Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Θλάση και ο Πάμπλο Γκαρσία! Μένει 20 μέρες έξω?

Ισχυρό ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος βρέθηκε να έχει υποστεί κι αυτός θλάση, μάλιστα με σιγουριά β΄ βαθμού, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 20 τουλάχιστον ημέρες.

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα και πιο συγκεκριμένα σε Μαγνητική τομογραφία, διαπιστώθηκε ότι ο Γκαρσία έχει θλάση στον ορθό μηριαίο (τετρακέφαλο).

Ο παίκτης υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία, και σίγουρα θα χάσει τα δύο ματς με Σάμροκ, όπως και αυτά με Άρη και Παναθηναϊκό και ανάλογα με την εξέλιξη του τραύματός του μετά από εκείνο το παιχνίδι, θα δούμε πότε θα επανέλθει.
 
Λογικά, ο παίκτης ίσως και να προλαβαίνει ΟΡΙΑΚΑ τον αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης εκτός έδρας, αλλά επειδή σε αυτό το ματς (6/11) μπορεί ο Μπόλονι να θελήσει να τον προφυλάξει, καθώς μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός θα είναι σίγουρα πανέτοιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στις 20/11.
 
Το πρόβλημα με τις θλάσεις στον ΠΑΟΚ, έχει παραγίνει. Μετά τη θλάση του Φωτάκη και αυτή του Γκαρσία, έφτασαν, ίσως και να ξεπέρασαν τις 20 εφέτος. Κι αυτό δείχνει κακή δουλειά κυρίως στην προπόνηση, αλλά όχι απαραίτητα εξ αιτίας του γυμναστή...

Η πίστη του Κατσικά

Ο Γιώργος Κατσικάς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω καλά σε πoιο σύλλογο ήρθα και πιστεύω να έχουμε την καλύτερη χρονιά. Πάνω απ' όλα με υγεία και δύναμη για όλους. Θέλω να τονίσω ότι ήρθα να διεκδικήσω θέση στην ενδεκάδα της ομάδας. Yπάρχουν καλοί παίκτες και μακάρι να έχουμε σωστό ανταγωνισμό αλλά και συναγωνισμό», ηταν το πρώτο σχόλιο του Κατσικά, που στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Για το αν μίλησε με άλλους νεαρούς του ΠΑΟΚ πριν πάρει την απόφασή του: «Φυσικά. Μίλησα με τον Γιάννου που ήρθε νωρίτερα και με κατατόπισε».

Για την ετοιμότητά του: «Έρχομαι από τραυματισμό και από επέμβαση πριν από οκτώ μήνες. Σίγουρα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ στη νέα κατάσταση, αλλά δεν θα πάψω να προσπαθώ για να με εμπιστευτεί προπονητής».

Για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα».

Για τον στόχο: «Να έχουμε υγεία και δύναμη και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το μήνυμά του για τον κόσμο: «Πρέπει όλοι να δείξουν υπομονή για τους νέους που τώρα αρχίζουν την προσπάθειά τους».

Τέλος του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Ηρακλή: «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στο σωματείο απ' όπου πέρασαν άτομα που μόνο καλό δεν έκαναν. Ελπίζω ο Ηρακλής να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει αυτό που μπορεί».

Noκ άουτ ο Φωτάκης, ελπίδα για Γκαρσία

Τελικά ο Γιώργος Φωτάκης δεν απέφυγε τη θλάση, κάτι που σημαίνει ότι χάνει και τον αγώνα της Πέμπτης με την Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και τον αγώνα με τον Αρη στο Χαριλάου. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον βραχύ προσαγωγό και πλέον ο μέσος του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Αντίθετα ο Πάμπλο Γκαρσία θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία κατά τη διάρκεια της μέρας. Πάντως υπάρχει ελπίδα ότι θα δώσει το παρών στο ματς με τον Αρη, ενώ είναι πιο δύσκολη η συμμετοχή του στο ματς με τους Ιρλανδούς.

Αποκαλυπτικός ο κατάσκοπος της Σάμροκ

Μπορεί τα ιρλανδικά ΜΜΕ να έγραφαν τις προηγούμενες μέρες ότι θα ερχόταν στην Τούμπα για να δει από κοντά το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ ο προπονητής τής Σάμροκ, Μάικλ Ο’ Νιλ, αλλά τελικά στο γήπεδο βρέθηκε χθες ο άμεσος συνεργάτης του.
Ο κ. Ο’ Νιλ προτίμησε να μείνει μαζί με την ομάδα του στην Ιρλανδία και να έρθει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη  Τρίτη.
Έτσι, στην Τούμπα βρέθηκε για να κατασκοπεύσει τον “Δικέφαλο” (ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σάμροκ) ο βοηθός προπονητή των Ιρλανδών, Άντι Μίλερ, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα ΣΠΟΡ για όσα είδε.
“Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά ο αντίπαλός του, ο ΟΦΗ, ήρθε για να παίξει μόνο για να… κλέψει την ισοπαλία. Και έκανε καλή δουλειά τελικά…”, επισήμανε ο κ. Μίλερ στα ΣΠΟΡ.
“Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που ήθελε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκλεισε καλύτερα τους χώρους και παρά την πίεση που δέχθηκε δεν απειλήθηκε τόσο”, πρόσθεσε.
Ο Άντι Μίλερ ξεχώρισε τουλάχιστον τρεις παίκτες από τον ΠΑΟΚ, παρότι χθες η ομάδα δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης. “Έχει πολλούς καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ καλύτερος ξεχώρισα το νούμερο 20 (Βιεϊρίνια), το νούμερο 9 (Σαλπιγγίδης) και το νούμερο 5 (Γκαρσία)”, τόνισε ο βοηθός προπονητής της Σάμροκ στα ΣΠΟΡ.
“Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε για την ισοπαλία και τα κατάφερε μια χαρά αν κρίνουμε τελικά από το αποτέλεσμα…”, κατέληξε.