Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

«Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ (0-0) έμεινε ο βοηθός προπονητή της Σάμροκ Ρόβερς. Ο Άντι Μίλερ βρέθηκε στην Τούμπα, παρακολούθησε τoν προσεχή αντίπαλο των Ιρλανδών στο Europa League και κατέθεσε (μέρος) της εικόνας που σχημάτισε για τον «Δικέφαλο».

Οι δηλώσεις του στα «Σπορ του Βορρά»:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά ο αντίπαλος του, ήρθε για να παίξει μόνο για να κλέψει την ισοπαλία. Και έκανε καλή δουλειά τελικά. Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που ήθελε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκλεισε καλύτερα τους χώρους και παρά την πίεση που δέχθηκε δεν απειλήθηκε τόσο. Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε για την ισοπαλία και τα κατάφερε μια χαρά αν κρίνουμε τελικά από το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ καλύτερος. Ξεχώρισα τον Βιεϊρίνια, τον Σαλπιγγίδης και τον Γκαρσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου