συνάντηση του Σαββίδη με τους συνδέσμους.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΡΥΖΑ
Χθες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα. Οι δύο άνδρες μίλησαν αναλυτικά για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα επί αρκετή ώρα. Κυρίως η προσπάθεια του Σαββίδη σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στην καλύτερη δυνατή οργάνωση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Και οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Αγωνία για τον Βιβιάν Ματέους

Ο Βιβιάν Ματέους τραυματίστηκε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και αποχώρησε από το πρόγραμμα υποβασταζόμενος. Όπως έλεγε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ένιωθε πολύ δυνατό πόνο την πρώτη μέρα, αλλά μέσα στο Σαββατοκύριακο οι σφοδροί πόνοι υποχώρησαν.
Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση στη γάμπα, μάλλον δεύτερου βαθμού καθώς ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και ένιωθε ιδιαίτερα σφοδρό πόνο.
Ο Βιβιάν Ματέους έκανε θεραπείες μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι σφοδροί πόνοι υποχώρησαν αλλά το πόρισμα για το μέγεθος του προβλήματός του θα βγει τη Δευτέρα (10/9), καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τις οποίες έπρεπε να περιμένει να περάσει ένα 48ωρο από τότε που τραυματίστηκε.
Εφόσον η θλάση είναι δευτέρου βαθμού, όπως φάνηκε στην αρχική διάγνωση, τότε ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης 20-25 μέρες, ίσως και περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος και το βάθος της θλάσης.
Η αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στους μπακ, αφού πλέον διαθέσιμοι θα είναι μόνο οι Κατσικάς, Κουμάλο και Ιντζίδης για τον επόμενο μήνα, αφού και ο Στάμου έχει πρόβλημα!

«Περήφανος ως αρχηγός της Νοτίου Αφρικής»

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ήταν το σημαντικότερο σκαλοπάτι για τον Μπονγκάνι Κουμάλο, ώστε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός να κληθεί στην εθνική ομάδα των ανδρών. Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στην κλήση του η ευχάριστη έκπληξη για τον αμυντικό του Δικεφάλου.
Κόντρα στην μεγάλη Βραζιλία μέσα στο Σάο Πάολο, ο 25χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν βασικός, τα πήγε περίφημα και για ένα χρονικό διάστημα ο προπονητής του έδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ιστορικές στιγμές για τον Κουμάλο, που γνώρισε ένα (μεγάλο είναι αλήθεια…) κύμα αμφισβήτησης στη Θεσσαλονίκη, για την εμφάνιση του κόντρα στον Ατρόμητο….
Χθες, ο Μπονγκάνι Κουμάλο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της Νοτίου Αφρικής, τόσο για το φιλικό παιχνίδι με την Βραζιλία, όσο και για το γεγονός ότι φόρεσε πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.
Αρχικά, ο Κουμάλο τόνισε: “Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Τα πήγαμε αρκετά καλά και δείξαμε χαρακτήρα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι παίζαμε απέναντι στους καλύτερους. Δεν πρέπει να μας παρασύρει αυτή η εμφάνιση και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά από αυτό το φιλικό ματς. Ηταν μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες, είχαμε μαχητικό πνεύμα και αυτό ήταν θετικό για όλους τους παίκτες και είναι κάτι που οφείλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε”.
Σχετικά με το περιβραχιόνιο ήταν αποκαλυπτικός: “Οσο για την αρχηγία ήταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα, μπορώ να πω ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή μου και κάτι το οποίο θ’ αναπολώ με περηφάνια. Εκτιμώ βαθύτατα τον προπονητή μου και είμαι ευγνώμων σε αυτόν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια” κατέληξε.
Το γεγονός ότι ο Κουμάλο επιλέχθηκε να μιλήσει στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας της Νοτίου Αφρικής, δείχνει και πόσο εκτιμήθηκε η εμφάνιση του. Η “μπαφάνα – μπαφάνα” αντιμετώπισαν την Βραζιλία και στο "Μορουμπί" του Σάο Πάολο, ο Κουμάλο αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο, στην ήττα από τη Σελεσάο με 1-0. Οι Νοτιοαφρικάνοι άντεξαν μέχρι το 74’, διάστημα στο οποίο διατηρούσαν το 0-0 με την αμυντική τακτική τους και χάρη στον τερματοφύλακά τους Ισαάκ Κούνε, που έκανε ότι μπορούσε. Σκόρερ του μοναδικού γκολ, ήταν ο Χουλκ. Ο Κουμάλο είναι ήδη πίσω στην πατρίδα του, για το φιλικό της Τρίτης με την Μοζαμβίκη.

Η διακοπή δεν βοήθησε να κλείσουν οι πληγές

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο τέλος της εβδομάδας που ξεκίνησε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη. Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι μέρες που έχουν μεσολαβήσει δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα να επουλώσει τις πληγές της από τις δύο σερί ήττες που είχαν προηγηθεί σε Βιέννη και Περιστέρι και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν. Και αυτό διότι αντί να μειωθούν οι απόντες ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως θα ήταν το λογικό, στο τέλος ίσως μετρήσουμε και περισσότερες απώλειες!
Σε σχέση με το τελευταία επίσημο ματς του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο Δικέφαλος την προσεχή Κυριακή θα έχει μία ή δύο επιστροφές, αλλά και μία ή δύο νέες απώλειες.
Οι τραυματίες Γκαρσία και Σαλπιγγίδης δεν μπορούν να υπολογίζονται μέχρι το τέλος του μήνα. Ίσως προλάβει να είναι έτοιμος ο Έτο, ενώ θα επιστρέψει ο Λάζαρ (ήταν τιμωρημένος στη Βιέννη και δεν πήρε άδεια από την Εθνική του για να μείνει για το ματς με τον Ατρόμητο).
Ο Ρουμάνος βέβαια όπως και οι άλλοι διεθνείς θα έχουν χάσει όλες τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ τις τελευταίες 10 μέρες.
Σίγουρη πρέπει θα θεωρείται η απουσία του Βιβιάν ο οποίος θα κάνει σήμερα εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της θλάσης που υπέστη και πόσον καιρό ακριβώς θα λείψει, ενώ ο Κουμάλο θα επιστρέψει Πέμπτη έχοντας γυρίσει μέσα σε μία εβδομάδα το μισό κόσμο για φιλικά με τη Νότια Αφρική…
Αν ο Κουμάλο κριθεί ότι δεν είναι φρέσκος για να παίξει, καθώς την Παρασκευή βρέθηκε στη Βραζιλία για φιλικό με την Εθνική του και αύριο θα παίξει στη Νότιο Αφρική φιλικό με τη Μοζαμβίκη πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα για το οποίο θέλει πάνω από ένα 24ώρο λόγω των ανταποκρίσεων των πτήσεων (!), τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με στόπερ τους Κατσικά και Ιντζίδη.

Πονοκέφαλος η θλάση του Βιβιάν

Από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (26/8) και μετά ο ΠΑΟΚ χάνει κάθε εβδομάδα και έναν παίκτη με αρκετά σοβαρό τραυματισμό.
Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες δηλαδή μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη ή τις αρχές Οκτώβρη.
Μετά από τη ρεβάνς με τη Ραπίντ στη Βιέννη (30/8) ο Γκαρσία διαγνώστηκε ότι έχει θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης επίσης 4-6 εβδομάδες, ίσως και περισσότερο, διότι έχει πάθει ήδη μία υποτροπή!
Άρα, η επιστροφή του πάει για μέσα προς τέλη Οκτώβρη.
Και την περασμένη Παρασκευή (7/9) ήρθε να προστεθεί ένας νέος πονοκέφαλος στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς αποχώρησε από την προπόνηση με θλάση και ο Βιβιάν Ματέους.
Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για “βαρβάτη” θλάση στη γάμπα, μάλλον δεύτερου βαθμού, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποχώρησε από το πρόγραμμα της προπόνησης υποβασταζόμενος, δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και ένιωθε ιδιαίτερα σφοδρό πόνο.
Ο Βιβιάν Ματέους έκανε θεραπείες και το Σάββατο αλλά και χθες (Κυριακή, 9/9) και οι σφοδροί πόνοι υποχώρησαν αλλά το πόρισμα για το μέγεθος του προβλήματός του θα βγει σήμερα (Δευτέρα 10/9), καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τις οποίες έπρεπε να περιμένει να περάσει ένα 48ωρο από τότε που τραυματίστηκε.
Εφόσον η θλάση είναι δευτέρου βαθμού, όπως φάνηκε στην αρχική διάγνωση, τότε ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης 20-25 μέρες, ίσως και περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος και το βάθος της θλάσης.
Φυσικά ο πονοκέφαλος είναι τεράστιος για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν έχει και πάρα πολλές επιλογές στους στόπερ, αφού πλέον διαθέσιμοι θα είναι μόνο οι Κατσικάς, Κουμάλο (οποίος όπως αναφέραμε θα επιστρέψει Πέμπτη από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Αφρικής και δε θα είναι τόσο φρέσκος…) και Ιντζίδης…
* Χθες Κυριακή (9/9) οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ρεπό, αλλά σήμερα Δευτέρα (10/9) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις (18:00, Νέα Μεσημβρία).

Εμπειρίες για το νέο αίμα του ΠΑΟΚ…

Σε ένα φιλικό με τόσες απουσίες ήταν λογικό να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλοί παίκτες νεαροί ή που δεν παίζουν πολύ. Ο Χακόμπο έδειξε έτοιμος για την 11άδα, ο Λόρενς και ο Φωτάκης ήταν βελτιωμένοι και ο Κατσικά έδειξε επίσης έτοιμος για βασικός.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ
Σανθ ΧΑΚΟΜΠΟ
Ενέπνεε εμπιστοσύνη. Το ντεμπούτο του Ισπανού πορτιέρο ήταν θετικότατο.  Όσες φορές χρειάστηκε έδειξε ετοιμότητα και καθάρισε τις επικίνδυνες φάσεις που δημιουργήθηκαν, έχοντας και πολύ καλές εξόδους…
Αλέξης ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ήταν καλύτερος σε σχέση με την εμφάνιση που έκανε στο Περιστέρι και είχε περισσότερες προωθήσεις. Και πάλι όμως του έλειπε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται κι άλλη βελτίωση.
Γιώργος ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Ήταν σταθερός και κέρδισε τις περισσότερες μάχες. Εδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αποφεύγοντας τα λάθη που έκανε σε επίσημα ματς. Θα επιστρέψει στην 11άδα αφού τραυματίστηκε ο Βιβιάν
Χρήστος ΙΝΤΖΙΔΗΣ
Δεν έκανε κάποιο λάθος και έδειξε να μπαίνει ακόμη περισσότερο στο πνεύμα της πρώτης ομάδας. Άλλωστε όπως είναι φέτος το ρόστερ είναι η 4η επιλογή στα στόπερ και θα χρειαστεί να βοηθήσει.
Άλβες ΛΙΝΟ
Ξεκίνησε πολύ νωθρά το παιχνίδι, έκανε ορισμένα αβίαστα λάθη, αλλά σταδιακά βελτιώθηκε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ και στην ανάπτυξή του. Ωστόσο ο Δικέφαλος περιμένει περισσότερα από τον Βραζιλιάνο.
Εγκούς ΚΑΤΣΕ
Έκανε τη γνωστή δουλειά που κάνει σε κάθε ματς. Έτρεξε, έκοψε, ντούμπλαρε μαρκαρίσματα και έκανε πολύ βρώμικη δουλειά χωρίς να κάνει όμως κάτι άλλο ιδιαίτερο. Είναι εργαλείο όμως για την ομάδα.
Γιώργος ΦΩΤΑΚΗΣ
Ανέβηκε η απόδοσή του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει και ο ίδιος. Έδειξε όμως πιο έτοιμος και βρίσκει σταδιακά τον εαυτό του.
Λίαμ ΛΟΡΕΝΣ
Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ήταν θετικός και βέβαια έβγαλε την ασίστ στο Γιάννου στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Φαίνεται πάντως ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του.
Μπερτράν ΡΟΜΠΕΡ
Χωρίς να είναι κακός σε κάποιες περιπτώσεις έμοιαζε εκτός κλίματος. Του συμβαίνει σε πολλά ματς… Ωστόσο είχε ένα δοκάρι και δεν αρκετές καλές κινήσεις από αριστερά, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει παραπάνω πράγματα.
Γιώργος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έπιασε υψηλά στάνταρ. Έπαιξε δεύτερος επιθετικός και γενικότερα δεν απείλησε ιδιαίτερα.
Απόστολος ΓΙΑΝΝΟΥ
Ενώ είχε και πάλι αρκετές ημιτελείς προσπάθειες και δεν του βγήκαν οι συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, έτρεξε, πίεσε και πέτυχε ένα ωραίο γκολ, οπότε η παρουσία του κρίνεται θετική.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Είχε διάθεση, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει κάποια φάση όπως θα ήθελε παίζοντας στην επίθεση.
ΚΙΤΣΙΟΥ: Δε φάνηκε τόσο, αλλά ανασταλτικά δεν ήταν κακός.
ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ: Είχε καιρό να παίξει στην 1η ομάδα, θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες
ΠΟΠΟΒΙΤΣ: Έχει σπουδαίες προοπτικές, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του στην πρώτη ομάδα.
ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ: Έπαιξε λίγο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΙΟΣΕ: Έπαιξαν λίγο για να κριθούν…