Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Και ο Θεός την θέλει γεμάτη...

Χαμός γίνεται με το πολικό ψύχος που έχει έρθει στη χώρα μας και τις χιονοπτώσεις παντού. Στη Θεσσαλονίκη, το θερμόμετρο, μόλις και μετά βίας ξεπερνάει το μηδέν (κι αυτό το μεσημέρι), ενώ η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και αύριο. Πάντως την Κυριακή προβλέπεται πολύ καλύτερος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας. Κι ο Θεός θέλει την Τούμπα γεμάτη…
Έτσι λένε όλοι πριν…
“Ψυχωμένος” λέει είναι ο Μπάλας Μέγερι για το ντέρμπι της Τούμπας. Οι “κόκκινοι” ρεπόρτερ γράφουν, ότι ο Ούγγρος μιλάει για νίκη επί του ΠΑΟΚ και ας είναι η Τούμπα μία καυτή έδρα. Αυτό που δεν ξέρει το παλικαράκι, είναι ότι έτσι λένε όλοι πριν πατήσουν στο ναό…
Το Τσαντ, οι αδερφές κι ο Μοντέστο!
Ο Φρεντερίκ Νιμανί αποτελεί ήδη μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και κάθε μέρα που περνάει, θα μαθαίνουμε πράγματα γι αυτόν. Ο 23χρονος επιθετικός, μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Γαλλία, κατάγεται όμως από το Τσαντ της Αφρικής, έστω και αν δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την χώρα του.
Έχει τρεις αδερφές και έναν αδερφό, ο οποίος μάλιστα τον μύησε στο ποδόσφαιρο, γιατί έπαιζε και ο ίδιος στο Τσαντ. Το παρατσούκλι “Αντεμπαγιόρ” ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα του έβγαινε, γιατί το σουλούπι του μοιάζει πολύ στον νυν παίκτη της Τότεναμ. Πάντως, ο Αντεμπαγιόρ είναι και ο αγαπημένος παίκτης του Νιμανί.
Το πιο ωραίο ξέρετε ποιο είναι. Ότι την Κυριακή στην Τούμπα έρχεται ένας πρώην συμπαίκτης του στη Μονακό. Πρόκειται για τον Φρανσουά Μοντέστο...
Απορίες...
Ολομέτωπη ήταν η επίθεση του Γιάννη Δημόπουλου σε Θανάση Κατσαρή και Δημοκράτη Παπαδόπουλου, με αφορμή διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ. Προκάλεσε απορίες η επιστολή του, όχι μόνο για τις αιτίες, αλλά για τους χαρακτηρισμούς. Καταρχάς, στα ψηφοδέλτια του Θανάση Κατσαρή συμμετέχει επί σειρά ετών, ενώ με τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, είναι οικογενειακοί φίλοι και για πολλά χρόνια πήγαιναν ακόμα και διακοπές στο εξωτερικό με τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Αν κάποιος δεν ήξερε, θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι πρόκειται για… θανάσιμους εχθρούς.
Καυτή βδομάδα για Κρητικούς
Στο πόδι βρίσκονται οι ΠΑΟΚτσήδες της Κρήτης, αφού ακολουθεί μία καυτή εβδομάδα με τα δύο ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Καταρχάς, αρκετοί θα έρθουν την Κυριακή στην Τούμπα από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο (όπως το συνηθίζουν κάθε χρόνο), ενώ το άλλο Σάββατο θα οργανώσουν την κερκίδα στο “Γεντί Κουλέ”.
Οι προκηρύξεις για τις θέσεις
Αν κάποιος διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, για την κάλυψη της θέσης του οικονομικού και εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (οι προκηρύξεις υπάρχουν από χθες στο επίσημο σάιτ της ομάδας), θα… βαρεθεί να μετράει. Το… μόνο που δεν ζητάει, είναι οι υποψήφιοι να δηλώσουν και την οπαδική τους ταυτότητα!
Αλλά εδώ πρόκειται για μία πολύ σοβαρή δουλειά και για μία θέση ευθύνης, επομένως ούτε χαριτολογώντας μπορούσε να προστεθεί κάτι τέτοιο. Από την επιλογή αυτών των δύο ανθρώπων θα κριθούν πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου