Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Είχαν και σφαίρες στην κερκίδα!

Απίστευτο! Κι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Οι Αυστριακοί χούλιγκανς μπήκαν στην Τούμπα με σφαίρες στα χέρια!!! Αλλωστε, ο έλεγχος της αστυνομίας αποδείχθηκε ανεπαρκής…

Η αποκάλυψη για τις σφαίρες που είχαν στην κατοχή τους οι οπαδοί της Ραπίντ έκανε ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Πάνω στους έξι Αυστριακούς που συνελήφθησαν κατά και μετά τη διάρκεια των επεισοδίων βρέθηκαν σφαίρες, πιστόλια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα.
Ούτε οι άνθρωποι της Ραπίντ περίμεναν να συμβεί αυτό που συνέβη χωρίς λόγο χθες το βράδυ στην Τούμπα. “Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Δεν τους καταλαβαίνω”, έλεγε ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Βιέννης, Αντι Μάρεκ.
Ετσι, φτάσαμε στο σημείο ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα χθεσινά επεισόδια, τιμωρία που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για ένα παιχνίδι. Το αντικειμενικό πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Σλοβένος παρατηρητής του αγώνα Ντέιβιντ Μακ Ντάουελ, δεν είδε την αρχή των επεισοδίων που τα προκάλεσαν οι Αυστριακοί. Βρισκόταν στα αποδυτήρια και όταν βγήκε στο γήπεδο, είδε τα ΜΑΤ να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με τους οπαδούς και των δύο ομάδων.
Η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να συγκροτηθεί ακριβώς στην πρόκληση των Αυστριακών οπαδών, με την προσκόμιση αποδεικτικού υλικού (βίντεο και φωτογραφίες) που δείχνουν τους οπαδούς της Ραπίντ να κρατάνε πιστόλια και να πετάνε φωτοβολίδες.
Πάντως, η προσπάθεια είναι δύσκολη, αν γλιτώσει την τιμωρία έδρας ο ΠΑΟΚ θα έχει βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο (τα ίδια ισχύουν και για την Ραπίντ) και τις επόμενες μέρες θα φανεί πόσο γρήγορα θα εκδικαστεί η υπόθεση. Συνήθως σε τέτοιας κλίμακας επεισόδια εκδικάζεται γρήγορα.
Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η γενίκευση των επεισοδίων συνήθως δεν βοηθάει στην απόδειξη της αλήθειας. Στα θετικά είναι η έναρξη και ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αλλά η πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ δεν χαρίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου