Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Ο Μπόλονι με πήρε στον ΠΑΟΚ»

Μία ημέρα μετά τη επίσημη παρουσίαση του από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Φρεντερίκ Νιμανί μίλησε στο Γαλλικό περιοδικό France Football και ανέφερε πως ο Λάσλο Μπόλονι επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να έρθει στον ΠΑΟΚ.
O  Φρεντερίκ Νιμανί δήλωσε αρχικά στο France Football:
“Με τον Μάρκο Σιμόνε δεν έπαιζα. ήταν λάθος αλλά σεβάστηκαν την επιλογή του. Κάπου εκεί με πήρε τηλέφωνο ο Λάσλο Μπόλονι και ζήτησε να δοκιμαστώ γιατί είχα παίξει καιρό. Σκόραρα τέσσερα γκολ στο φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τους έπεισα. Ο Μπόλονι με πήρε στον ΠΑΟΚ”.
Ρωτήθηκε γιατί δεν έχει κάνει μεγάλη καριέρα και απάντησε: “Όταν πήγα στην Μπέρνλι το 2010 δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για ένα τέτοιο άλμα στο εξωτερικό. Την επόμενη σεζόν τραυματίστηκα και έμεινα πίσω.  Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ήδη καλά στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί οψιόν αγοράς για μένα το καλοκαίρι. Μου αρέσει πολύ ήδη εδώ, είναι πολύ όμορφα και θέλω να προσαρμοστώ αμέσως στη ομάδα”. Η είδηση της απόκτησης του Φρεντερίκ Νιμανί από τον ΠΑΟΚ με μορφή δανεισμού έγινε ευρέως γνωστή χθες σε πολλά μέσα ενημέρωσης στη Ευρώπη, ενώ και στη Γαλλία το θέμα του, είχε μεγάλη απήχηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου