Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο Πέτερ Σέτελ που τόνισε ότι τα επεισόδια επηρέασαν τους νέους παίκτες της ομάδας τους. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ραπίντ, είπε αρχικά: “Θα ήθελα να σταθώ μόνο τα αθλητικά γεγονότα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο δυνατή ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα ευνοεί τη Ραπίντ. Οπως είχε γίνει και με τη Βοϊβοντίνα που χάσαμε με το ίδιο σκορ. Στον επαναληπτικό αγώνα έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.
Παρ' όλο που προηγηθήκαμε ο ΠΑΟΚ ήταν δυνατός στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορώ να παραβλέψω τα επεισόδια που επηρέασαν τους νέους παίκτες μας. Ούτε εγώ είχα ξαναδεί τέτοια γεγονότα. Δεν μπορέσαμε να έχουμε την ίδια αυτοπεποίθηση που έχουμε”.
Για το ότι οι φίλοι της Ραπίντ είχαν στην κατοχή τους πιστόλια σχολίασε: "Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και πριν από τον αγώνα υπήρχαν φήμες για επεισόδια. Θα ήθελα να σταθώ πιο πολύ στο αθλητικό κομμάτι, όμως αυτό το πράγμα το ζω πρώτη φορά. Μου έκανε εντύπωση για το ότι ύστερα από 15 λεπτά ξεκίνησε ο αγώνας. Ισως η άποψή μου να είναι υποκειμενική αλλά πρώτη φορά ζω τέτοιες καταστάσεις" κατέληξε.
Ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης, Πέτερ Σέτελ, είπε ακόμα για τα επεισόδια: “Σίγουρα σε ευρωπαϊκά ματς υπάρχει ένταση, οι νεαροί παίκτες μου θα αποκτήσουν εμπειρίες, δε θα ξεχάσουν εύκολα αυτό το ματς". Για τη συμπεριφορά των οπαδών της Ραπίντ επανέλαβε: "Για να γίνουν τέτοια επεισόδια πρέπει να υπάρχουν δύο πλευρές. Είχα ακούσει πως ήδη κάτι προετοιμαζόταν για να συμβεί κάτι πριν από το ματς". Οσο το γεγονός πως σε ένα ακόμη ματς σκόραρε ο Αλαρ, προσπάθησε να κρατήσει τον επιθετικό προσγειωμένο: "Εχει ταλέντο, έχει ωριμάσει πνευματικά και βοηθά σημαντικά. Ελπίζω να έχει ανοδική απόδοση".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου