Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στόχος τα… αστέρια

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σάλκε στο «Veltins Arena» απόψε στις 21.45 στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα τον κάνει να συνεχίσει να ονειρεύεται την παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ, η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Στις 21.45 ρίχνεται στη μάχη με τη Σάλκε στο «Veltins Arena» με την παρουσία 5.000 και περισσότερων φίλων του στις κερκίδες και γνωρίζοντας ότι ξεκινάει μια σειρά αγώνων, στην οποία είναι και πάλι το αουτσάιντερ.

Το σχήμα που θα παρατάξει ο Χουμπ Στέφενς θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το παιχνίδι. Το πιθανότερο για τον ΠΑΟΚ είναι να παραταχθεί, με 4-2-3-1, με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια και τους Κατσουράνη, Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα είναι ο Λίνο και δεξιά, ένας εκ των Κίτσιου, Σκόνδρα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι και πάλι ο Λάζαρ με τον Τζιόλη και ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα βρίσκεται μπροστά τους. Αν αυτός είναι ο Λούκας (όπως στο Χάρκοβο), ένας εκ των Ολίσε-Γεωργιάδη θα παίξει στα δεξιά της επίθεσης. Αν αυτός είναι ο Λόρενς, τότε ο Λούκας θα παραμείνει στο δεξί άκρο, με τον Στοχ στο αριστερό και τον Σαλπιγγίδη, στην κορυφή.

Οσον αφορά τη Σάλκε, ο Γιενς Κέλερ, δεν αλλάζει το 4-2-3-1, με τον Χίλντεμπραντ στην εστία, τον Ουτσίντα δεξιά, τον Φουχς αριστερά, τον Χέβεντες και έναν εκ των Μάτιπ και Σαντάνα, στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο, θα είναι ο Νόιστεντερ μαζί με τον Τζόουνς, μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο ο Ντράξλερ, ο Κλέμενς αριστερά, ο Φαρφάν δεξιά και ο Σάλαϊ στην κορυφή, στη θέση του τραυματία Χούντελαρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο έμπειρος Γάλλος, Στεφάν Λανουά, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τη Δημόσια Τηλεόραση στη 21.45.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου