Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι Ρουμάνοι... ξαναχτύπησαν!

Για μια ακόμα φορά τα ρουμάνικα Μ.Μ.Ε. ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Αυτήν τη φορά, τα σενάρια δεν είναι μεταγραφικά, αλλά... οικονομικά!

Όπως λοιπόν αναφέρει η ιστοσελίδα ziare.com οι "ασπρόμαυροι" αντιμετωπίζουν κίνδυνο υποβιβασμού λόγω των χρεών του. Μάλιστα γίνεται λόγος για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" καθώς και για την άδεια που μπορεί να μην δοθεί την νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να μην πάρει άδεια την νέα σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ένιωσε την πλήρη κρίση που έπληξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και οι παίκτες έχουν αρκετούς μήνες να πάρουν τους μισθούς τους", αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο και συνεχίζει:

"Ακόμη και τα χρήματα της UEFA δεν ήταν επαρκή για την κάλυψη των ποσών που οφείλονται στην ομάδα των Μπόλονι και Λαζάρ, υπάρχει κίνδυνος να μην πάρει άδεια αυτή, οπότε θα υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη".

Οι Ρουμάνοι μάλιστα αναφέρονται και σε άλλες ελληνικές ομάδες. "Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη στην ΑΕΚ που δεν έχει πληρώσει για σχεδόν οχτώ μήνες στους παίκτες της. Ανάμεσα στις ομάδες που απειλούνται με υποβιβασμό λόγω χρεών είναι ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός".

Ο ΠΑΟΚ 23 ματς, η Ρούμπιν 46!

Ο ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ θα δώσει το 23ο φετινό του παιχνίδι, ενώ οι παίκτες της Ρούμπιν παίζουν τα διπλάσια ματς ως τώρα! Οι Ρώσοι, που έφθασαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι παίζουν έναν αγώνα δίχως αύριο για να προκριθούν στη φάση των «32», έχουν δώσει φέτος 45 παιχνίδια και το αυριανό θα είναι το 46ο.
Δηλαδή θα παίξουν τα διπλά παιχνίδια σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ρωσική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Αλικάντε, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για να αποφύγει το φοβερό κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα της.
Πάντως η αποστολή της Ρούμπιν, έφτασε με 50λεπτη καθυστέρηση την Τρίτη από το Αλικάντε της Ισπανίας. και τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας παρουσιάστηκαν απόμακροι, χωρις διάθεση για δηλώσεις, ενώ δεν συνοδεύονταν από κάποιον εκπρόσωπο Τύπου.
Οσον αφορά στα εισιτήρια που έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της Ρούμπιν, από τα 400 "κομμάτια" που πήραν, πούλησαν μόλις τα 40, αλλά όπως τόνισαν, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της ρωσικής ομάδας που θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, την ημέρα του ματς.

Ο... άλλος Γκαρσία

Ο Γκαρσία, έχει τη φήμη του εκρηκτικού χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του και πάντα ζει με πάθος το κάθε παιχνίδι. Προφανώς όμως κατάλαβε ότι αρκετοί από τους αντιπάλους προσπαθούν να τον εκνευρίσουν.
Επίσης και το τι ρόλο παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα οι διαιτητές και έτσι την τρέχουσα σεζόν έχει εξελιχθεί σε υπόδειγμα σε ότι αφορά στις κάρτες σε σύγκριση με παλαιότερες σεζόν του.
Ο Πάμπλο, που στην Ισπανία έχει το ρεκόρ σε κάρτες και αποβολές και την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ δέχτηκε τρεις κόκκινες, φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις μία κίτρινη κάρτα! Δείγμα ότι έπαθε και έμαθε.
Εξακολουθεί φυσικά να παθιάζεται, αλλά ελέγχει τα νεύρα του όταν προσπαθούν αντίπαλοι και διαιτητές να του βγάλουν τον ...άλλο εαυτό. Σε επτά συμμετοχές και 639 αγωνιστικά λεπτά τιμωρήθηκε λοιπόν, μόλις μία φορά.
Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι γενικά μία από τις πλέον "φρόνιμες" ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί 29 κίτρινες κάρτες (2.2 κατα μέσο όρο) και μια κόκκινη στον Αρίας.
Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν μόνο ο Αρίας και ο Παπάζογλου, κάτι που ικανοποιεί τον Λάσλο Μπόλονι που δε θα ήθελε μετά τους τραυματισμούς και τις πολλές απουσίες να αντιμετωπίζει και το πρόβλημα με τις κάρτες.

«Δεν έχουμε καμία πρόταση»!

Καμία πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως τονίζουν οι παράγοντες της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια, τα οποία θέλουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Πάμπλο Κοντρέρας, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Ντιέγκο Αρίας να βρίσκονται στο «στόχαστρο» κάποιων ομάδων. Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. 
 Ας πάρουμε τις υποθέσεις των τεσσάρων παικτών μία-μία…

Το συμβόλαιο του Πάμπλο Κοντρέρας λήγει στο τέλος της σεζόν και η Κόλο Κόλο έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, η εφημερίδα «Mercurio» υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες ο Χιλιανός στόπερ να επιστρέψει στην πατρίδα του είναι αυξημένες και η τελευταία πρόταση που του κατατέθηκε έφτανε τα 400.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα προσέλκυσε τον ενδιαφέρον κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων (από Ρωσία, Ιταλία και Γερμανία).

Από την πλευρά του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται πάντα στο «στόχαστρο» κάποιων ομάδων, όμως ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον των… επίδοξων μνηστήρων.

Τέλος, στη Βραζιλία γράφουν ότι η Κρουζέιρο είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Ντιέγκο Αρίας. Δεν μιλάμε για κάτι μελλοντικό, αλλά οι Βραζιλιάνοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον διεθνή χαφ του ΠΑΟΚ.

«Σε εμάς δεν έχει φτάσει καμία πρόταση. Επισήμως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Εξάλλου εμείς τις δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που έχουμε», αναφέρουν στην ΠΑΕ και προσθέτουν: «Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει δηλώσει ότι όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται και αυτή η δήλωση ισχύει ακόμη…»

Ηρθε στη Θεσσαλονίκη η Ρούμπιν Καζαν............

Η Ρούμπιν ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε δύο δόσεις, μία οι παράγοντες και μία η ομάδα η οποία έκανε μίνι προετοιμασία στο Αλικάντε της Ισπανίας. 
 Η Ρούμπιν και τα στελέχη της, απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε τοποθέτηση αφού αύριο είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που θα περάσουν το κλίμα που θέλουν.

Όσον αφορά στα εισιτήρια που έχουν διαθέσει, αυτά δεν ξεπερνάνε τα πενήντα, κάτι αναμενόμενο αφού το ταξίδι είναι και μακρινό αλλά και όχι και φθηνό για οπαδούς που προέρχονται από μία όχι και τόσο πλούσια πόλη.

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξουν οι Ρώσοι, αυτό θα φανεί αύριο ενώ οι συνάδελφοι ισχυρίζονται πως δεν γνωρίζουν τις σκέψεις του προπονητή της ομάδας του Κούρμπαν Μπερντέγιεβ..

Συνέντευξη Τύπου Λάζλο Μπόλονι και Αντελίνο Βιεϊρίνια...

Ο Λάζλο Μπόλονι θα δώσει σήμερα συνέντευξη Τύπου (15.00) εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ρούμπιν, μαζί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Και οι δύο θα αναλύσουν το πόσο σημαντική είναι η νίκη επί των Ρώσων, ενώ δεν αποκλείεται ο Ρουμάνος κόουτς να αποκαλύψει και ορισμένα από τα πλάνα του. Σε ό, τι αφορά τον Πορτογάλο είναι πολύ ορεξάτος και θέλει όσο τίποτα το γκολ.
 Ο Βιεϊρίνια μέχρι σήμερα έχει πετύχει οκτώ γκολ, πέντε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τρία στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έπαιξε - λόγω τραυματισμού - στον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, ενώ στο ματς με τη Σάμροκ στο Δουβλίνο έκανε τα πάντα για να σκοράρει, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί του. Οσες φορές κι αν προσπάθησε να βρει δίχτυα, η μπάλα σταματούσε στα αντίπαλα δοκάρια ή στον γκολκίπερ των Ιρλανδών. Πάνω σε αυτήν τη βάση θέλει να πετύχει κάποιο γκολ για να το αφιερώσει και στην νεογέννητη κόρη του.

Μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε (τα τρία γκολ του) στο 0-2 του Όσλο με αντίπαλο τη Βαλερένγκα, ένα ακόμη γκολ στο 3-0 με τους Νορβηγούς στην Τούμπα και το σημαντικό τέρμα (που έδωσε τη νίκη) στο 2-1 με τη Σάμροκ Ρόβερς στη Θεσσαλονίκη.

"400 χιλ. δολάρια για διετές σε Κοντρέρας η Κόλο Κόλο"

Η χιλιανή εφημερίδα "el mercurio" κάνει λόγο για νέα πρόταση που έχει καταθέσει η Κόλο Κόλο στον Πάμπλο Κοντρέρας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η χιλιανή ομάδα προσφέρει στον παίκτη του ΠΑΟΚ διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 400.000 δολάρια.
Αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Κόλο Κόλο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την επιστροφή του κοντρέρας στην πατρίδα του, με ένα από τα στελέχη της χιλιανής ομάδας να τονίζει ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ κατά 90% θα φορέσει σύντομα τη φανέλα του συλλόγου μας.
Σύμφωνα με αυτά που υποστήριζαν οι Χιλιανοί πριν τη νέα πρόταση στον Κοντρέρας είχε συζητηθεί από πλευράς Κόλο Κόλο μαζί του η προοπτική για συμβόλαιο ενός έτους στο οποίο πέρα από τα λεφτά του συμβολαίου του συμπεριλαμβάνονταν και ένα ποσό περίπου 200.000 δολαρίων το οποίο, όπως έλεγαν, ήταν απαραίτητο για να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολα με Ρούμπιν ο Σάλπι

Ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε με αυτές εναντίον του Ατρομήτου και ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει.
Έτσι θα φανεί στην αυριανή και τελευταία προπόνηση, αν ο Σαλπιγγίδης θα είναι στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν. Κατά τ' άλλα, ο  Χαλκιάς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και λίγο πριν το τέλος έκανε ατομικό, ενώ Κοντρέρας και Παπάζογλου συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για Κρουζέιρο - Αρίας!

Για συμφωνία ανάμεσα στην βραζιλιάνικη Κρουζέιρο και τον Ντιέγκο Αρίας κάνει λόγο η ιστοσελίδα "superesportes.com.br", η οποία επισημαίνει ότι ο Κολομβιανός μέσος του ΠΑΟΚ θα είναι ο αντικαταστάτης του Φαμπρίσιο που θα μεταγραφεί στη Σάο Πάουλο!

Το δημοσίευμα λέει ότι ο τεχνικός διευθυντής της Κρουζέιρο, Σιλβίνιο, παρακολουθεί τον Αρίας και τον θεωρεί ιδανικό, ενώ η μεταγραφή του Αρίας στην Κρουζέιρο εμφανίζεται ως τελειωμένη, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Ζιλβάν Ταβάρες ντο Πίνιο, σε τρεις μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του.
Στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για το δημοσίευμα.

Ξανά σε απολογία!

Σε απολογία κλήθηκε για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο λόγος σύμφωνα με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή η συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 15/12/2011 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 13η αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ ΟΦΗ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ατρόμητος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.