Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτέλους γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό πέτυχε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά από εννιά συνεχόμενα φετινά παιχνίδια (τρία φιλικά και έξι επίσημα), με τελευταίο που συνέβη κάτι ανάλογο, να είναι το φιλικό με την Τσβόλε στις 18 Ιουλίου!!!
Σε επίσημα ματς πάντως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μετράει εννέα σερί αγώνες χωρίς τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας έξι φετινά ματς και άλλα τρία από πέρυσι στα πλέι οφ...
ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΧΑΚΟΜΠΟ
Τα μάτια όλων στο χθεσινό φιλικό της Τούμπας, ήταν αναμφισβήτητα στραμμένα πάνω στον Σανθ Χακόμπο. Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για την ενδεκάδα, με πολλά καλά στοιχεία στις εξόδους του. Ο Χακόμπο μιλούσε πολύ με τους αμυντικούς και έδειξε ότι διεκδικεί άμεσα την θέση στο βασικό σχήμα στα επίσημα ματς, από τον Παναγιώτη Γλύκο.
Το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι φαίνεται πως διαθέτει δύο αρκετά καλούς τερματοφύλακες, αφού πριν λίγες μέρες ο Γλύκος κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών και σε επίσημο μάλιστα παιχνίδι.
Ο Γιώργος Φωτάκης και ο Λίαμ Λόρενς ήταν βελτιωμένοι, χωρίς να φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά σαφώς καλύτεροι από προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ιρλανδός μάλιστα έκανε και πάλι ασίστ, όπως είχε κάνει και στα παιχνίδια με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα, αλλά και στο φιλικό με την Ξάνθη.
ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ…
Οι πολλές απουσίες βασικών παικτών του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό, “αποτυπωνόταν” και στον πάγκο της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τους παίκτες που καθόταν σε αυτόν, μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν ο Αστέριος Γιακουμής!
Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκλεισε τα 24 τον περασμένο Μάιο και μάλλον αισθανόταν μεγάλος, αφού όλοι οι υπόλοιποι που καθόταν δίπλα του ήταν κάτω από τα 20 (με μικρότερο τον Δεληγιαννίδη που έκλεισε τον προηγούμενο Αύγουστο τα 16).
Για πρώτη φορά σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας, έστω και σε φιλικό, βρέθηκε ο Κρίστιαν Κιόσε, ενώ μετά από αρκετό καιρό επανήλθαν τόσο ο Δερμιτζόγλου, όσο και ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Και οι δύο αρχικά ήταν στο γκρουπ των νεαρών που δοκιμάστηκαν για ένα πενθήμερο από τον Γιώργο Δώνη στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκαν ν’ ακολουθήσουν το βασικό στάδιο στην Ολλανδία.
Αντίθετα, τόσο ο Δεληγιαννίδης όσο και ο Πόποβιτς με τον Κίτσιου πήραν ευκαιρίες (άλλος πολλές άλλος λιγότερες) και ανήκουν στη νέα γενιά από την οποία περιμένει πολλά ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.
ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ
Ο Πανσερραϊκός άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Φούντμπολ Λιγκ. Εχει καλές προοπτικές ο Πανσερραϊκός διαθέτει και κάποιους έμπειρους παίκτες που του δίνουν ποιότητα και ορισμένα νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο (το αριστερό μπακ ο Τσαούσης ήταν εξαιρετικός...) και μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μία ομάδα με πολλά τρεξίματα που προσπάθησε να παίξει και με αντεπιθέσεις. Δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, αφού έφτασε δύο τρεις φορές επικίνδυνα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι από την εστία του Χακόμπο, ενώ αγωνίστηκε με πάθος μέχρι το τέλος του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου