Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δοκιμάζεται στη Νις ο Ιντζίδης

Ο Χρήστος Ιντζίδης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Γαλλία και δοκιμάζεται από την ομάδα της Νις. Ο γαλλικός σύλλογος με έγγραφο που έστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε να δοκιμάσει το νεαρό μπακ (είναι γεννημένος στις 9/1/1993) και αυτός βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στη Νίκαια προσπαθώντας να κερδίσει μία θέση στη Νις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο παίκτης κλείσει στη γαλλική ομάδα, ο Δικέφαλος θα εισπράξει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για τη λεγόμενη εκπαίδευσή του.
“Θα παλέψω για να μείνω στη Γαλλία”
Ο Χρήστος Ιντζίδης είχε συμμετοχή στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και μάλιστα ο Μπόλονι είχε μιλήσει αρχικά με πολύ θετικά λόγια για την παρουσία του, αλλά στη συνέχεια ο Ρουμάνος δεν έδειξε να εμπιστεύεται τόσο το νεαρό μπακ. Έτσι οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν του έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο και αυτός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και προέκυψε το ενδιαφέρον της Νις. “Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω στη Νις”, τόνισε χθες από τη Γαλλία μιλώντας στα ΣΠΟΡ. “Δεν ξέρω γιατί δεν μου έκαναν συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε όμως να κοιτάξω την επόμενη μέρα και θα παλέψω για να μείνω στη Γαλλία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου