Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ειδικός στην ανατροπή των σκορ!

Από εκεί που ο ΠΑΟΚ πέρυσι δεν σταύρωνε ανατροπή αν έμενε πίσω στο σκορ, φέτος ήδη έχει δύο στα δύο μέσα στην Τούμπα. Κι αν το 4-1 με την Μπνέι Γιεχούντα του έδωσε πανηγυρική πρόκριση, το χθεσινό 2-1 του έδωσε ελαφρύ, έστω, προβάδισμα για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Παναγιώτης ΓΛΥΚΟΣ  7

Στο γκολ της Ραπίντ Βιέννης δεν φέρει ευθύνη, αφού το σουτ του Αλαρ έγινε από το ύψος του πέναλτι με τη μία και πήγε στη δεξιά του γωνία. Είχε ορισμένες θετικές επεμβάσεις, παρά ορισμένα ρίσκα που πήρε σε φάσεις.

Αραούχο ΕΤΟ  6

Ενώ άρχισε καλά και αμυντικά και επιθετικά, στη συνέχεια του ματς εκτέθηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα με αποκορύφωμα ένα πολύ σοβαρό λάθος λίγο μετά το 0-1 από την Ραπίντ που έφερε κι άλλη ευκαιρία.

Aλβες ΛΙΝΟ 6

Ο Δώνης ίσως να περίμενε περισσότερα από τον έμπειρο Βραζιλιάνο, που χωρίς να είναι κακός δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Καλές και κακές στιγμές αμυντικά.

Γιώργος ΚΑΤΣΙΚΑΣ 7

Η απόδοσή του σημαδεύτηκε από τη φάση του γκολ της Ραπίντ, στην οποία αντέδρασε πολύ ερασιτεχνικά, αλλά και στο γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Αποκατέστησε την τάξη και απέδωσε δικαιοσύνη.

Μπονγκάνι ΚΟΥΜΑΛΟ 6

Κι ο Νοτιοαφρικανός δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει στο 0-1, αλλά γενικά στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο και έδωσε αρκετές μάχες με τους επιθετικούς της Ραπίντ. Στις περισσότερες βγήκε, πάντως, κερδισμένος.

Κοστίν ΛΑΖΑΡ 7

Επωμίστηκε το μεγαλύτερο βάρος στην οργάνωση του παιχνιδιού και προσπάθησε ν’ ανταποκριθεί, όπως έγινε σε μεγάλο βαθμό. Είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές, αλλά αποβλήθηκε σ’ ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ είχε ψυχολογία.

Εργκίς ΚΑΤΣΕ 6

Ενώ κάλυψε πολλά χιλιόμετρα κι έδωσε άπειρες μάχες στο κέντρο, ίσως πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες απ’ όσες έπρεπε στα μακρινά σουτ. Δεν του βγήκε κανένα, ακόμα και κάποια που έγιναν με καλές προϋποθέσεις.

Γιώργος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 7

Προκάλεσε πολλά ρήγματα από τη δεξιά πλευρά στους Αυστριακούς, κυρίως με την κινητικότητα που έδειξε σε όλη τη διάρκεια του ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιες τελικές ενέργειες όμως χάλασαν την εικόνα του.

Μπερτράν ΡΟΜΠΕΡ 7

Κι όμως ο Γάλλος ήταν αυτός που έβγαλε δύο πάσες πάρε – βάλε στους συμπαίκτες του, που θα μπορούσαν να είχαν επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί. Είχε όμως και ορισμένες κακές στιγμές σε φάσεις  - κλειδιά.

Στέφανος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 8

Παίρνει υψηλό βαθμό γιατί ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, τις περισσότερες που έκανε ο ΠΑΟΚ. Εχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται, είχε δοκάρι, αλλά η μπάλα του έκανε το χατίρι στην ισοφάριση.

Απόστολος ΓΙΑΝΝΟΥ 6

Δεν ήταν σε καλή βραδιά, κυρίως γιατί δεν του βγήκαν πράγματα μέσα στο γήπεδο και όχι γιατί δεν είχε διάθεση ή θέληση να προσφέρει. Είχε κι ένα πρόβλημα στα μαρκαρίσματα, ενώ τον αδίκησε και ο Αγγλος διαιτητής.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 8

Αλλαξε την ροή του αγώνα με μεγάλη προσφορά στην επίθεση και μεγάλη όρεξη και στα 45’.

ΦΩΤΑΚΗΣ 7

Βοήθησε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τη μάχη του κέντρου και να πιέσει την Ραπίντ ώστε να την λυγίσει.

ΛΟΡΕΝΣ 8

Λίρα εκατό ο Ιρλανδός με σέντρα ακριβείας στην ισοφάριση ελάχιστα μετά την είσοδό του στο ματς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου