Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Σάμροκ

Το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Σάμροκ Ρόβερς (20/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Νωρίτερα στις 15:45 η συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι. Στις 19:30 θα μιλήσει ο ομόλογός του στην ιρλανδική ομάδα, Μάικλ Ο’ Νίλ. Μισή ώρα μετά θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Η επίσημη ενημέρωση:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Συνεντεύξεις

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 15.45 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 19.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Shamrock Rovers, Mr. Michael O'Neill και ενός ποδοσφαιριστή της Shamrock Rovers στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Προπονήσεις

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 17.30 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της Shamrock Rovers, θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στο διάστημα ανάμεσα στις δύο συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου