Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Καλώς τα παιδιά...

...καλώς τα 3-0! Πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς, η Ρούμπιν Καζάν έφτασε σε μια άνετη επικράτηση στην αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας για την 27η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League σημείωσε και τα τρία γκολ της στο δεύτερο μέρος, με τους Νομπόα στο 53’, Ριαζάντσεφ στο 58’ και Νάτσο στις καθυστερήσεις. Ενδιάμεσα είχε αποβληθεί (με δεύτερη κίτρινη) ο Εμενίκε στο 59’ για τους φιλοξενούμενους.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βρίσκεται στην 6η θέση με 45 πόντους, έναν λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο.

Οι επιλογές του Κούμπαν Μπέρντιγιεφ: Ριζίκοφ, Μποτσέτι, Νάβας, Σαρόνοφ, Ρ. Ερεμένκο, Κοζμίν, Καραντενίζ (82’ Α. Ερεμένκο), Ριαζάντσεφ (78’ Λεμπεντένκο), Νομπόα, Νάτσο, Βαλντέζ (65’ Κασάεφ).

«Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ (0-0) έμεινε ο βοηθός προπονητή της Σάμροκ Ρόβερς. Ο Άντι Μίλερ βρέθηκε στην Τούμπα, παρακολούθησε τoν προσεχή αντίπαλο των Ιρλανδών στο Europa League και κατέθεσε (μέρος) της εικόνας που σχημάτισε για τον «Δικέφαλο».

Οι δηλώσεις του στα «Σπορ του Βορρά»:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά ο αντίπαλος του, ήρθε για να παίξει μόνο για να κλέψει την ισοπαλία. Και έκανε καλή δουλειά τελικά. Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που ήθελε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκλεισε καλύτερα τους χώρους και παρά την πίεση που δέχθηκε δεν απειλήθηκε τόσο. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε για την ισοπαλία και τα κατάφερε μια χαρά αν κρίνουμε τελικά από το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ καλύτερος. Ξεχώρισα τον Βιεϊρίνια, τον Σαλπιγγίδης και τον Γκαρσία».

Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Σάμροκ

Το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Σάμροκ Ρόβερς (20/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Νωρίτερα στις 15:45 η συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι. Στις 19:30 θα μιλήσει ο ομόλογός του στην ιρλανδική ομάδα, Μάικλ Ο’ Νίλ. Μισή ώρα μετά θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Η επίσημη ενημέρωση:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Συνεντεύξεις

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 15.45 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 19.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Shamrock Rovers, Mr. Michael O'Neill και ενός ποδοσφαιριστή της Shamrock Rovers στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Προπονήσεις

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 17.30 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της Shamrock Rovers, θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο διάστημα ανάμεσα στις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Φινλανδός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Σάμροκ

Ο άσημος Φινλανδός Τόνι Ασούμαα, διοικητικό στέλεχος σε επιχείρηση, θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάμροκ την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League (22:05).

Ο 43χρονος ρέφερι είχε «σφυρίξει» τον αγώνα Βίσλα-Ηρακλής (0-1) για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA στις 14 Σεπτεμβρίου του 2006. Φέτος ήταν διαιτητής στον αγώνα Κλαμπ Μπριζ-Ζεσταφόνι (2-0) για τα play offs του Europa League στις 25 Αυγούστου και στην αναμέτρηση Μάλτα-Λετονία (0-2) για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0

Φραστικό επεισόδιο οπαδών με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Όταν ΔΕΝ κερδίζει ο ΠΑΟΚ αυτός που τα ακούει σχεδόν πάντα από μερίδα του κόσμου του Δικεφάλου είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Αυτό έγινε για ακόμη μία φορά σήμερα στην Τούμπα μετά από την ισοπαλία (0-0) του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.
Μετά από το τέλος του αγώνα, μία μικρή μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και τον μοναδικό παίκτη που αποδοκίμασαν ήταν ο Σαλπιγγίδης!
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο μοναδικός που τα άκουσε για ένα όχι θετικό αποτέλεσμα ήταν ο «Σάλπι» και όπως φαίνεται μάλλον δεν ήταν ούτε η τελευταία…
Σε κάθε στραβό αποτέλεσμα, ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης που ή δέχεται τα περισσότερα πυρά μερίδας κόσμου ή είναι ο μοναδικός που τ’ ακούει, όπως χθες…

Ανησυχία για Φωτάκη-Γκαρσία!

Ο Γιώργος Φωτάκης αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τον Ντιέγκο Αρίας, καθώς αισθάνθηκε τράβηγμα στους προσαγωγούς. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Γιώργος Φωτάκης έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοίτη και θα εξεταστεί εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας πριν από την προπόνηση του Δικεφάλου. Πάντως οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και στον αγώνα με τον Αρη μειώνονται αισθητά.



Ενοχλήσεις όμως έχει και ο Πάμπλο Γκαρσία, που παραπονέθηκε για πόνους στον όρθο μηριαίο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα φανεί αν  υπάρχει πρόβλημα ή όχι.

Αλλιωs φανταζομουν την πρεμιερα μου στην Τουμπα........

Ο Απόστολος Γιάννου όχι μόνο μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά στο ματς με τον ΟΦΗ έκανε και το επίσημα ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.
«Ήταν και για μένα έκπληξη η συμμετοχή μου, αλλά και το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκα στην αποστολή.. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Τούμπα», είπε αρχικά.
«Κι αν είμαι χαρούμενος που έπαιξα, δεν είμαι ούτε εγώ ούτε η ομάδα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Αυτό που θέλαμε, κόντρα στον ΟΦΗ ήταν η νίκη. Ο ΟΦΗ έπαιξε κλειστά, δεν καταφέραμε να σπάσουμε την διάταξή τους και μείναμε στην ισοπαλία. Σε κάθε αγώνα στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη και με αυτό τον προσανατολισμό θα παίξουμε κόντρα στη Σάμροκ», πρόσθεσε.

Και ομωs μπορουσαμε να κερδισουμε δυο φορεs.........

Ακόμη κι ο Λάσλο Μπόλονι προσπαθούσε να εξηγήσει πως χάθηκε αυτή η νίκη στην Τούμπα.

«Ξέραμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας και έτσι έγινε. Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες μου, επειδή με αυτή την απόδοση μπορείς να κερδίσεις δύο φορές. Δεν είμαι σε θέση να κάνω πλήρη ανάλυση, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας, αρκετά σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μέσα στο παιχνίδι είχαμε αρκετές στιγμές για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Κάποιες φορές αυτά είναι αρκετά για να κερδίσεις, αλλά σήμερα δεν ήταν αρκετά. Η απόδοσή μας στα άκρα δεν ήταν αρκετή, επειδή δεν βγήκαμε πολλές φορές στην πλάτη τους. Αποδέχομαι ότι κάποιοι ίσως να μην είναι στην καλύτερη μέρα τους. Είμαι στεναχωρημένος, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», είπε μετά το παιχνίδι.

Σε ερώτση για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, απάντησε: «Ο Φωτάκης που αποχώρησε είναι ένας παίκτης που απειλεί από μακρινή απόσταση, ενώ κάποιοι ήταν κουρασμένοι. Σε αυτά τα παιχνίδια αν μπει ένα γκολ, όπως στην κεφαλιά του Ίβιτς ή στις αποκρούσεις του τερματοφύλακα, θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με 5-0, όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε με 0-1. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν δικαιολογείται η κούραση των παικτών:
«Καταλαβαίνω ότι μου κάνετε ερωτήσεις για να με προκαλέσετε. Η επιθετική μας εικόνα στα τελευταία είκοσι μέτρα δεν ήταν καλή, αλλά μην μου κάνετε παιχνίδια που είναι για παιδιά».

Για την απόδοση του Βιεϊρίνια: «Καταλαβαίνω τη συζήτηση για τον Βιεϊρίνια, έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Ο Βιεϊρίνια δουλεύει πολύ και το σημαντικό για μένα είναι ότι προσπαθεί».

Για την αλλαγή του Σαλπιγγίδη: «Δεν ήθελα να αλλάξω την τακτική, η ιδέα μου ήταν να βάλω έναν πιο φρέσκο παίκτη που θα προκαλούσε περισσότερους κινδύνους».

Για το αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Σαλπιγγίδη σε θέση σέντερ φορ:
«Ξέρω ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να παίξει στην κορυφή, όπως και ότι στην Εθνική παίζει δεξιά. Έχω έναν σέντερ φορ τον Αθανασιάδη, δεν είμαι πάντα ευχαριστημένος μαζί του, αλλά λόγω της κατάστασης του ΠΑΟΚ πρέπει να του δίνω ευκαιρίες. Ο στόχος είναι να εναλλάσσονται με τον τρόπο του παιχνιδιού μας οι δύο παίκτες μέσα στο παιχνίδι».

ΑτυΧία και Κάρολ στέρησαν δυο βαθμούς!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την έκτη αγωνιστική και με νίκη θα βρεθεί μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης
Στον πάγκο κάθονται οι: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Γεωργιάδης, Λάζαρ, Λεονάρντο, Αρίας, Γιάννου
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σπαντάσιο και Παπάζογλου
ΟΦΗ: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ, Βερόν, Κάλαιτζίτς, Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος
Στον πάγκο κάθονται οι: Βεζυρίδης, Ρόβας, Καπάνταης, Σόουζα, Κατάι, Χόρχε Λόπεζ, Σουμπίνιο
Εκτός αποστολής έμειναν ο Ζορμπάς και ο Ουκά.
Ολα έτοιμα για να αρχίσει ο αγώνας. Στην Τούμπα δεν υπάρχουν πανό των συνδέσμων και στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν τόσο άδοξα στα Τέμπη, υπάρχει μόνο ένα πανό που γράφει: "Θυμήσου τους φίλους που έφυγαν δεν έχεις τίποτα να χάσεις οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις" και φυσικά τα ονόματα με τις φωτογραφίες των παιδιών.
Ολοι οι παίκτες κατέθεσαν λουλούδια για τα αετόπουλα.
1΄Αρχισε ο αγώνας
5' Χωρίς φάση ως τώρα
6΄Δυνατό ευθύβολο σουτ του Φωτάκη από τον άξονα, μπλόκαρε σταθερά ο Κάρολ.
8' Σε θέση βολής ο Βιεϊρίνια, σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Υποψία για χέρι!
9΄Εξαιρετική μπαλιά τρύπα στον Σαλπιγγίδη, που γλίστρησε και δεν πρόλαβε την μπάλα, μόνος απέναντι στον Κάρολ.
12΄Παράλληλα σέντρα του Ετο πέρασε απ όλους, έφτασε στον Βιεϊρίνια που σούταρε ψηλά άουτ.
15΄Μακρινό δεξί σουτ του Βερόν, απέκρουσε ο Χαλκιάς.
17΄Νέο δυνατό σουτ του Φωτάκη στη γωνία του Κάρολ, πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
17΄Εγινε το κόρνερ από τον Γκαρσία, μόνος του οο Ιβιτς πήρε σκαστή κεφαλιά, που έφυγε ελάχιστα άουτ.
25΄Σουτ του Γκαρσία μπλοκάρει ο Κάρολ.
29΄Ο Παπουλής πήρε την μπάλα πίσω από τη σέντρα, έκανε την κούρσα από δεξιά και σούταρε, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Χαλκιάς.
34΄Αναγκαστική αλλαγή ο Φωτάκης, που έπαθε τράβηγμα. Στη θέση του ο Αρίας.
37΄Κίτρινη κάρτα στον Μπουλούτ.
45΄Ο Βιεϊρίνια απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε, αλλά ο Κάρολ πάλι έδιωξε με τα πόδια!

45+1΄Ο Σαλπιγγίδης κάνει τη σέντρα από δεξιά, απευθείας βολέ του Ιβιτς, μπλοκάρει εντυπωσιακά ο ανίκητος Κάρολ!

46΄Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο

57΄Ο Ιβιτς σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι, αλλά αρνήθηκε ο Τριτσώνης που ήταν κοντά.

60΄Χωρίς σπουδαίες φάσεις το δεύτερο ημίχρονο

61΄Ο τραυματισμός του Φωτάκη είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θλάση Α΄βαθμού στον προσαγωγό. Αν επαληθευτεί τότε θα χάσει και την Σάμροκ Ρόβερς, αλλά και τον Αρη.

65΄Ο βραζιλιάνος Σουμπίνιο στη θέση του Ούγγρου Μπόντορ.

66΄Φαλτσαριστό κόρνερ του Γκαρσία, κεφαλιά του Βιεϊρίνια στο πρώτο δοκάρι, ελάχιστα άουτ.

67΄Ο Ρόβας αντί του Βερόν.

72΄Ο Γεωργιάδης μπαίνει στη θέση του Σαλπιγγίδη.

74΄Κίτρινη κάρτα στον Μάντζιο

75΄Χλιαρό σουτ του Βιεϊρίνια.

78΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννου κάνει ντεμπούτο για τον ΠΑΟΚ και μπαίνει στη θέση του Ιβιτς.

87΄Τελευταία αλλαγή και για τον ΟΦΗ, ο Σόουζα στη θέση του Σίσιτς.

89΄Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία

90+4 Σουτ του Μάντζιου μπλόκαρε ο Χαλκιάς.

90+5 Σουτ του Σουμπίνιο, μπλόακρε ο Χαλκιάς

Τελευταίο σφύριγμα