Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Μπόλονι με πήρε στον ΠΑΟΚ»

Μία ημέρα μετά τη επίσημη παρουσίαση του από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Φρεντερίκ Νιμανί μίλησε στο Γαλλικό περιοδικό France Football και ανέφερε πως ο Λάσλο Μπόλονι επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να έρθει στον ΠΑΟΚ.
O  Φρεντερίκ Νιμανί δήλωσε αρχικά στο France Football:
“Με τον Μάρκο Σιμόνε δεν έπαιζα. ήταν λάθος αλλά σεβάστηκαν την επιλογή του. Κάπου εκεί με πήρε τηλέφωνο ο Λάσλο Μπόλονι και ζήτησε να δοκιμαστώ γιατί είχα παίξει καιρό. Σκόραρα τέσσερα γκολ στο φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τους έπεισα. Ο Μπόλονι με πήρε στον ΠΑΟΚ”.
Ρωτήθηκε γιατί δεν έχει κάνει μεγάλη καριέρα και απάντησε: “Όταν πήγα στην Μπέρνλι το 2010 δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για ένα τέτοιο άλμα στο εξωτερικό. Την επόμενη σεζόν τραυματίστηκα και έμεινα πίσω.  Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ήδη καλά στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί οψιόν αγοράς για μένα το καλοκαίρι. Μου αρέσει πολύ ήδη εδώ, είναι πολύ όμορφα και θέλω να προσαρμοστώ αμέσως στη ομάδα”. Η είδηση της απόκτησης του Φρεντερίκ Νιμανί από τον ΠΑΟΚ με μορφή δανεισμού έγινε ευρέως γνωστή χθες σε πολλά μέσα ενημέρωσης στη Ευρώπη, ενώ και στη Γαλλία το θέμα του, είχε μεγάλη απήχηση.

Επιασε 13άρι… και συνεχίζει

Χρονιά καθιέρωσης η φετινή για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αναδεικνύεται σε ακόμη μεγαλύτερο “Killer” στην επίθεση του ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής επιθετικός έχει φθάσει ήδη τα δεκατρία τέρματα και στις τρεις διοργανώσεις (Σούπερ Λίγκα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ), ωστόσο το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι έχει πετύχει καθένα από τα δεκατρία φετινά του γκολ με μία μόνο επαφή στην μπάλα!
Το επιθετικό κρεσέντο του Αθανασιάδη άρχισε στις 4 Αυγούστου, όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε τη Βαλερένγκα για τον αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο 23χρονος φορ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στην “καθαρή” νίκη της ομάδας του επί των Νορβηγών με 3-0.
Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Αθανασιάδης “ξαναχτύπησε”. Ήταν στις 18 Αυγούστου, όταν ο Δικέφαλος υποδέχτηκε στην Τούμπα την Καρπάτι Λβιβ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ κόντρα στους Ουκρανούς, στρώνοντας και τον δρόμο για τη μετέπειτα πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.
Ακριβώς έναν μήνα αργότερα, άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό και στη Σούπερ Λίγκα. Στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, στις 18 Σεπτεμβρίου, άνοιξε το σκορ (μετά το τακουνάκι του Βιεϊρίνια), βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1.
Την αμέσως επόμενη αγωνιστική, στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (25 Σεπτεμβρίου) ήταν και πάλι συνεπής με το γκολ. Ο Αθανασιάδης ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας του στην ευρεία νίκη επί της Ενωσης με 3-0.
Τέσσερις ημέρες αργότερα, κατάφερε να πετύχει ένα από τα πιο κρίσιμα τέρματά του στη μέχρι τώρα εξέλιξη της φετινής σεζόν. Ειδικότερα, στις 25 Σεπτεμβρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν, αξιοποίησε την ασίστ του Γεωργιάδη και με σουτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ.
Μεσολάβησαν δύο μήνες μέχρι το επόμενο γκολ του Αθανασιάδη, αλλά είναι βέβαιο ότι άξιζε η αναμονή. Κι αυτό γιατί ήταν το τέρμα που πέτυχε στις 30 Νοεμβρίου εναντίον της Τότεναμ στο Λονδίνο (πάλι μετά από προσπάθεια του Γεωργιάδη), με το οποίο βοήθησε τον ΠΑΟΚ να νικήσει με 2-1, αποτέλεσμα που εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση του Δικέφαλου στη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Τέσσερις ημέρες αργότερα, ο 23χρονος φορ πανηγύρισε ένα ακόμη γκολ σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Ειδικότερα, στις 4 Δεκεμβρίου, στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2-2, είχε προσωρινά ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από κεφαλιά του Σαλπιγγίδη.
Ο Αθανασιάδης κατάφερε να σκοράρει και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στις 10 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο της Τούμπας εναντίον του Ατρόμητου, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μετά από τακουνάκι του Βιεϊρίνια.
Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε για τον Αθανασιάδη η χρονιά του 2012, αφού το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (4 Ιανουαρίου) ήταν αυτό στο οποίο σκόραρε δύο φορές, και τις δύο στο β΄ μέρος, στο τελικό 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 18 Ιανουαρίου, σκόραρε στον νοκ άουτ εντός έδρας αγώνα κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, πετυχαίνοντας στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου το τελικό 2-0.
Ο Ιανουάριος ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός για τον Αθανασιάδη, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη συνολική του συγκομιδή. Έτσι, στις 21 του μηνός πέτυχε το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ την περασμένη Κυριακή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ… ΑΠΟΧΗΣ
Όπως γίνεται αντιληπτό, στη μέχρι τώρα εξέλιξη της σεζόν υπήρξε ένα χρονικό διάστημα του ενός διμήνου, στη διάρκεια του οποίου δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ. Αυτό ήταν μεταξύ των δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων με τη Ρούμπιν Καζάν και την Τότεναμ, το οποίο, βέβαια, συμπεριλάμβανε τις δύο διακοπές στο πρωτάθλημα (λόγω των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος), αλλά κι ο τραυματισμός στο 2-1 με τη Σάμροκ στην Τούμπα στις 20 Οκτωβρίου που τον κράτησε πίσω. Κατάφερε, όμως, όχι μόνο να τον ξεπεράσει γρήγορα, αλλά και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στην ενεργό δράση.

Aπίστευτο, τραυματίας και ο Σνάουτσνερ!

Ενας ακόμη μπελάς, προστέθηκε στους πολλούς που έχει ο Λάσλο Μπόλονι! Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε από την προπόνηση, γεμίζοντας ανησυχία τους ανθρώπους του Δικεφάλου.
Την Πέμπτη ο Πολωνός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποδειχτεί αν είναι κάτι σοβαρό, ή επιπόλαιο. Από τις εξετάσεις θα φανεί και αν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη είναι τραυματίας ο βασικός δεξιός μπακ, Ετο.
Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ο Αποστολόπουλος και ο Σταφυλίδης, που σε ένα παιχνίδι ο Μπόλονι τον δοκίμασε στο δεξί άκρο.

«Κλάους» και Γεωργιάδης κοντά στην KIKU

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα επισκεφθεί σήμερα, Πέμπτη 02/02 στις 17.00μμ, το περίπτερο της εταιρίας KIKU HELLAS (ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗ), Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Περίπτερο 9, stand 19).
Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες, Στέφανο Αθανασιάδη και Γιώργο Γεωργιάδη.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δειγματοδιανομή των προϊόντων KIKU HELLAS.
Οι δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο διπλό της ομάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν κοντά σε έναν από τους χορηγούς της ομάδας, σε μία κίνηση της ομάδας να στηρίξει μία από τις εταιρίες που στηρίζουν οικονομικά την ΠΑΕ.

Δηλώθηκαν για την Ευρώπη Γιάννου, Κατσικάς και Νιμανί

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους νοκ άουτ αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ με την Ουντινέζε αλλά και για όσους ακόμη αγώνες δώσει στη συνέχεια των φετινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.
Σε αυτή τη λίστα συμπεριλήφθηκε και ο Φρεντερίκ Νιμανί που αποκτήθηκε χθες από τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι Γιάννου και Κατσικάς, που είχαν αποκτηθεί από το Δικέφαλο, μετά από την έναρξη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να παίξουν σε ευρωπαϊκά ματς.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν και έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι:

1. Αθανασιάδης Στέφανος
2. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος
3. Γεωργιάδης Γιώργος
4. Γιάννου Απόστολος
5. Γλύκος Παναγιώτης
6. Κατσικάς Γιώργος
7. Κίτσιου Στέλιος
8. Κωνσταντινίδης Δημήτρης*
9. Μαλεζάς Στέλιος
10. Μπαλάφας Σωτήρης
11. Παναγιωτούδης Κώστας*
12. Παπαδόπουλος Βασίλης*
13. Παπάζογλου Θανάσης
14. Πέλκας Δημήτρης*
15. Πόποβιτς Δημήτρης*
16. Σαλπιγγίδης Δημήτρης
17. Στάμου Δημήτρης
18. Σταφυλίδης Κώστας*
19. Τσουκαλάς Σταύρος
20. Φωτάκης Γιώργος
21. Χαλκιάς Κώστας
22. Alves Maciel Dorvalino
23. Cirillo Bruno
24. Etto
25. Garcia Pablo
26. Ivic Vladan
27. Kresic Dario
28. Lazar Costin
29. Nimani Frederic
30. Robert Bertrand
31. Sznaucner Miroslaw

* Οι παίκτες ανήκουν στη List B και έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες

Δοκιμάζεται στη Νις ο Ιντζίδης

Ο Χρήστος Ιντζίδης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Γαλλία και δοκιμάζεται από την ομάδα της Νις. Ο γαλλικός σύλλογος με έγγραφο που έστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε να δοκιμάσει το νεαρό μπακ (είναι γεννημένος στις 9/1/1993) και αυτός βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στη Νίκαια προσπαθώντας να κερδίσει μία θέση στη Νις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο παίκτης κλείσει στη γαλλική ομάδα, ο Δικέφαλος θα εισπράξει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για τη λεγόμενη εκπαίδευσή του.
“Θα παλέψω για να μείνω στη Γαλλία”
Ο Χρήστος Ιντζίδης είχε συμμετοχή στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και μάλιστα ο Μπόλονι είχε μιλήσει αρχικά με πολύ θετικά λόγια για την παρουσία του, αλλά στη συνέχεια ο Ρουμάνος δεν έδειξε να εμπιστεύεται τόσο το νεαρό μπακ. Έτσι οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν του έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο και αυτός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και προέκυψε το ενδιαφέρον της Νις. “Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω στη Νις”, τόνισε χθες από τη Γαλλία μιλώντας στα ΣΠΟΡ. “Δεν ξέρω γιατί δεν μου έκαναν συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε όμως να κοιτάξω την επόμενη μέρα και θα παλέψω για να μείνω στη Γαλλία”.

Οι τρεις υποψήφιοι ρέφερι για το ντέρμπι της Τούμπας

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας το όνομα του διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Όπως είχαμε αναφέρει, οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο Γιάχος από τη Χίο και ο Κουκουλάκης από το Ηράκλειο. Σε αυτούς προστέθηκε χθες και ο Τριτσώνης από την Αθήνα.
Όπως έλεγαν χθες στα ΣΠΟΡ, κύκλοι προσκείμενοι στη διαιτησία, ένας από τους τρεις θα κληθεί να φέρει εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Όποιος κι αν είναι πάντως, οφείλει να είναι δικαιότατος και να μην υποκύψει στις πιέσεις που θα ασκηθούν από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να “περάσει” από την Τούμπα αλώβητος.