Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τα ποντιακά για Σαββίδη και τα νέα εκδοτήρια

Κι άλλες φορές πριν από την έναρξη των αγώνων, από τα μεγάφωνα της Τούμπας παίζονταν ποντιακά τραγούδια. Χθες, ωστόσο, στο πρώτο που ακούστηκε περίπου σαράντα λεπτά πριν από την σέντρα, το μυαλό όλων ήταν λογικό να πάει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να μην βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά ως Πόντιος ήταν φυσικό να συνδεθεί με τα ποντιακά τραγούδια που ακούγονταν. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν δώσει το παρών στην Τούμπα!
ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ
Μετά από τις εργασίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στην Τούμπα, τις τελευταίες μέρες λειτουργούν και τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων που έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα. Υστερα από αρκετά χρόνια ο κόσμος του Δικέφαλου έχει πλέον τη δυνατότητα να εξυπηρετείται καλύτερα και από περισσότερους υπαλλήλους της ΠΑΕ για να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις και οι μεγάλες ουρές. Βέβαια, χθες, επειδή η αστυνομία απαγόρευσε για ένα 20λεπτο την προσέγγιση όταν έφταναν οι Αυστριακοί στο γήπεδο δεν αποφεύχθηκαν οι ουρές…
Χθες ήταν το πρώτο παιχνίδι που λειτούργησαν τα νέα εκδοτήρια της Τούμπας, καθώς στο ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα υπήρχαν ακόμη τα παλιά, ενώ με την Ξάνθη ήταν ελεύθερη η είσοδος.
ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Εκτός από τα νέα εκδοτήρια εισιτηρίων από χθες λειτουργεί στην Τούμπα και ένα γραφείο επίλυσης προβλημάτων για τα εισιτήρια! Και αυτό είναι σίγουρα κάτι καινούργιο που δεν υπήρχε νωρίτερα και αναμένεται να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα προκύπτει με απλά εισιτήρια ή και διαρκείας.
Πάντως ούτε χθες λειτούργησε η νέα μπουτίκ της Τούμπας, κάτι που αναμένεται να καθυστερήσει λίγο καιρό ακόμη, καθώς θα την αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης για να την τρέξει μέσω της εταιρίας ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ αλλά για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου