Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Στο παρελθόν, τους… μοίρασε γκολ

Είτε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίσει στη δεύτερη φάση του κυπέλλου την Αναγέννηση Καρδίτσας είτε την Καβάλα, το σίγουρο είναι πως αμφότερες θα τις αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στον δεύτερο τη τάξει εγχώριο θεσμό.
Στις 15 Δεκεμβρίου 1982, ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την Αναγέννηση Καρδίτσας σε «νοκ άουτ» αγώνα και δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιό της, φτάνοντας στην ευρεία νίκη με σκορ 7-0.

Σε ότι αφορά την προϊστορία των «ασπρόμαυρων» με την Καβάλα, πάντα στον θεσμό του κυπέλλου, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περίοδο 2000-01 στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στις 13 Αυγούστου 2000, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με σκορ 1-5, σε ένα παιχνίδι με δύο αυτογκόλ!

Στο 8΄ ο Θόδωρος Άγγος άνοιξε άθελά του το σκορ για τον Δικέφαλο, ο Καμπς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 στο 34΄, ο Κατσαμπής μείωσε με αυτογκόλ για την Καβάλα σε 1-2 τρία λεπτά αργότερα αλλά στο 60΄ διόρθωσε το… λάθος του σκοράροντας με σουτ, ενώ με δύο γκολ (74΄, 90΄) ο Φρούσος διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Τρεισήμισι μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου 2000, στο πλαίσιο της 8ης (!) αγωνιστικής των ομίλων, ο ΠΑΟΚ επικράτησε και πάλι άνετα της Καβάλας με σκορ 3-1 (3΄, 70΄ Φρούσος, 49΄ Ορφανός), σε μία σεζόν όπου στο τέλος της πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου με το ιστορικό 4-2 επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μέρα του Λούκας

Γενέθλια έχει σήμερα ο Ισπανός και φυσικά αυτή ήταν η μέρα του… Ο Λούκας πήρε το καθιερωμένο δώρο από την ΠΑΕ, το οποίο βέβαια του έδωσε ο ειδικός σε αυτές τις περιστάσεις… 
 Είναι γνωστή η ιστορία του Ολίσε ο οποίος είχε γενέθλια τον Ιούνιο και η ΠΑΕ καθυστέρησε να του το δώσει με αποτέλεσμα ο Λιβεριανός να γκρινιάζει, θέλοντας βέβαια να κάνει πλάκα…

Από τότε κάθε φορά που κάποιος παίρνει δώρο ο Ολίσε «μπαίνει» στην διαδικασία, όπως και σήμερα με τον Λούκας. Ο Ολίσε επέμενε να δώσει εκείνος το δώρο στον Ισπανό, όπως και έγινε μέσα σε επευφημίες.

Με Αναγέννηση Καρδίτσας ή Καβάλα…

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της πρώτης και της δεύτερης φάσης του φετινού κυπέλλου Ελλάδας.
Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς και οι ποδοσφαιριστές του θα αντιμετωπίσουν σε «διπλούς» αγώνες τον νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Καρδίτσας – Καβάλα, που θα λύσουν τις διαφορές τους σε «μονό» αγώνα είτε στις 14 είτε στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, στην οποία συμμετέχει ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, με τους αγώνες ρεβάνς να πραγματοποιούνται στις 30 και 31 Οκτωβρίου.