Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Εμφανίστηκε το φάντασμα του ΠΑΟΚ

 
Στο πρώτο ημίχρονο, στην Τούμπα εμφανίστηκε το φάντασμα του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο, εμφανίστηκε μια ομάδα, που του… έμοιαζε, κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω και να πάρει μια μεγάλη (όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι) νίκη, σ΄ ένα εκπληκτικό ματς, μπροστά σε μόλις 5.000 κόσμο….
 
 
Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, ο Αστέρας πατούσε πιο καλά; Στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι κόντεψαν να πάθουν μεγάλο κάζο.

Από ένα μαρκάρισμα του Κουμάλο σε λάθος χρόνο, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι και προηγήθηκε με τον Περόνε, στο 26 και στο 27 είχε δύο δοκάρια με τον Ράγιος και εντέλει, το 0-1 του ημιχρόνου, μάλλον ήταν το μικρότερο κακό για τον ΠΑΟΚ, που δεν ήξερε που πατούσε και που βρίσκονταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ισορροπίες άλλαξαν νωρίς, με το γκολ της ισοφάρισης από τον Λόρενς στο 46.
Το γρήγορο γκολ έφερε ενθουσιασμό στον ΠΑΟΚ, του έδιωξε το μεγάλο άγχος, ο Αστέρας του έδωσε χώρο και η ομάδα του Δώνη είχε την κατοχή της μπάλας, έστω κι αν δεν μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο 83 ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Λίνο σε εκτέλεση φάουλ, στο 84 ήρθε η απάντηση του Αστέρα με τον Ράγιο να κάνει χατ τρικ στα δοκάρια και στο 87 ήρθε η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ. Ο Μήτσιος υπέδειξε πέναλτι όταν σε σουτ του Γεωργιάδη η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το απλωμένο χέρι του Τσαμπούρη και ο Αθανασιάδης ήταν ψύχραιμος και εύστοχος από την άσπρη βούλα, δίνοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ…


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90 Επικίνδυνο παιχνίδι του Μπαρτολίνι στον Γιάννου, σε φάση που σηκώνει απευθείας κόκκινη. Ο αμυντικός του Αστέρα αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη.

89 Περίεργη φάση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, από βαθιά μπαλιά. Άστοχη έξοδος του Γλύκου, η μπάλα πέρασε, ο Λόρενς φάνηκε να βρίσκει τον Κουρμπέλη, ο Μήτσιος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Κίτρινη στον Φορμίκα για διαμαρτυρία.

88 Τρίτη αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ντινιωτάκης στη θέση του Άλβαρεζ.

87 ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αθανασιάδης εκτέλεσε τον Φούλοπ από τα 11 μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία και τον τερματοφύλακα του Αστέρα στην δεξιά. Λύτρωση για τον ΠΑΟΚ (2-1).

86 ΠΕΝΑΛΤΙ για τον ΠΑΟΚ! Ο Γεωργιάδης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το απλωμένο χέρι του Τσαμπούρη και ο Μήτσιος έδειξε το σημείο του πέναλτι.

84 Γρήγορη απάντηση του Αστέρα. Από λάθος του Κουμάλο, ο Περόνε μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Φορμίκα, αυτός έστρωσε στον Ράγιος, ο οποίος σούταρε και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι!

83 Φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αρστερά έξω από την περιοχή. Ο Λίνο εκτέλεσε απευθείας, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Φούλοπ, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

82 Ο Δώνης κλείνει τις αλλαγές του. Ο Γιάννου στη θέση του Φωτάκη.

80 Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Κουρμπέλης στη θέση του Ναβάρο.

78 Ο ΠΑΟΚ έχει την μπάλα, προσπαθεί να πιέσει, αλλά είναι φλύαρος...

75 Κίτρινη στον Αθανασιάδη για προβολή στον Πιπίνη, ο οποίος σφαδάζει στο χόρτο για να κερδίσει ένα - δύο λεπτά.

73 Κίτρινη στον Φούλοπ. Ο Αστέρας παίζει πλέον και με τον χρόνο.

71 Έξυπνη κάθετη του Λάζαρ, ο Λίνο μπήκε από τα αριστερά, στην γραμμή του άουτ προσπάθησε να κόψει τη μπάλα, ο Φούλοπ έβγαλε σε κόρνερ.

68 Κίτρινη στον Μπαρτολίνι για διαμαρτυρία και στον Κάτσε για φάουλ στον Σανκαρέ.

67 Κίτρινη στον Περόνε.

66 Ο Λόρενς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, ο Τσαμπούρης φάνηκε να τον σπρώχνει, ο Ιρλανδός έπεσε στο χόρτο, ο Μήτσιος που ήταν στην ευθεία δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.

64 Δυνατό σουτ του Αθανασιάδη από 22 μέτρα, ο Φούλοπ δεν συγκράτησε τη μπάλα, ο Γεωργιάδης πήγε να την τσιμπήσει, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Αστέρα την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

63 Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης περνά στη θέση του Σταφυλίδη.

58 Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι πιο επιθετικός, χωρίς να βρίσκει όμως διαδρόμους προς την περιοχή του Αστέρα...

54 Επικίνδυνο κόρνερ για τον Αστέρα με τον Ράγιος, η μπάλα πέρασε απ΄ όλους, χωρίς να μπορέσουν να τη βρουν οι Περόνε και Σανκαρέ.

52 Πρώτη αλλαγή από τον Τσιώλη. Ο Φορμίκα στη θέση του Ντε Μπλάσις.

50 Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον ενθουσιασμό που φέρνει το 1-1, προσπαθεί να ασκήσει μια πίεση στον Αστέρα, ο οποίος έχει οπισθοχωρήσει.

48 Κίτρινη κάρτα στον Πιπίνη, για σκληρό φάουλ στον Λόρενς.

46 ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, που ισοφαρίζει μετά από 30 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος. Ο Λάζαρ έβγαλε ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Φωτάκης με κεφαλιά έβγαλε τον Λόρενς τετ-α-τετ, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φούλοπ (1-1).

46 Έτο αντί Αποστολόπουλου. Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Δώνη.

19.17 ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

42 Από πάσα του Λόρενς, ο Φωτάκης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, αλλα σούταρε άουτ.

38 Πλάγιο από τον Αποστολόπουλο, ο Λόρενς άφησε τη μπάλα, ο επερχόμενος Λάζαρ σούταρε διαγώνια με το αριστερό, η μπάλα έφυγε άουτ.

36 Επικίνδυνο σουτ του Ναβάρο από το ύψος της περιοχής, ο Γλύκος έπεσε και μπλόκαρε στη γωνία του.

35 Ωραία ατομική ενέργεια του Λίνο, που μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, σούταρε με δύναμη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Φούλοπ.

31 Καλό σουτ του Κάτσε έξω από την περιοχή (το 7ο για τον ΠΑΟΚ ως τώρα), η μπάλα πέρασε ένα μέτρο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φούλοπ.

28 Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ποδοσφαιρικό ανέκδοτο σ΄ αυτά τα 28 λεπτά που έχουμε διανύσει και ειδικά μετά το γκολ του Περόνε από το 20, οι παίκτες του Δώνη δεν μπορούν να περάσουν ούτε το κέντρο...

27 Νέο σουτ του Ράγιος λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

26 Φοβερό αριστερό σουτ του Ράγιος έξω από την περιοχή, ο Γλύκος βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα κι αυτή αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του...

24 Ο Ναβάρο βρέθηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και προς τα αριστερά, σούταρε με δύναμη υπό την πίεση του Κουμάλο, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Γλύκου.

22 Δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που μπορεί να είχε κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύονταν να περάσει με καλές προϋποθέσεις το κέντρο. Τώρα, έχει μπροστά του ένα βουνό...

20 Ψηλά στην αριστερή γωνία του Γλύκου, άψογη εκτέλεση από τον Περόνε και ο Αστέρας προηγείται με 0-1.

19 Πέναλτι για τον Αστέρα. Ο φερόμενος ως ποδοσφαιριστής, Μπονγκάνι Κουμάλο, έκανε τάκλιν σε λάθος χρόνο και ανέτρεψε τον Ναβάρο. Καθαρή παράβαση...

15 Ο ΠΑΟΚ μετρά ήδη έξι σουτ έξω από την περιοχή του Φούλοπ, το μοναδικό επικίνδυνο, πάντως, αυτό του Λάζαρ στο 12.

13 Χακόμπο, Γεωργιάδης, Πέλκας, Ρομπέρ, Ιντζίδης, Έτο και Γιάννου είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στον πάγκο του Αστέρα κάθονται οι Μπαντής, Φορμίκα, Ντινιωτάκης, Καρντάσιο, Κουρμπέλης, Γιαλούσης και Φραγκουλάκης.

12 Ωραίο ευθύβολο αριστερό σουτ του Λάζαρ από τη γραμμή της περιοχής, ύστερα από ωραία ενέργεια του Λόρενς, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Το πρώτο "αχ" στην Τούμπα.

11 Ο Αστέρας παίζει 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Φούλοπ, τους Τσαμπούρη, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνη στην άμυνα, τους Ουσέρο και Άλβαρεζ αμυντικά χαφ, με τον Ράγιος μπροστά τους, τον Ναβάρο αριστερά, τον Ντε Μπλάσις δεξιά και τον Περόνε στην κορυφή της επίθεσης.

10 Ο Δώνης επιμένει, όπως πάντα, στο 4-4-2, με τον Γλύκο τερματοφύλακα, τους Αποστολόπουλο, Κατσικά, Κουμάλο και Λίνο στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή παίζει ο Φωτάκης δεξιά, ο Σταφυλίδης αριστερά και οι Λάζαρ και Κάτσε στο κέντρο, ενώ στην επίθεση παίζουν ο Λόρενς σ΄ έναν κάπως ελεύθερο ρόλο, με τον Αθανασιάδη.

9 Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά, ο Λίνο άλλαξε τη μπάλα με τον Φωτάκη, έκανε μία σέντρα - σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα κι έφυγε πάνω από το δοκάρι του Φούλοπ.

5 Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο στην Τούμπα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, καλεί όλους τους αθλητικούς συντάκτες να συμμετάσχουν σε 5λεπτη στάση εργασίας σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ κατά τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 15/9, την Κυριακή 16/9 και τη Δευτέρα 17/9/2012.

Με την ενέργεια αυτή, ο δημοσιογραφικός κόσμος εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά αθλητικών συντακτών, με τελευταίο θύμα τον συνάδελφο Άρη Ασβεστά.

Στο πλαίσιο αυτό, στα πρώτα 5 λεπτά κάθε αγώνα της συγκεκριμένης αγωνιστικής δεν πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε περιγραφή ή παρουσίαση.


ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κουμάλο, Κάτσε, Αθανασιάδης - Πιπίνης, Περόνε, Μπαρτολίνι, Φούλοπ, Φορμίκα.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Μπαρτολίνι (90)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας (Λάρισας) – Μαγιάνης (Άρτας).
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Αποστολόπουλος (46 Έτο), Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης (63 Γεωργιάδης), Φωτάκης (82 Γιάννου), Λάζαρ, Κάτσε, Λίνο, Λόρενς, Αθανασιάδης.
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Άλβαρεζ (88 Ντινιωτάκης), Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο (80 Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (52 Φορμίκα), Περόνε.

ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης 2-1(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)