Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Την Πέμπτη 31 Μαΐου κυκλοφορούν τα νέα διαρκείας!

Είναι έτοιμοι για να διαθέσουν προς πώληση τα νέα εισιτήρια διαρκείας, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.
Και σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ προχθές το μεσημέρι, τη τελευταία ημέρα του Μαΐου αναμένεται να αρχίσει η διάθεση των διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2012-2013).
Με νέες, ακόμη πιο μειωμένες τιμές, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές, οι οποίες ήταν επίσης μειωμένες.
Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Πάντως είναι ξεκάθαρο, πως για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι της ομάδας, θα κληθούν από τα τέλη Μαίου, να συνδράμουν στην προσπάθεια που θα γίνει για τη νέα χρονιά.

Δύο γκολ ο Σταφυλίδης με την Εθνική νέων στην Δανία!

Εντυπωσιακός ήταν ο Κώστας Σταφυλίδης στη σημερινή νίκη της Εθνικής νέων με την Κύπρο με 3-0 καθώς πέτυχε δύο γκολ!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των νέων βρίσκεται στη Δανία όπου διεξάγεται ένας προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελλάδα που κέρδισε προχθές με 3-0 την Τουρκία, τα κατάφερε πριν από λίγο και με την Κύπρο την οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ.
Το 1-0 σημείωσε ο Διαμαντάκος στο 6΄ και μετά πήρε σκυτάλη το Σταφυλίδης, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 44΄ και στο 88΄ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το τελικό 3-0.
Ο νεαρός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και με την Εθνική νέων, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία...
Σε αυτό τον αγώνα η Ελλάδα του Κώστα Τσάνα έπαιξε με τους: : Καπίνο, Μαρινάκη, Σταφυλίδη, Μπουγαΐδη, Μπάλα, Μαυρία, Φουρλάνο (80΄ Μπούζας), Διαμαντάκο, Κατίδη (72΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτα (64΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλη.
Όλα, πλέον, θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική (28/5, ώρα 15:00 Ελλάδας), στην οποία η ελληνική ομάδα θ΄ αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Δανία. Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση προκρίνεται ο πρώτος της βαθμολογίας.

«Χαρούμενος που έμεινα!»

Τη δεύτερη ανανέωση συμβολαίου βασικού παίκτη της ομάδας έκανε ο ΠΑΟΚ σε χρονικό διάστημα τριών ημερών. Μετά τον Πάμπλο Γκαρσία, συμφώνησε και υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και ο Αλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος της συμφωνίας καθώς βασική του επιθυμία, όπως είχε δηλώσει στα ΣΠΟΡ, ήταν να μείνει στον ΠΑΟΚ για ένα ακόμη χρόνο, έστω και με μειωμένες απολαβές. Οπως και τελικά έγινε.
Τα ΣΠΟΡ σας είχαν προϊδεάσει για τη θετική εξέλιξη του θέματος Λίνο και από το χθεσινό ρεπορτάζ, όταν γράψαμε σε τίτλο, πως οριστικοποιείται η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών στο σημερινό ραντεβού. Και αυτό τελικά συνέβη.
Ο Λίνο προσήλθε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο πριν από τις 19:00 χθες το απόγευμα. Μαζί του ήταν ο ατζέντης του Δημήτρης Καγιόγλου. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παντελή Κωνσταντινίδη. Και η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρες. Ήταν φανερή η διάθεση των δύο πλευρών να συνεργαστούν για έναν ακόμη χρόνο, παρά την αρχική διαφωνία, έτσι όπως είχε προκύψει από το πρώτο ραντεβού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ αύξησε για πολύ λίγο, την προσφορά του στον Λίνο, προκειμένου να τον δελεάσει και να μείνει στην Τούμπα. Η τελική προσφορά έφθασε τις 180.000 ευρώ ποσό που τελικά αποδέχθηκε ο Λίνο και παρέμεινε.
Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Λίνο με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ υποστήριξε με νόημα:
“Είμαι και εγώ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω για έναν ακόμη χρόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μπορώ να είμαι καλύτερος και να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα χαρές. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και όλο το επιτελείο του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και εύχομαι όλα να πάνε καλά και αυτή τη χρονιά”.
Με δύο ραντεβού
Μετά από το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Λίνο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, το οποίο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ο Λίνο συζήτησε την πρόταση που είχε στα χέρια του, με τη σύζυγό του και τους στενούς του συνεργάτες. Πείστηκε πως είναι για το συμφέρον του να μείνει στην Τούμπα και αυτό τελικά συνέβη. Χθες το βράδυ, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.
Στη Βραζιλία για διακοπές
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Λίνο θα αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του για να μπορέσει να ξεκουραστεί. Για αυτό τον λόγο, μαζί με τη σύζυγό του, και τον γιο τους θα ταξιδέψουν με προορισμό τη Βραζιλία, όπου και θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Ο Λίνο θα ενημερωθεί από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις δηλώσεις που έκανε στα ΣΠΟΡ, έλεγε στους στενούς του συνεργάτες πως εφόσον είναι υγιής, μπορεί να πετύχει πολλά με τον ΠΑΟΚ.

Μπόλονι: “Κριτής ο κόσμος”

Η συζήτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον ατζέντη του Λάσλο Μπόλονι, τον Γιώργου Φούγια, είχε ολοκληρωθεί στην Τούμπα και ο Μπόλονι ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις που ασφαλώς δεν ήταν ευχάριστες για τον ίδιο, καθώς με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, λύθηκε η συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μειώσει σημαντικά τις οικονομικές απολαβές του Ρουμάνου τεχνικού, ο Μπόλονι δέχθηκε μια μείωση αξιόλογη, όμως, το κοινό σημείο τομής δε βρέθηκε κυρίως διότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν λάβει την τελική τους απόφαση να μη συνεχίσουν αυτήν τη συνεργασία. Ο Μπόλονι ενημερώθηκε αναλυτικά και ήταν προβληματισμένος γιατί η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Χθες το βράδυ τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν να κάνει το πρώτο σχόλιο μετά την επιβεβαίωση του διαζυγίου. Και ο Ρουμάνος τόνισε: “Ο κόσμος είναι ο πιο σημαντικός κριτής”. Δεν ήθελε να πει περισσότερα πράγματα από το τηλέφωνο και επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
Το μόνο που αρκέστηκε να προσθέσει ο Μπόλονι μιλώντας στα ΣΠΟΡ του Βορρά ήταν το εξής: “Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής απέναντι στον κόσμο και τσην ομάδα. Γι’ αυτό και ο κόσμος είναι αυτός που θα με κρίνει”.
Ο Μπόλονι θα μείνει για λίγες ακόμη ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Είναι δε, πολύ πιθανό να δώσει μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη για να απευθυνθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ και να εξηγήσει τους λόγους αυτού του διαζυγίου. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κοντά στους παίκτες που προπονεί στη Μεσημβρία, στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, για να τους αποχαιρετίσει.
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, πήρε την απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο παρά το γεγονός ότι ο Μπόλονι είχε συμβόλαιο με τον “Δικέφαλο”. Και όπως εξηγούμε αναλυτικά στη σελίδα 5 του σημερινού ρεπορτάζ, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές στις οποίες έχει καταλήξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και θα καταλήξει σε μια απ’ αυτές μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.
Στο χθεσινό ραντεβού που έγινε στην Τούμπα, βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Μπόλονι, ο Γιώργος Φούγιας που συνομίλησε με τον Κωνσταντινίδη. Ο Μπόλονι έδειξε διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις του και από τις 500.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) δέχθηκε να “πέσει” στις 350.000 ευρώ. Όμως η απόφαση είχε ληφθεί από τον Ζήση Βρύζα πριν από το ραντεβού και δεν άλλαξε. Απομένει η τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο και τις ευχαριστίες για την προσφορά του στην ομάδα.
Ηταν παρών στη χθεσινή προπόνηση
Λίγο πριν ξεκινήσει η τελική διαπραγμάτευση ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, και τον ατζέντη του Μπόλονι, τον Γιώργο Φούγια, ο Ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στη Μεσημβρία για μια ακόμη προπόνηση με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα όπως κάνει κάθε μέρα, από την αρχή της εβδομάδας. Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για τις τελικές εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Είναι πολύ πιθανό σήμερα το πρωί να βρεθεί στη Μεσημβρία για να αποχαιρετίσει τους παίκτες (όσους έχουν απομείνει).

Ο ΠΑΟΚ επιλέγει προπονητή μεταξύ Άγγελου, «ΓΧ» και Δώνη

Από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και επίσημα στην αναζήτηση του διαδόχου του Λάσλο Μπόλονι, μετά από την οριστική απόφαση για το διαζύγιο με το Ρουμάνο τεχνικό. Η πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του νέου προπονητή και οι βασικές επιλογές είναι τρεις.
Η σειρά που αναφέρονται τα ονόματα των τριών υποψηφίων προπονητών για τον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν είναι απαραίτητα και η σειρά προτεραιότητας. Τα ΣΠΟΡ γνωρίζουν ότι ο Ζήσης Βρύζας θέλει να κλείσει το θέμα του διαδόχου του Λάσλο Μπόλονι μέχρι το βράδυ της Τρίτης και οι τρεις επιλογές που έχει στα υπόψη του είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Δώνης.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και για 4η φορά; Ναι, μπορεί… Ο Βρύζας τον γνωρίζει καλά, καθώς τον είχε για αρκετά χρόνια και προπονητή. Ξέρει καλά ότι πρόκειται για έναν καταξιωμένο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και έχει να επιδείξει επιτυχίες με την ομάδα. Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Ο Αναστασιάδης ήταν ο προπονητής με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο (το Κύπελλο του 2003) ενώ έχει το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων στον πάγκο της ομάδας στην ιστορία της.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Ο Γιώργος Γεωργιάδης ως παίκτης έβαλε τη σφραγίδα του στους τελευταίους δύο τίτλους που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, και στο Κύπελλο του 2001 (στο 2-4 με τον Ολυμπιακό πέτυχε και γκολ) ενώ το 2003 οδήγησε την ομάδα στο Κύπελλο σκοράροντας και στον τελικό (1-0) με τον Άρη. Κρέμασε τη φανέλα του το 2008 στον ΠΑΟΚ, έγινε προπονητής στην ομάδα νέων του Δικεφάλου και τα τελευταία χρόνια είναι τεχνικός στην εθνική Ελπίδων. Εφόσον συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ θα στελεχωθεί με ένα επιτελείο ανθρώπων σε συνεννόηση με τον Ζήση Βρύζα.
ΔΩΝΗΣ
Ο Γιώργος Δώνης στα 43 του έχει να επιδείξει ήδη 196 αγώνες ως προπονητής Α’ Εθνικής με Λάρισα (2005-08), ΑΕΚ (για 10 ματς μόνο τη σεζόν 2008-09) και Ατρόμητο (2009-2012). Από την περασμένη Τετάρτη αποφάσισε ότι δε θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και χθες μιλώντας στα ΣΠΟΡ τόνισε ότι: “Έχω 2-3 προτάσεις, τις εξετάζω και μέχρι την Τετάρτη θα έχω πάρει τις οριστικές μου αποφάσεις”. Πληροφορίες των ΣΠΟΡ αναφέρουν ότι ο Βρύζας θα κάνει ραντεβού μαζί του μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Εγιναν επαφές
Ο Ζήσης Βρύζας θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα με το νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο διάδοχος του Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του Δικεφάλου θα έχει κλείσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα και ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Πριν ακόμη ξεκαθαρίσει οριστικά το διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Μπόλονι χθες το βράδυ, ο Ζήσης Βρύζας είχε ξεκινήσει επαφές για να προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα της ομάδας, καθώς η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είχε ήδη ληφθεί. Έτσι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε μία σειρά διερευνητικών επαφών και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες βρέθηκε στην Τούμπα ο Γιώργος Γεωργιάδης…
Ελεύθεροι και ωραίοι…
Ο Γιώργος Γεωργιάδης μέσα στον επόμενο μήνα μένει ελεύθερος καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου με την ΕΠΟ (είναι τεχνικός στην Εθνική Ελπίδων). Ουσιαστικά του έχει μείνει ένα τελευταίο παιχνίδι (με το Σαν Μαρίνο την 1η Ιουνίου) πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του (έχει καλέσει στην Εθνική Ελπίδων τον Γιώργο Κατσικά).
Ο Άγγελος Αναστασιάδης εργάστηκε φέτος στα Γιάννινα από το Δεκέμβριο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά αμέσως μετά έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ και είναι ελεύθερος.
Επίσης ελεύθερος είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε επίσημα ότι δε συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Παραιτείται ο Παντελής Κωνσταντινίδης!

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παντελής Κωνσταντινίδης αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα από τη θέση του αντιπροέδρου που πρόσφατα του προτάθηκε και την αποδέχθηκε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν τον Κωνσταντινίδη στην απόφαση να παραιτηθεί από τα καθήκοντα του είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδιώχθηκε από την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι καθώς επίσης και δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Κωνσταντινίδης έκανε επαφές με τον Γιώργο Δώνη κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά καθώς ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με κανένα προπονητή καθώς δεν είχε τέτοια εξουσιοδότηση ή εντολή από το διοικητικό συμβούλιο.
Πρόθεση του είναι να τακτοποιήσει κάποιες περιπτώσεις που έχει αναλάβει σε ότι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό και στη συνέχεια να αποχωρήσει.