Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η διακοπή δεν βοήθησε να κλείσουν οι πληγές

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο τέλος της εβδομάδας που ξεκίνησε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και η επιστροφή στις νίκες είναι επιβεβλημένη. Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι μέρες που έχουν μεσολαβήσει δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα να επουλώσει τις πληγές της από τις δύο σερί ήττες που είχαν προηγηθεί σε Βιέννη και Περιστέρι και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν. Και αυτό διότι αντί να μειωθούν οι απόντες ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως θα ήταν το λογικό, στο τέλος ίσως μετρήσουμε και περισσότερες απώλειες!
Σε σχέση με το τελευταία επίσημο ματς του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο Δικέφαλος την προσεχή Κυριακή θα έχει μία ή δύο επιστροφές, αλλά και μία ή δύο νέες απώλειες.
Οι τραυματίες Γκαρσία και Σαλπιγγίδης δεν μπορούν να υπολογίζονται μέχρι το τέλος του μήνα. Ίσως προλάβει να είναι έτοιμος ο Έτο, ενώ θα επιστρέψει ο Λάζαρ (ήταν τιμωρημένος στη Βιέννη και δεν πήρε άδεια από την Εθνική του για να μείνει για το ματς με τον Ατρόμητο).
Ο Ρουμάνος βέβαια όπως και οι άλλοι διεθνείς θα έχουν χάσει όλες τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ τις τελευταίες 10 μέρες.
Σίγουρη πρέπει θα θεωρείται η απουσία του Βιβιάν ο οποίος θα κάνει σήμερα εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της θλάσης που υπέστη και πόσον καιρό ακριβώς θα λείψει, ενώ ο Κουμάλο θα επιστρέψει Πέμπτη έχοντας γυρίσει μέσα σε μία εβδομάδα το μισό κόσμο για φιλικά με τη Νότια Αφρική…
Αν ο Κουμάλο κριθεί ότι δεν είναι φρέσκος για να παίξει, καθώς την Παρασκευή βρέθηκε στη Βραζιλία για φιλικό με την Εθνική του και αύριο θα παίξει στη Νότιο Αφρική φιλικό με τη Μοζαμβίκη πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα για το οποίο θέλει πάνω από ένα 24ώρο λόγω των ανταποκρίσεων των πτήσεων (!), τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με στόπερ τους Κατσικά και Ιντζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου