Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τα εισιτήρια με Πανθρακικό

Κυκλοφόρησαν από σήμερα το πρωί τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πανθρακικό, το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα (7.15μμ).
 Τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ στα πέταλα, 20 ευρώ στις Θύρες 5 και 6, 30 ευρώ στις Θύρες 2 και 3 και 35 ευρώ στη Θύρα 1. Επίσης υπάρχουν εισιτήρια στις θέσεις VIP του 3ου και 4ου ορόφου, τα οποία τιμώνται 120 και 80 ευρώ αντίστοιχα.

Σήμερα και αύριο, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 9πμ μέχρι τις 5μμ, ενώ την Κυριακή θα ανοίξουν από τις 9πμ μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ…
 https://buy.tickethour.com/paokfc-ww/showProductList.html

Sold out η ρεβάνς, νοκ άουτ ο Ντράζαν

Την περασμένη Πέμπτη λίγες ώρες πριν από το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ, οι Αυστριακοί ξεκίνησαν την ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς της Βιέννης.
Το πρωί της Παρασκευής (24/8) ανακοινώθηκε ότι έγινε sold out! Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι ουρές των Αυστριακών ήταν τεράστιες…
Εν τω μεταξύ οριστικά νοκ άουτ και από τη ρεβάνς του αγώνα της Ραπίντ με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Κρίστοφερ Ντράζαν, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη.
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο θα μείνει εκτός δράσης για 6 εβδομάδες, αλλά γλιτώνει το χειρουργείο…

Ειδικός στην ανατροπή των σκορ!

Από εκεί που ο ΠΑΟΚ πέρυσι δεν σταύρωνε ανατροπή αν έμενε πίσω στο σκορ, φέτος ήδη έχει δύο στα δύο μέσα στην Τούμπα. Κι αν το 4-1 με την Μπνέι Γιεχούντα του έδωσε πανηγυρική πρόκριση, το χθεσινό 2-1 του έδωσε ελαφρύ, έστω, προβάδισμα για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Παναγιώτης ΓΛΥΚΟΣ  7

Στο γκολ της Ραπίντ Βιέννης δεν φέρει ευθύνη, αφού το σουτ του Αλαρ έγινε από το ύψος του πέναλτι με τη μία και πήγε στη δεξιά του γωνία. Είχε ορισμένες θετικές επεμβάσεις, παρά ορισμένα ρίσκα που πήρε σε φάσεις.

Αραούχο ΕΤΟ  6

Ενώ άρχισε καλά και αμυντικά και επιθετικά, στη συνέχεια του ματς εκτέθηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα με αποκορύφωμα ένα πολύ σοβαρό λάθος λίγο μετά το 0-1 από την Ραπίντ που έφερε κι άλλη ευκαιρία.

Aλβες ΛΙΝΟ 6

Ο Δώνης ίσως να περίμενε περισσότερα από τον έμπειρο Βραζιλιάνο, που χωρίς να είναι κακός δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Καλές και κακές στιγμές αμυντικά.

Γιώργος ΚΑΤΣΙΚΑΣ 7

Η απόδοσή του σημαδεύτηκε από τη φάση του γκολ της Ραπίντ, στην οποία αντέδρασε πολύ ερασιτεχνικά, αλλά και στο γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Αποκατέστησε την τάξη και απέδωσε δικαιοσύνη.

Μπονγκάνι ΚΟΥΜΑΛΟ 6

Κι ο Νοτιοαφρικανός δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει στο 0-1, αλλά γενικά στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο και έδωσε αρκετές μάχες με τους επιθετικούς της Ραπίντ. Στις περισσότερες βγήκε, πάντως, κερδισμένος.

Κοστίν ΛΑΖΑΡ 7

Επωμίστηκε το μεγαλύτερο βάρος στην οργάνωση του παιχνιδιού και προσπάθησε ν’ ανταποκριθεί, όπως έγινε σε μεγάλο βαθμό. Είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές, αλλά αποβλήθηκε σ’ ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ είχε ψυχολογία.

Εργκίς ΚΑΤΣΕ 6

Ενώ κάλυψε πολλά χιλιόμετρα κι έδωσε άπειρες μάχες στο κέντρο, ίσως πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες απ’ όσες έπρεπε στα μακρινά σουτ. Δεν του βγήκε κανένα, ακόμα και κάποια που έγιναν με καλές προϋποθέσεις.

Γιώργος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 7

Προκάλεσε πολλά ρήγματα από τη δεξιά πλευρά στους Αυστριακούς, κυρίως με την κινητικότητα που έδειξε σε όλη τη διάρκεια του ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιες τελικές ενέργειες όμως χάλασαν την εικόνα του.

Μπερτράν ΡΟΜΠΕΡ 7

Κι όμως ο Γάλλος ήταν αυτός που έβγαλε δύο πάσες πάρε – βάλε στους συμπαίκτες του, που θα μπορούσαν να είχαν επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί. Είχε όμως και ορισμένες κακές στιγμές σε φάσεις  - κλειδιά.

Στέφανος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 8

Παίρνει υψηλό βαθμό γιατί ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, τις περισσότερες που έκανε ο ΠΑΟΚ. Εχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται, είχε δοκάρι, αλλά η μπάλα του έκανε το χατίρι στην ισοφάριση.

Απόστολος ΓΙΑΝΝΟΥ 6

Δεν ήταν σε καλή βραδιά, κυρίως γιατί δεν του βγήκαν πράγματα μέσα στο γήπεδο και όχι γιατί δεν είχε διάθεση ή θέληση να προσφέρει. Είχε κι ένα πρόβλημα στα μαρκαρίσματα, ενώ τον αδίκησε και ο Αγγλος διαιτητής.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 8

Αλλαξε την ροή του αγώνα με μεγάλη προσφορά στην επίθεση και μεγάλη όρεξη και στα 45’.

ΦΩΤΑΚΗΣ 7

Βοήθησε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τη μάχη του κέντρου και να πιέσει την Ραπίντ ώστε να την λυγίσει.

ΛΟΡΕΝΣ 8

Λίρα εκατό ο Ιρλανδός με σέντρα ακριβείας στην ισοφάριση ελάχιστα μετά την είσοδό του στο ματς

Είχαν και σφαίρες στην κερκίδα!

Απίστευτο! Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Οι Αυστριακοί χούλιγκανς μπήκαν στην Τούμπα με σφαίρες στα χέρια!!! Αλλωστε, ο έλεγχος της αστυνομίας αποδείχθηκε ανεπαρκής…

Η αποκάλυψη για τις σφαίρες που είχαν στην κατοχή τους οι οπαδοί της Ραπίντ έκανε ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Πάνω στους έξι Αυστριακούς που συνελήφθησαν κατά και μετά τη διάρκεια των επεισοδίων βρέθηκαν σφαίρες, πιστόλια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα.
Ούτε οι άνθρωποι της Ραπίντ περίμεναν να συμβεί αυτό που συνέβη χωρίς λόγο χθες το βράδυ στην Τούμπα. “Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Δεν τους καταλαβαίνω”, έλεγε ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Βιέννης, Αντι Μάρεκ.
Ετσι, φτάσαμε στο σημείο ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα χθεσινά επεισόδια, τιμωρία που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για ένα παιχνίδι. Το αντικειμενικό πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Σλοβένος παρατηρητής του αγώνα Ντέιβιντ Μακ Ντάουελ, δεν είδε την αρχή των επεισοδίων που τα προκάλεσαν οι Αυστριακοί. Βρισκόταν στα αποδυτήρια και όταν βγήκε στο γήπεδο, είδε τα ΜΑΤ να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με τους οπαδούς και των δύο ομάδων.
Η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να συγκροτηθεί ακριβώς στην πρόκληση των Αυστριακών οπαδών, με την προσκόμιση αποδεικτικού υλικού (βίντεο και φωτογραφίες) που δείχνουν τους οπαδούς της Ραπίντ να κρατάνε πιστόλια και να πετάνε φωτοβολίδες.
Πάντως, η προσπάθεια είναι δύσκολη, αν γλιτώσει την τιμωρία έδρας ο ΠΑΟΚ θα έχει βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο (τα ίδια ισχύουν και για την Ραπίντ) και τις επόμενες μέρες θα φανεί πόσο γρήγορα θα εκδικαστεί η υπόθεση. Συνήθως σε τέτοιας κλίμακας επεισόδια εκδικάζεται γρήγορα.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η γενίκευση των επεισοδίων συνήθως δεν βοηθάει στην απόδειξη της αλήθειας. Στα θετικά είναι η έναρξη και ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αλλά η πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ δεν χαρίζεται…

«Η πρόκριση στη Βιέννη»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε τα οκτώ γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το χθεσινό που πέτυχε επί της Ραπίντ και στις δηλώσεις του τόνισε: “Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, δεν έχει σημασία ποιοι έβαλαν τα γκολ, η Ραπίντ ήταν μία δύσκολη ομάδα για μας και πετύχαμε την ανατροπή του σκορ, αλλά η πρόκριση θα παιχτεί στη Βιέννη. Η Ραπίντ πέρα από τη φάση του γκολ δεν μας απείλησε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τον θέλουμε πάντα δίπλα μας, τώρα προέχει να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα”.

«Μοναδική εμπειρία η Τούμπα!»

Ο Λίαμ Λόρενς έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μπαίνοντας αλλαγή βοήθησε να γυρίσει το ματς με τη Ραπίντ: “Χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ηταν φοβερή εμπειρία για μένα αυτό το ματς διότι έζησα και την εκπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου που ήταν μοναδική! Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή και στα γήπεδα στην Αγγλία, αλλά αυτό που έζησα σήμερα στην Τούμπα ήταν μοναδικό! Ηταν κάτι καινούργιο για μένα και μία εξαιρετική νέα αρχή”, επισήμανε ο Λόρενς.

“Οπως καινούργιο για μένα ήταν και αυτό που είδα πριν από το ματς! Στην Αγγλία συνήθως γίνονται  φασαρίες μετά τα παιχνίδι και όχι πριν… Αλλά ακόμη και αυτά που έγιναν πριν από το ματς δείχνουν το πάθος του κόσμου και την τρέλα που έχει για την ομάδα…”, πρόσθεσε με χιούμορ.
Για τη νίκη τόνισε: “Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Ακόμη και όταν μείναμε με 10 παίκτες δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε το 2-1. Δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση”.
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά τη χθεσινή νίκη είπε: “Αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Ραπίντ. Η ρεβάνς είναι εκτός και οι Αυστριακοί έδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι η ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε πιο σφικτοί στην άμυνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”. Για τη δική του απόδοση τόνισε: “Χαίρομαι για την ασίστ που έβγαλα, αλλά και για τη συμμετοχή μου στο δεύτερο γκολ”.

«Εμείς θα προκριθούμε!»

Ο Απόστολος Γιάννου μιλώντας για το πρώτο ματς με τη Ραπίντ και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 τόνισε:
“Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, και μετά τρέχαμε για να γυρίσουμε το ματς. Ευτυχώς είχαμε την ψυχραιμία για να τα καταφέρουμε και στο τέλος βγήκαμε και πάλι νικητές. Πιστεύω ότι αν βάζαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο νωρίς, πριν δεχθούμε το γκολ, το ματς θα είχε διαφορετική εξέλιξη και θα κερδίζαμε πιο εύκολα.
Το 2-1 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Πέρα από το γκολ που φάγαμε είναι θετικό ότι γυρίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι. Πιστεύω όμως ότι στο ματς στη Βιέννη θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση”.
Για την 3η ανατροπή (Μπνέι Γιεχούντα, φιλικό με Ξάνθη και χθες…) μέσα σε 14 μέρες ο Γιάννου είπε : “Οι ανατροπές δείχνουν το χαρακτήρα της ομάδας. Και σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι, να μη δεχόμαστε γκολ και να τελειώνουμε καλύτερα τις δικές μας φάσεις”.

Τα ποντιακά για Σαββίδη και τα νέα εκδοτήρια

Κι άλλες φορές πριν από την έναρξη των αγώνων, από τα μεγάφωνα της Τούμπας παίζονταν ποντιακά τραγούδια. Χθες, ωστόσο, στο πρώτο που ακούστηκε περίπου σαράντα λεπτά πριν από την σέντρα, το μυαλό όλων ήταν λογικό να πάει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να μην βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά ως Πόντιος ήταν φυσικό να συνδεθεί με τα ποντιακά τραγούδια που ακούγονταν. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν δώσει το παρών στην Τούμπα!
ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ
Μετά από τις εργασίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στην Τούμπα, τις τελευταίες μέρες λειτουργούν και τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων που έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα. Υστερα από αρκετά χρόνια ο κόσμος του Δικέφαλου έχει πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετείται καλύτερα και από περισσότερους υπαλλήλους της ΠΑΕ για να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις και οι μεγάλες ουρές. Βέβαια, χθες, επειδή η αστυνομία απαγόρευσε για ένα 20λεπτο την προσέγγιση όταν έφταναν οι Αυστριακοί στο γήπεδο δεν αποφεύχθηκαν οι ουρές…
Χθες ήταν το πρώτο παιχνίδι που λειτούργησαν τα νέα εκδοτήρια της Τούμπας, καθώς στο ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα υπήρχαν ακόμη τα παλιά, ενώ με την Ξάνθη ήταν ελεύθερη η είσοδος.
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Εκτός από τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων από χθες λειτουργεί στην Τούμπα και ένα γραφείο επίλυσης προβλημάτων για τα εισιτήρια! Και αυτό είναι σίγουρα κάτι καινούργιο που δεν υπήρχε νωρίτερα και αναμένεται να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα προκύπτει με απλά εισιτήρια ή και διαρκείας.
Πάντως ούτε χθες λειτούργησε η νέα μπουτίκ της Τούμπας, κάτι που αναμένεται να καθυστερήσει λίγο καιρό ακόμη, καθώς θα την αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης για να την τρέξει μέσω της εταιρίας ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ αλλά για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο Πέτερ Σέτελ που τόνισε ότι τα επεισόδια επηρέασαν τους νέους παίκτες της ομάδας τους. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ραπίντ, είπε αρχικά: “Θα ήθελα να σταθώ μόνο τα αθλητικά γεγονότα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο δυνατή ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα ευνοεί τη Ραπίντ. Οπως είχε γίνει και με τη Βοϊβοντίνα που χάσαμε με το ίδιο σκορ. Στον επαναληπτικό αγώνα έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.
Παρ' όλο που προηγηθήκαμε ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορώ να παραβλέψω τα επεισόδια που επηρέασαν τους νέους παίκτες μας. Ούτε εγώ είχα ξαναδεί τέτοια γεγονότα. Δεν μπορέσαμε να έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση που έχουμε”.
Για το ότι οι φίλοι της Ραπίντ είχαν στην κατοχή τους πιστόλια σχολίασε: "Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και πριν από τον αγώνα υπήρχαν φήμες για επεισόδια. Θα ήθελα να σταθώ πιο πολύ στο αθλητικό κομμάτι, όμως αυτό το πράγμα το ζω πρώτη φορά. Μου έκανε εντύπωση για το ότι ύστερα από 15 λεπτά ξεκίνησε ο αγώνας. Ισως η άποψή μου να είναι υποκειμενική αλλά πρώτη φορά ζω τέτοιες καταστάσεις" κατέληξε.
Ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Πέτερ Σέτελ, είπε ακόμα για τα επεισόδια: “Σίγουρα σε ευρωπαϊκά ματς υπάρχει ένταση, οι νεαροί παίκτες μου θα αποκτήσουν εμπειρίες, δε θα ξεχάσουν εύκολα αυτό το ματς". Για τη συμπεριφορά των οπαδών της Ραπίντ επανέλαβε: "Για να γίνουν τέτοια επεισόδια πρέπει να υπάρχουν δύο πλευρές. Είχα ακούσει πως ήδη κάτι προετοιμαζόταν για να συμβεί κάτι πριν από το ματς". Οσο το γεγονός πως σε ένα ακόμη ματς σκόραρε ο Αλαρ, προσπάθησε να κρατήσει τον επιθετικό προσγειωμένο: "Εχει ταλέντο, έχει ωριμάσει πνευματικά και βοηθά σημαντικά. Ελπίζω να έχει ανοδική απόδοση".

«Από εμάς εξαρτάται»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια: “Ηταν ένας δυνατός αγώνας με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε στα πρώτα 15 λεπτά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά τελικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία ανύποπτη φάση.
Και πάλι όμως συνεχίσαμε να πιέζουμε και πιστεύω ότι δίκαια γυρίσαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε. Η ομάδα έβγαλε ψυχή και είχαμε τον υπέροχο κόσμο που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε μαζί μας έτσι σε κάθε ματς. Τώρα θα αφήσουμε για λίγο την Ευρώπη και στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα…
Μέσα στην Τούμπα εμείς δε θέλουμε να χάσουμε ούτε έναν βαθμό. Με τη δυναμική που έχουμε σαν ομάδα πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί.
Ξέρουμε ότι έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας με τρία ματς, αλλά όλοι είμαστε έτοιμοι για να τα πάμε πολύ καλά.
Αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μπορεί δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Είτε τον Πανθρακικό είτε τη ρεβάνς με τη Ραπίντ. Φάγαμε ένα γκολ με μία ευκαιρία, αλλά και πάλι γυρίσαμε το ματς σε τρίτο σερί παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει καλά και έχουμε πολύ δύναμη και μεγάλη πίστη στις δυνάμεις μας και αυτό μας βγαίνει και στο γήπεδο”.