Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μπόλονι «Στα πλέι οφ με πνεύμα Θύρας 4»


Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε ενόψει των πλέι οφ για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του πνεύμα Θύρας 4. Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι.

Τι γεύση σας άφησε η πρώτη σας κανονική περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Αναμφίβολα είμαι πολύ πιο έμπειρος πια έχοντας ιδίαν άποψη της ελληνικής λίγκας. Γνωρίζω καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις συνθήκες που το διέπουν. Αλλά νομίζω πως είναι τόσα πολλά πράγματα στα οποία θα μπορούσα να σταθώ που λίγα λεπτά δεν αρκούν. Ίσως αυτό στο οποίο θα μπορούσα να περιοριστώ είναι πως ήταν... ωραία, με ενθουσιασμό κι ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε καλά».

Σύμφωνα με τους στόχους που είχατε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν είστε ικανοποιημένος για όσα κατάφερε η ομάδα;
«'Ικανοποιημένος... Έχω την αίσθηση πως καταφέραμε ορισμένα καλά πράγματα, όμως γνωρίζω πως χάσαμε ορισμένους αγώνες για τους οποίους λυπάμαι μεν αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορεί όλα να είναι θετικά κι ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όπως δηλαδή συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες».

Ξεκινάτε τη διαδικασία των πλέι οφ μαζί με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Ποιος μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά;
«Ειλικρινά δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει μόνον ένας τέτοιος. Θεωρώ πως το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών».

Πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος αγώνας στη διαδικασία, που στη συγκεκριμένη περίπτωση σας θέλει να υποδέχεστε την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας;
«Είναι τόσο σημαντικός όσο κι όλοι οι άλλοι αγώνες. Δε θέλω να φορτώσω τους ποδοσφαιριστές μου με ακόμη περισσότερη πίεση και νομίζω πως η άποψή μου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όλες οι αναμετρήσεις είναι εξίσου σημαντικές κι αυτό είναι ένα μάθημα που μας το δίδαξε κι η κανονική περίοδος».

Ποια στοιχεία επιθυμείτε να δείτε από την ομάδα σας στα πλέι οφ;
«Είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Χρειαζόμαστε να παίξουμε με το πνεύμα της θύρας 4. Αυτό προτιμώ».

Καλή Πρωτομαγιά......