Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Εμφανίζονται από παντού

Όσο πλησιάζει η ώρα του σημερινού μεγάλου αγώνα στη «Φέλτινς Αρένα», τόσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν και στις γειτονικές πόλεις, αυξάνονται.
Από το πρωί, το «ασπρόμαυρο» στοιχείο στο Γκελζενκίρχεν ολοένα και γίνεται πιο έντονο, με τους οπαδούς του Δικεφάλου από την Ελλάδα αλλά και κάθε γωνιά της Γερμανίας να στέλνουν τα πρώτα… μηνύματα για το τι θα συμβεί σήμερα το βράδυ.

Το πόσοι θα παρακολουθήσουν τελικά από κοντά την προσπάθεια του Χουμπ Στέφενς και των ποδοσφαιριστών του για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένει ένα (ευχάριστο) ερωτηματικό. Θα είναι τέσσερις χιλιάδες; Πέντε; Περισσότεροι;

Το σίγουρο είναι πως το Γκελζενκίρχεν είναι σήμερα ο… δημοφιλέστερος προορισμός εκατοντάδων φίλων του ΠΑΟΚ που μένουν μόνιμα στη Γερμανία, ειδικά αυτών που κατοικούν σε κοντινές πόλεις. Στο Ντούισμπουργκ, στο Βούπερταλ, στο Έσσεν, στην Κολωνία, στο Μπόχουμ, στο Ντόρτμουντ και στο Άαχεν, ενώ δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που μένουν σε πόλεις όπου υπάρχει δυνατός «πυρήνας», όπως αυτοί της Στουτγάρδης ή του Μονάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου