Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πέρασε στα "ψιλά''

Κατά την απολογία του ΠΑΟΚ ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής το μεσημέρι της Πέμπτης, ακούστηκε από τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ κάτι που πέρασε στα "ψιλά", αν και για μένα ήταν πολύ σημαντικό...
Ο κ. Μαυρομάτης αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πως αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και μετά την έντονη διαμαρτυρία της ΠΑΕ για την αλόγιστη χρήση χημικών, ο υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης ξηλώθηκε από τη θέση του!
Δεν πιστεύω να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που αν μην είχε αισθανθεί το τελευταίο διάστημα πως τα χημικά στην Τούμπα πέφτανε σαν κουφέτα και συνήθως χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος! Πόσες και πόσες φορές δε νιώσαμε οργή για τα δακρυγόνα που εισπνεύσαμε όλοι μας!
Η απομάκρυνση του υπεύθυνου των επιχειρήσεων τέτοιου είδους της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης από τη θέση του, μετά από διαμαρτυρία της ΠΑΕ αποτελεί σίγουρα κάτι που προσμετράται στα θετικά της ΠΑΕ, φτάνει βέβαια ο αντικαταστάτης του να μην έχει τα ίδια μυαλά με τον προκάτοχο...

Ταπεινωτική ήττα για τη Χιλή του Κοντρέρας


Ο Πάμπλο Κοντρέρας έπαιξε βασικός και στα 90 λεπτά με τη Χιλή, αλλά δεν μπόρσε να αποφύγει τη συντριβή με 4-0 από την Ουρουγουάη. "Ήταν ο καλύτερος της άμυνας, αλλά αυτό δε δικαιολογεί ένα κακό παιχνίδι, καθώς είναι και αυτός υπεύθυνος για την ταπεινωτική ήττα από την Ουρουγουάη. Πότε δεν μπόρεσε να ανέβει για να πάρει προσπάθειες προς την αντίπαλη περιοχή, ενώ είχε αρκετά προβλήματα με τους επιθετικούς της Ουρουγουάης", αναφέρει στην κριτική της η ιστοσελίδα "todofutbol.cl" .

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δήλωσε μετά το παιχνίδι: "Δυστυχώς δεν κάνε καλή εμφάνιση. Κάναμε σημαντικά λάθη και τα πληρώσαμε. Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ενώ περιμένουμε και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο μας και πρέπει να τους κάνουμε χαρούμενους στο παιχνίδι με την Παραγουάη".
Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα τέσσερα γκολ πέτυχε ο Λουίς Σουάρες (είχε και δοκάρι), για τον οποίο ο Κοντρέρας είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες ότι "μπορείς να τον σταματήσεις μόνο αν δεν παίξει"...

Αισιόδοξα μηνύματα από Γκαρσία-Αθανασιάδη


Επιτέλους και μια μέρα με ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ. Στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία, όσο και ο Στέφανος Αθανασιάδης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας στον Μπόλονι.

Μάλιστα ο Αθανασιάδης φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Οι δύο παίκτες ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα για να αποφευχθεί κάθε ρίσκο, αλλά συνεχώς θα ανεβάζουν ρυθμούς με στόχο να προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ίβιτς και Λεονάρντο, ενώ θεραπεία συνεχίζουν οι Λίνο, Ετο, Παπάζογλου, Γλύκος και Τσουκαλάς.

Την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν ρεπό