Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Από εμάς εξαρτάται»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια: “Ηταν ένας δυνατός αγώνας με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε στα πρώτα 15 λεπτά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά τελικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία ανύποπτη φάση.
Και πάλι όμως συνεχίσαμε να πιέζουμε και πιστεύω ότι δίκαια γυρίσαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε. Η ομάδα έβγαλε ψυχή και είχαμε τον υπέροχο κόσμο που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε μαζί μας έτσι σε κάθε ματς. Τώρα θα αφήσουμε για λίγο την Ευρώπη και στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα…
Μέσα στην Τούμπα εμείς δε θέλουμε να χάσουμε ούτε έναν βαθμό. Με τη δυναμική που έχουμε σαν ομάδα πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί.
Ξέρουμε ότι έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας με τρία ματς, αλλά όλοι είμαστε έτοιμοι για να τα πάμε πολύ καλά.
Αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μπορεί δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Είτε τον Πανθρακικό είτε τη ρεβάνς με τη Ραπίντ. Φάγαμε ένα γκολ με μία ευκαιρία, αλλά και πάλι γυρίσαμε το ματς σε τρίτο σερί παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει καλά και έχουμε πολύ δύναμη και μεγάλη πίστη στις δυνάμεις μας και αυτό μας βγαίνει και στο γήπεδο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου