Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πονοκέφαλος η θλάση του Βιβιάν

Από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (26/8) και μετά ο ΠΑΟΚ χάνει κάθε εβδομάδα και έναν παίκτη με αρκετά σοβαρό τραυματισμό.
Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος υπέστη κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες δηλαδή μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη ή τις αρχές Οκτώβρη.
Μετά από τη ρεβάνς με τη Ραπίντ στη Βιέννη (30/8) ο Γκαρσία διαγνώστηκε ότι έχει θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης επίσης 4-6 εβδομάδες, ίσως και περισσότερο, διότι έχει πάθει ήδη μία υποτροπή!
Άρα, η επιστροφή του πάει για μέσα προς τέλη Οκτώβρη.
Και την περασμένη Παρασκευή (7/9) ήρθε να προστεθεί ένας νέος πονοκέφαλος στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς αποχώρησε από την προπόνηση με θλάση και ο Βιβιάν Ματέους.
Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για “βαρβάτη” θλάση στη γάμπα, μάλλον δεύτερου βαθμού, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποχώρησε από το πρόγραμμα της προπόνησης υποβασταζόμενος, δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και ένιωθε ιδιαίτερα σφοδρό πόνο.
Ο Βιβιάν Ματέους έκανε θεραπείες και το Σάββατο αλλά και χθες (Κυριακή, 9/9) και οι σφοδροί πόνοι υποχώρησαν αλλά το πόρισμα για το μέγεθος του προβλήματός του θα βγει σήμερα (Δευτέρα 10/9), καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τις οποίες έπρεπε να περιμένει να περάσει ένα 48ωρο από τότε που τραυματίστηκε.
Εφόσον η θλάση είναι δευτέρου βαθμού, όπως φάνηκε στην αρχική διάγνωση, τότε ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης 20-25 μέρες, ίσως και περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος και το βάθος της θλάσης.
Φυσικά ο πονοκέφαλος είναι τεράστιος για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν έχει και πάρα πολλές επιλογές στους στόπερ, αφού πλέον διαθέσιμοι θα είναι μόνο οι Κατσικάς, Κουμάλο (οποίος όπως αναφέραμε θα επιστρέψει Πέμπτη από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Αφρικής και δε θα είναι τόσο φρέσκος…) και Ιντζίδης…
* Χθες Κυριακή (9/9) οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ρεπό, αλλά σήμερα Δευτέρα (10/9) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις (18:00, Νέα Μεσημβρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου