Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και θα επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα

Την άποψή πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει σήμερα απέναντι στη Σάλκε, εξέφρασε ο Γιάννης Ματζουράκης.
 
 
Ο τεχνικός της Καλλονής και πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, είπε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί, τον περιμένω πιο δυνατό από ότι με τη Μέταλιστ. Είναι πολύ σημαντικό να έχει καλή συγκέντρωση γύρω από το κέντρο, δεν είναι σωστό να οπισθοχωρήσει. Μπορεί να αξιοποιηθεί ο Στοχ, γιατί έχει την ταχύτητα να βγει στην αντεπίθεση και να προκαλέσει προβλήματα στη Σάλκε. Επίσης είναι σε καλή φόρμα και ο Λάζαρ και είναι πολύ καλό αυτό, αφού έχουν δέσει με τον Τζιόλη.

Η μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη από την αρχή δείχνει ότι ο Στέφενς επιμένει στην ταχύτητα. ο Αθανασιάδης είναι ψηλό κορμί, αλλά είναι λίγο αργός. Πιστεύω ότι αν χρειαστεί θα παίξει κι αυτός, αλλά μακάρι να μην χρειαστεί. Ο Σαλπιγγίδης μπορεί να βοηθήσει καλύτερα στην αντεπίθεση. Πιστεύω ότι θα βρει φάσεις ο ΠΑΟΚ και αν είναι συγκροτημένος στην άμυνα μπορεί να έχει την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Εκτίμησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει και θα γυρίσει πίσω με θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τον Χουμπ Στέφενς, ο «Ρουμάνος» απάντησε: «Είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς, γιατί μπορεί να δώσει τα φώτα του για τα ατού της Σάλκε. Γνωρίζει απ έξω και ανακατωτά τη Σάλκε και αυτό θα βοηθήσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ».

Σε ότι αφορά την κακή κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται η Σάλκε, ο Έλληνας προπονητής τόνισε: «Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από όλα όσα έχει παίξει μέχρι τώρα, ωστόσο η αυτοπεποίθησή τους είναι σίγουρα πεσμένη. Περιμένω να δεχθούν ακόμη ένα γκολ σήμερα, αφού δέχθηκαν τόσα έως τώρα».

Εμφανίζονται από παντού

Όσο πλησιάζει η ώρα του σημερινού μεγάλου αγώνα στη «Φέλτινς Αρένα», τόσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν και στις γειτονικές πόλεις, αυξάνονται.
Από το πρωί, το «ασπρόμαυρο» στοιχείο στο Γκελζενκίρχεν ολοένα και γίνεται πιο έντονο, με τους οπαδούς του Δικεφάλου από την Ελλάδα αλλά και κάθε γωνιά της Γερμανίας να στέλνουν τα πρώτα… μηνύματα για το τι θα συμβεί σήμερα το βράδυ.

Το πόσοι θα παρακολουθήσουν τελικά από κοντά την προσπάθεια του Χουμπ Στέφενς και των ποδοσφαιριστών του για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένει ένα (ευχάριστο) ερωτηματικό. Θα είναι τέσσερις χιλιάδες; Πέντε; Περισσότεροι;

Το σίγουρο είναι πως το Γκελζενκίρχεν είναι σήμερα ο… δημοφιλέστερος προορισμός εκατοντάδων φίλων του ΠΑΟΚ που μένουν μόνιμα στη Γερμανία, ειδικά αυτών που κατοικούν σε κοντινές πόλεις. Στο Ντούισμπουργκ, στο Βούπερταλ, στο Έσσεν, στην Κολωνία, στο Μπόχουμ, στο Ντόρτμουντ και στο Άαχεν, ενώ δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που μένουν σε πόλεις όπου υπάρχει δυνατός «πυρήνας», όπως αυτοί της Στουτγάρδης ή του Μονάχου.

Γεύμα με… Ότο Ρεχάγκελ

Όπως επιτάσσουν οι κανόνες της φιλοξενίας, η Σάλκε παρέθεσε γεύμα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συνοδεύουν την αποστολή στη Γερμανία.
Στο ίδιο τραπέζι όμως, βρέθηκε και ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες φίλαθλοι και φυσικά ο Ζήσης Βρύζας. Ο λόγος για τον… πλέον αγαπητό Γερμανό στη χώρα μας, τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, που το 2004 οδήγησε την Εθνική στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έδωσε το «παρών» στο γεύμα και είχε να θυμηθεί πολλά από την παρουσία του στον «κυανόλευκο» πάγκο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στον Δικέφαλο.

Στόχος τα… αστέρια

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σάλκε στο «Veltins Arena» απόψε στις 21.45 στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα τον κάνει να συνεχίσει να ονειρεύεται την παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ, η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Στις 21.45 ρίχνεται στη μάχη με τη Σάλκε στο «Veltins Arena» με την παρουσία 5.000 και περισσότερων φίλων του στις κερκίδες και γνωρίζοντας ότι ξεκινάει μια σειρά αγώνων, στην οποία είναι και πάλι το αουτσάιντερ.

Το σχήμα που θα παρατάξει ο Χουμπ Στέφενς θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το παιχνίδι. Το πιθανότερο για τον ΠΑΟΚ είναι να παραταχθεί, με 4-2-3-1, με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια και τους Κατσουράνη, Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα είναι ο Λίνο και δεξιά, ένας εκ των Κίτσιου, Σκόνδρα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι και πάλι ο Λάζαρ με τον Τζιόλη και ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα βρίσκεται μπροστά τους. Αν αυτός είναι ο Λούκας (όπως στο Χάρκοβο), ένας εκ των Ολίσε-Γεωργιάδη θα παίξει στα δεξιά της επίθεσης. Αν αυτός είναι ο Λόρενς, τότε ο Λούκας θα παραμείνει στο δεξί άκρο, με τον Στοχ στο αριστερό και τον Σαλπιγγίδη, στην κορυφή.

Οσον αφορά τη Σάλκε, ο Γιενς Κέλερ, δεν αλλάζει το 4-2-3-1, με τον Χίλντεμπραντ στην εστία, τον Ουτσίντα δεξιά, τον Φουχς αριστερά, τον Χέβεντες και έναν εκ των Μάτιπ και Σαντάνα, στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο, θα είναι ο Νόιστεντερ μαζί με τον Τζόουνς, μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο ο Ντράξλερ, ο Κλέμενς αριστερά, ο Φαρφάν δεξιά και ο Σάλαϊ στην κορυφή, στη θέση του τραυματία Χούντελαρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο έμπειρος Γάλλος, Στεφάν Λανουά, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τη Δημόσια Τηλεόραση στη 21.45.

Δεν θα χάσει ο ΠΑΟΚ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε την εκτίμησή του για το μεγάλο αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε.
 «Δεν θα πω πολλά, το μόνο που θα πω είναι πως ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν πρόκειται να χάσει, του εύχομαι καλή επιτυχία», ήταν το σχόλιο του Αναστασιάδη στον Arena FM.

H Δημόσια Τηλεόραση για το Σαλκέ-Πάοκ

H Δημόσια Τηλεόραση εξέδωσε δελτίο τύπου για τη μετάδοση του αποψινού ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε...
Όπως αναφέρεται "την Τετάρτη 21 Αυγούστου, το βραδινό πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης θα είναι αφιερωμένο στο Champions League και στους αγώνες της προκριματικής φάσης στην οποία συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Στις 21.00 θα μεταδοθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες της Τρίτης και στη συνέχεια, στις 21.45, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη γερμανική ΣΑΛΚΕ. Μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί μεγάλο μέρος από τον άλλο σημαντικό αγώνα μεταξύ της ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ και της ΑΡΣΕΝΑΛ καθώς και στιγμιότυπα από τους άλλους αγώνες".