Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Επιβεβαίωση των ΣΠΟΡ για τις επαφές με Γιουβέντους

Προχθές μέσα από το ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ είχαμε αναφέρει για τις επαφές των εκπροσώπων της διοίκησης του ΠΑΟΚ με εκπροσώπους της Γιουβέντους (πρώην και νύν) οι οποίοι ειδικεύονται σε θέματα μάρκετινγκ και έχουν φέρει εις πέρας μεγάλα deal στη ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Σήμερα σας παραθέτουμε το όνομα του ανθρώπου που συνομιλεί απευθείας με τους εκπροσώπους της διοίκησης και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στις επαφές για να επιτευχθεί μια συμφωνία με μεγάλη εταιρία του εξωτερικού προκειμένου να αποκομίσει ο ΠΑΟΚ σημαντικά έσοδα από το μάρκετινγκ.

Ούτως ή άλλως ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα ισχυρό όνομα στη Ευρώπη, εξαιτίας της πολύ καλής πορείας του στο Γιουρόπα Λίγκ με τη συμμετοχή του στους “32” της διοργάνωσης. Ας πάμε και στη ουσία της υπόθεσης. Εκπρόσωποι της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Σαχπατζίδης αλλά και ο αδελφός του Γιώργος, συνομιλούν τις τελευταίες ημέρες με τον Ρόμι Γκάι που διατέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής στο τμήμα μάρκετινγκ της Γιουβέντους.

Ο Ρόμι Γκάι εργάστηκε στη “Μεγάλη Κυρία” του Ιταλικού ποδοσφαίρου από το 1998 έως το 2006 και στο ενεργητικό του, έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες καθώς με τις συμφωνίες που έκλεινε με μεγάλες εταιρίες, ένα σεβαστό ποσό εισέρεε στα ταμεία της Γιουβέντους. Ο Ρόμι Γκάι από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες ως γενικός εμπορικός διευθυντής, μεταξύ των οποίων η pepsi cola που σημειωτέον ως εταιρία, έχει τις περισσότερες πωλήσεις στη Αμερική.

Ο Γκάι από το 2008 έως και Σήμερα βρίσκεται στο Κατάρ. Έχει προσληφθεί από τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ και έχει πετύχει πολύ σημαντικές συμφωνίες σε εμπορικό – οικονομικό επίπεδο. Μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που έκανε η UEFA με τις ευρωπαϊκές ομάδες για το Τσάμπιονς Λιγκ και τη μορφή που έχει ως Σήμερα. Με τον Ρόμι Γκάι μιλούν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρόμι Γκάι είναι πρόθυμος, εξαιτίας των καλών σχέσεων που έχει με την οικογένεια Σαχπατζίδη, να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να βρεί χορηγούς από το εξωτερικό, οι οποίοι θα “επενδύσουν” στον ΠΑΟΚ και εξαιτίας της αξιόλογης ευρωπαϊκής πορείας που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου