Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα

Το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα έφτασε στους εννέα αγώνες καθώς μετά από Ζάγκρεμπ, Μόσχα, Όσλο, Λβιβ, Καζάν, Δουβλίνο. Λονδίνο και Ούντινε ο ΠΑΟΚ πέρασε χωρίς ήττα και από το Τελ Αβίβ.
 Η τελευταία εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είχε σημειωθεί στις 21 Οκτωβρίου 2010 στο Μαδριγάλ, όταν ο Δικέφαλος είχε χάσει με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ.

Από τότε και μετά εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ο Δικέφαλος μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μακριά από την Τούμπα!


Τα εννέα παιχνίδια του ΠΑΟΚ εκτός έδρας δίχως ήττα είναι τα εξής:

2010-11
Φάση ομίλων: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ 0-1
Φάση των «32» ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΠΑΟΚ 1-1

2011-12
3ος προκριματικός: Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ 0-2
Πλέι –οφ: Καρπάτι Λβιβ – ΠΑΟΚ 1-1
Φάση ομίλων: Ρουμπίν Καζάν – ΠΑΟΚ 2-2
Φάση ομίλων: Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ 1-3
Φάση ομίλων: Τότεναμ – ΠΑΟΚ 1-2
Φάση των «32»: Ουντινέζε – ΠΑΟΚ 0-0

2012-13
3ος προκριματικός: Μπνέι Γιεχούντα – ΠΑΟΚ 0-2

Ολο και καλυτερη.................

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε το θετικό ευρωπαϊκό ξεκίνημα με τη νίκη κόντρα στη Μπνέι και δήλωσε ικανοποιημένοι από τη σοβαρή αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

 "Σίγουρα θέλουμε σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή, που χτίζουμε την ομάδα και τη νοοτροπία της, έχω στο μυαλό μου  να βλέπω ότι κάνουμε βήματα προς τα εμπρός, και να γινόμαστε πιο αισιόδοξοι. Σήμερα ήμασταν πολύ σοβαροί», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τις καιρικές συνθήκες: «Όταν βγήκε η ομάδα για ζέσταμα ήμασταν χαρούμενοι λόγω των καιρικών συνθηκών. Όταν ξεκίνησε το ματς αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτό που θέλαμε»

Για το βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ: "Γενικώς περιμένω ότι σταδιακά θα αποκτάμε καλύτερο ρυθμό. Σήμερα οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες για να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα. Αυτό που βλέπω σε αυτές τις πέντε εβδομάδες που δουλεύουμε είναι ότι δεν ήμαστε τόσο ήρεμοι και είμαστε βιαστικοί. Αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του: «Υπάρχει μία λογική συνέχεια από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση. Δεν θέλω να περιορίσω το ταλέντο τους, προσπαθώ ειδικά τους μεσοεπιθετικούς να τους απελευθερώσω. Αν δεν ήταν τέτοιες οι συνθήκες, θα έλεγα ότι σήμερα δεν θα ήμουν ικανοποιημένος από το ρυθμό, αλλά ξέρω το λόγο».

Για τον επαναληπτικό: «Τα επίσημα ματς μας δίνουν καλό ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Η Τούμπα πρέπει να γίνει ένα γήπεδο στο οποίο θα έχουμε ελάχιστες απώλειες».

Μπνέι Γεχούντα-ΠΑΟΚ 0-2(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)